Arama sonuçlarınız

1. Mürsel

Defender Stepne Bağlantı Aparatı İçin Yardım...

Ynt: Defender Stepne Bağlantı Aparatı İçin Yardım... Merhaba arkadaşlar, Uzun zaman oldu siteye girmeyeli bu yüzden bazı üzerime düşen cevapları veremedim özürdilerim. Öncelikle telefon numarası konusu cevaplanmış zaten. Bana oradaki kişilierin verdiği fiyat 510 idi fakat herhangi bir pazarlık...

2. Mürsel

Landrover 100 " Defender Projesi

Ynt: Landrover 100 " Defender Projesi Ben bi de bu aracın toplam uzunluğunda çift kapılı olabilirimi diye soracağım. Yine 110 inc aks aralığı ama arka bagajdan kısaltılabilir mi. Tabii bu öneriye karşı çıkacaklar illaki olacaktır ama benimki de çift kapılı ama kısa sevdası diyelim. Saygılar,
  3. Mürsel

Landrover 100 " Defender Projesi

Ynt: Landrover 100 " Defender Projesi Gökhan Bey gerçekten çok güzel gözüküyor. Ellerinize sağlık. Olurda resim göndermeyi başarırsanız ve varsa aracın yapım aşaması resimlerini paylaşırsanız sevinirim. Yoksa en azında tam yandan görünüşünü rica edeceğim.

4. Mürsel

Ynt: Defender Stepne Bağlantı Aparatı İçin Yardım...
  5. Mürsel

6. Mürsel

7. Mürsel

8. Mürsel

Ynt: Defender Stepne Bağlantı Aparatı İçin Yardım... ve diğerleri
  9. Mürsel

10. Mürsel

11. Mürsel

12. Mürsel

Ynt: Defender Stepne Bağlantı Aparatı İçin Yardım... Bir parçadan birkaç foto

13. Mürsel

Ynt: Defender Stepne Bağlantı Aparatı İçin Yardım... Merhabalar Tanju Bey, Nihayetinde dn hurdalığa gittim ve Stepne Askısı bakabildim. Oradaki ilgili kişi fiyatını 150 lira dedi ve ben hiç yorum yapmadım ama çektiğim resimlere bakarak karar verebilrsini diye düşünüyorum. On taneye yakın var...
  14. Mürsel

Bir Defender Toplama Hikayesi de Benden Olsun...

Ynt: Bir Defender Toplama Hikayesi de Benden Olsun... Herşey çok güzel ve iştah açıcı olmuş ellerinize sağlık. Bol çamurlu ve kazasız serüvenler dileği ile, Mürsel
  15. Mürsel

Orijinal 110 TDI Motoru mu Yoksa Puma Motor mu?

Ynt: Orijinal 110 TDI Motoru mu Yoksa Puma Motor mu? Sayın Safari2000 Anlattıklarınız araç LPG de iken mi yapıyor yoksa Benzinde ikende aynı sorunla karşılaşıyormusunuz. Siteye üye olduğumdan beri okuduklarım doğrultusunda araç benzindeyken yapmaması lazım diye düşünüyorum. Tabii abilerim...

16. Mürsel

Federal Couragia M/T hakkında yardım

Ynt: Federal Couragia M/T hakkında yardım Merhabalar, Umut ortak bir arkadaşımız var Mehmet Ünal, bildiğim kadarıyla o da bu konuda araştırma yapıyor ve henüz bulamadı, haberleşirsen iyi olaağını düşünüyorum. Selamlar
  17. Mürsel

Ynt: Defender Stepne Bağlantı Aparatı İçin Yardım... Merhabalar, Ben Ankara da yaşıyorum fakat seyahatlerim çok. Size yardımcı olmak tabii ki isterim. İlk fırsatta hurdacıların oraya gider ve bahsettiğini aparatı araştırırım. Fakat alırken neye dikkat etmem gerektiğini bilmiyorum. Bariz gözle...
  18. Mürsel

Land Alamamanın Hikayesi :(

Ynt: Land Alamamanın Hikayesi :( Ben bugün döndüm istanbuldan ve Ankaradaki ihaleye katılamadım ama aldığım bilgiye göre 15600 e araç satılmış ve masraflarıyla birlikte 20 bin'e çıkarmış. Yaklaşık 20 kişi katılmış. Durum hem vahim hem enteresan. Saygılarımla,

19. Mürsel

Land Alamamanın Hikayesi :(

Ynt: Land Alamamanın Hikayesi :( Merhaba arkadaşlar, Yazıları heyacanla birlikte bazen sinirlenerek bazen hüzünlenerek okudum. Bahsettiğiniz çakallara meydan vermemek için neler yapabilirsek ben ankaradan birisi olarak varım. 19 aralıkta ankara deftarlağının bir ihalesi var. Ben O tarihte...
  20. Mürsel

Land Rover Series Arazi Kolları Problemi

Ynt: Land Rover Series Arazi Kolları Problemi Geçmiş olsun arkadaşım. Olurda başka bir yerden haber alır ve sorununuzuz çözümünü bulursanız bizimle de paylaşırsanız sevinirim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,109
Kayıtlı Üye Sayımız
166,839
Kaydolan Son Üyemiz
Planiket

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri