Arama sonuçlarınız

1. Mürsel

Ambulans'dan Çıkma Defender?

Ynt: Ambulans'dan Çıkma Defender? Peki ama bide km si az diyor Hazerfan. Buna ne dersiniz. Amacım ukelalık değil bilgi almak. Yanlış anlaşılmasın..!

2. Mürsel

Gülü Seven Dikenine Katlanır ; LR Defender

Tüm arkadaşlara verdiğiniz bilgilerden dolayı yeniden teşekkür ediyorum. Şimdilik ne zamanım ne de araç bilgim olmadığından Toplanmış olarak satılanlara bakacağım anlaşılan. Neyse yine bu paylaşımlara girdiğim için mutluyum.
  3. Mürsel

Sayın abilerim, aşağıdaki linkteki araç için yorumlarınızı merak ediyorum. http://www.sahibinden.com/_acil_bu_fiyata_boyle_arac_yok_WQQaXQQ6751219WQQpXQQdisplayitem

4. Mürsel

Reha Bey teşekkürler, Ayrıca tüm cevap yazanlara teşekkürler. Araca kalben bağlılık konusunda şunları diyebilirim. Ben henüz Defender sahibi değilim ve Defender'e şu ana kadar bir kere ve şehir içinde bindim. Çok kısıtlı bütçe ve bilgiye rağmen ben kalben zeten bağlıymışım. Yazdıklarınız...
  5. Mürsel

LR Defender da bir gül ise dikenleri hakkında bilgi verecek varmı.? Nakit, vakit, uzun kısa seyahat, dizel Benzinli v.s. Saygılar..!

6. Mürsel

LR Defender 110 TDI 300

Ynt: LR Defender 110 TDI 300 Merhaba bende yüzeyselde olsa araştırma yapıyorum ve 96 model bu fiyata oldukça iyi gibi gözüküyor. Foto varsa görmek isterim. Şimdikten hayırlı olsun.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,109
Kayıtlı Üye Sayımız
166,839
Kaydolan Son Üyemiz
Planiket

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR