Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: TD5 Almak İstiyorum Düşünceleriniz
Teşekkürler, 200.000 civarı bir araç almak bize çok fazla masraf çıkarır mı peki.
Yani yeni araştırmaya başladım Discovery leri ve motor ömürleri ne kadardır ve şu kilometrede şu parçası muhakkak problem çıkarır masraf açar tarzında uyarı ve tavsiyelere...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-discovery-off-road-icin-kacirilmaz-discovery-32122697/detay
evet 2002 model 138.000 km imiş, sabahtan beri bin tane ilan gezdim beynim döndü kusura bakmayın.
Çok teşekkürler bilgi için aslında 6 bin lira masraf yapılınca sorunsuz olacağı bilinse yine iyi fiyat değil mi 36.000 lira 2003 model 135.000 de bir araç için.
Siz tabiki daha iyi bilirsiniz.
Bu kilometrelerde bir TD5 bulunabilirmi 35.000 lira civarına...
Ynt: Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :)
Elinize emeklerinize ve sabrınıza sağlık.
Discovery Channelda OverHaulin programını izlermiş gibi baştan sona zevkle okudum.
Paylaştığınız için çok teşekkürler.
Ynt: Lastik Ebatlarına Göre Ayna Mahruti Oranları Tablosu
Hayır, örneklerini görüp standard yürürüyle yıllardır 35 çevirip offroad da problem yaşamadığını söyleyen çok kullanıcı yorumu okudum yurtdışı paylaşım siteleri ve offroad klüplerinin portallarında. Bunlardan cesaretle de denemek...
Ynt: Wouxun KG-UV920R Dual Band Araç Telsizi
16 yaşında telsiz zabiti olarak atanmış olmanız çok hoş gerçekten.
Sanırım üniversiteyi de 15 inizde bitirdiniz.
2 mesajda üst üste hata yapınca harf değil bilgi hatası oluyor.
Usluptan dem vuracaksak senli benli olacak kadar yakın olduğumuzu...
Ynt: L200 Bigfoot
Ben de öyle düşünüyorum, yaptığım masrafın emeğin yarısını bile vermezler.
aksesuarlı ve aksesuarsız olarak iki fiyat vericem kim nasıl isterse 4x4 için yeni projeler planlıyorum.
Üzerindekiler gitse de pek problem değil ama insan kıyamıyo gerçekten.
emek kısmı beni de...
Bizde zaten siz eski deneyimi amatörler, o bahsettiğiniz bir atımlık barutu olan amatör adayları için piyasaya sürülmek üzere ve ekonomik bir tercih olabilecek bir cihazın kritiğini yapın diye koyduk cihazı buraya.
Ona buna bilip bilmeden yasa dışı...
Sağolun, benim aracım zaten 5 yolcu + 1000 kg yük altında çalışmak için tasarlanmış bir pick-up olduğu için biraz daha içim rahat bu konuda.
uyarınız için teşekkürler.
Çok teşekkür ederim ilginize 1. vitesin oranı da 16.86 çıktı.
Ne anlama geldiğini bilmiyorum gerçi, sanırım ileriki günlerde 35 lastik tecrübe edeceğim, aracı zorlayacak olsa da.
aracın 4x4 orjinal lastikleri 31 inçe denk geliyor. ben...
Yalın abi söylenecek herşeyi söylemiş ama hitap edilen kişi ben olduğum için yazıyım.
Ercan bey,
ben ne bu cihazı satıyorum, ne reklam yapıyorum, ne birilerini birşey özendirme çabası içindeyim.
Herhalde beni, şu siteye sırf ilan vermek için üye...