TD5 Almak İstiyorum Düşünceleriniz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Unimog70 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 38
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,289
Ynt: TD5 Almak İstiyorum Düşünceleriniz

Hangi sigorta firmaları kasko yapıyor.Ben birçok firmaya (ankara , isviçre, koç ) sordum bu yaştaki araca kasko yapmıyoruz dediler.

Etiketler

Merhaba aynı soru benim de kafamda dolaşıyor. 99 model bir disco TD5 26.500 diyorlar sizce fiyatı düşük mü? Araç bu:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-discovery-orjinal-masrafsiz-sahibinden-32926916/detay

Tesekkurler

ilan aynı aracın ilanı
p.tesi ilk ilandaki telefonu aradığımda satıldı denmişti. Şimdi alanda satıyor demekki bir sorun var araçta heralde

Bahsettiğiniz araç benimde almaya çalıştığım araçtı.Ben parayı toplayana kadar 25.000tl ye satılmış. Fakat alan arkadaşta elinden çıkartıyor, araçta bir poblem var herhalde bende bu durumda ucuz atlatmışım o zaman.Aracı sorgulattım kaza raporu yok.Bostancı serviste turbo valfi değişmiş, başka servis kaydına ulaşamadım.Bostancıdaki sahibi araç arkadaşımın 1,5 aydır ben biniyorum bir problemim yok demişti.
Yinede üstatların dediği gibi emin olmadan almamak lazımmış...

Ben aracı satanla konuştum bana söyledigi annesine almışlar ve araç büyük gelmiş :smiley:

aslında burdan yazmak ne kadar dogru olur bılmıyorum ama
huseyın bey bu aracı belkı bılıyodur dıye yazıyorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-discovery-off-road-icin-kacirilmaz-discovery-32122697/detay

bu araçla ilgili bilgisi olan var mı ?
sorunu ile alakalı? gercekten soyledıklerı rakamlar gibi mi bir problemi var acaba?
ozellıkle huseyın bey'den yardım istiyorum :smiley:

Merhaba,
Bir sigortacı olarak işin sigorta kısmından baktığınızda normalde şirketlerin birçoğu 10 yaşından büyük araçları sigortalıyorlar.Sigorta şirketinin kendinden değil acentesinden yaptırmakta fayda var.Diğer yandan araçların plakaları görünse tramerden bakıp bende elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırırm ama galericiler uyanık oldukları için plakaları kapatıyorlar.

secko82' Alıntı:
aslında burdan yazmak ne kadar dogru olur bılmıyorum ama
huseyın bey bu aracı belkı bılıyodur dıye yazıyorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-discovery-off-road-icin-kacirilmaz-discovery-32122697/detay

bu araçla ilgili bilgisi olan var mı ?
sorunu ile alakalı? gercekten soyledıklerı rakamlar gibi mi bir problemi var acaba?
ozellıkle huseyın bey'den yardım istiyorum :smiley:

Bu aracı ben de merak ediyorum.

ProntoBasso' Alıntı:
Bu aracı ben de merak ediyorum.

arkadaşlar araç önden kazalı ve igrenç bir işcilik yapılmış bir sürü eksik parçası var .. aracı satmak isteyen arkadaş annesi kullanamadıgı için falan diyor ama bence küllüm yalan arkadaş küç çaplı bir araç satıcısı araçta tahmini yapılması gereken 6 bin tl kadar bir hasar mevcut almak isteyen arkadaşlar lütfen dikkatli olsunlar derim .. araca onay vermedigimi söylemiş olayım ..

keyifadami' Alıntı:
arkadaşlar araç önden kazalı ve igrenç bir işcilik yapılmış bir sürü eksik parçası var .. aracı satmak isteyen arkadaş annesi kullanamadıgı için falan diyor ama bence küllüm yalan arkadaş küç çaplı bir araç satıcısı araçta tahmini yapılması gereken 6 bin tl kadar bir hasar mevcut almak isteyen arkadaşlar lütfen dikkatli olsunlar derim .. araca onay vermedigimi söylemiş olayım ..

Çok teşekkürler bilgi için aslında 6 bin lira masraf yapılınca sorunsuz olacağı bilinse yine iyi fiyat değil mi 36.000 lira 2003 model 135.000 de bir araç için.
Siz tabiki daha iyi bilirsiniz.
Bu kilometrelerde bir TD5 bulunabilirmi 35.000 lira civarına.
Teşekkürler ilginize.

ProntoBasso' Alıntı:
Çok teşekkürler bilgi için aslında 6 bin lira masraf yapılınca sorunsuz olacağı bilinse yine iyi fiyat değil mi 36.000 lira 2003 model 135.000 de bir araç için.
Siz tabiki daha iyi bilirsiniz.
Bu kilometrelerde bir TD5 bulunabilirmi 35.000 lira civarına.
Teşekkürler ilginize.

araç 2003 degilki ? ayrıca 135 binde olan temiz bir araç başka !!? sanırım aynı aracı konuşmuyoruz ?

evet 2002 model 138.000 km imiş, sabahtan beri bin tane ilan gezdim beynim döndü kusura bakmayın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,044
Kayıtlı Üye Sayımız
166,789
Kaydolan Son Üyemiz
tirpit

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR