Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2.4 herhalde. ben olsam tüm parçaları, araç şahsınızın ise, rockauto.com dan alırdım 1 ayda gelir. posta gümrüğü vergisi dahil yüzde 30 ucuza almış olursunuz.
1 sene boyunca benzinli v8 4.7 aracı her gün kullandım ve sattım. v8 bizim ülkemizde araba mantıklı fiyata alınmadıysa son derece gereksiz bir şey bana göre. yakıt israfı ortalama tüketim koşullarında. ama mesela uygun fiyatlı 5.2 ZJ grand cherokee alırım hobi arabası yaparım derleyip, toplar...
hocam koy gitsin nasılsa boşluk yapacak 5.2 nin kutusu eninde sonunda :) yeterki sürekli hava yapan bir conta kaçağı olmasın. asıl o kötü. sıvı okside olmamalı.
ben kullanmadım. 4.4 motorların dayanıklılığı daha az, ancak bizdeki yakıt kalitesi çok yüksek olduğu için blok kaynaklı sorunların oluşması düşük ihtimal. ben olsam v8 yerine sıralı 6 3.0 ı araştırırım. bakım gerektiğinde V motorlarda herşey iki kat pahalı oluyor.
şanzıman her araçta kolayca...