Arama sonuçlarınız

1. KLL

DODGE NITRO NASIL BİR ARAÇTIR ?

bu dediklerinizi gayet güzel yapar.

2. KLL

Jeep Kj Yedek Parça Servis

2.4 herhalde. ben olsam tüm parçaları, araç şahsınızın ise, rockauto.com dan alırdım 1 ayda gelir. posta gümrüğü vergisi dahil yüzde 30 ucuza almış olursunuz.
  3. KLL

20 jantla araziye gidemez nasılsa sahibi. bence kullanım koşullarına göre tercih edilebilir. ama fiyatları çok fazla.

4. KLL

mekanik olarak fark bu olmalı. temelde aynı araç gibi düşünülebilir.
  5. KLL

Mopar Jeep Rubicon-wrangler-jeep Wj Jantları 5x127 17" Ankara

bu jantları hala satabilirim. fiyat 2500 tl. ilan mevcut değil. sıkça soruluyor, ince flanş olmadan WK WH ye takılamıyor. WJ ye takılabilir.

6. KLL

Jbl Flip4 Bluetooth Su Geçirmez Hoparlör

cihaz satıldı.

7. KLL

BMW X5 3.0 kullanıcı yorumları

3.0 kolay motor. bir problem olmayacaktır.
  8. KLL

BMW X5 4.4 Kullanıcı Deneyimleri?

o halde problem yok. ancak yakıt kalitesi önemli bmw de. dikkat.
  9. KLL

Nitro Kışın Zor Çalışıyor

kızdırma bujilerinin voltajı olur. voltajı tutumuyorsa ısınmaz yeteri kadar. yada kalitesiz doğru voltajdaki kızdırma bujisi hatalı tesisat yüzünden yanar bozulur. 7.7 volttur mesela. 12 voltu, 5 kere haricen verince o bujiler ölür.

10. KLL

Freelander 2 / 2.2 Td4 Hakkında Yorumlar

tamam şimdi, freelanderi servetaydın alabilir. :)

11. KLL

BMW X5 4.4 Kullanıcı Deneyimleri?

1 sene boyunca benzinli v8 4.7 aracı her gün kullandım ve sattım. v8 bizim ülkemizde araba mantıklı fiyata alınmadıysa son derece gereksiz bir şey bana göre. yakıt israfı ortalama tüketim koşullarında. ama mesela uygun fiyatlı 5.2 ZJ grand cherokee alırım hobi arabası yaparım derleyip, toplar...
  12. KLL

Freelander 2 / 2.2 Td4 Hakkında Yorumlar

ingilizler derki, landrover alıyorsan iki tane al, ilki servisteyken diğerine binersin. :)

13. KLL

Grand Cherokee 3.0 Crd Nasıldır , Alınırmı , Değermi ?

jeep lerin tamamında er yada geç gerçekleşir bu durum. çok kötü değilse dokunmayın. yalıtım iyi bu araçlarda. idare edebilir.
  14. KLL

1996 Grand Cherokee 5.2 Yağlar Hakkında

hocam koy gitsin nasılsa boşluk yapacak 5.2 nin kutusu eninde sonunda :) yeterki sürekli hava yapan bir conta kaçağı olmasın. asıl o kötü. sıvı okside olmamalı.
  15. KLL

4 çeker düz vites pickup alın geçin bence. hobi amaçlı sonuçta.

16. KLL

Sadece Alternatör Şarjı Ile Yaşam

bir tane ufak benzinli jeneratör alsanız?
  17. KLL

1996 Grand Cherokee 5.2 Yağlar Hakkında

otomatik şanzıman yağı ile de sorun yaşanmıyor. o neden öyle bir not olarak yazılı hiç anlamamışımdır.
  18. KLL

bambaşka klasmanda araçlar değilmi? amaç ne? ne için araç alacaksınız?

19. KLL

doğru dürüst otomobil bulunmuyor. kaldı ki x5 ler hep çok kötü bakılmış halde. ben olsam pek fazla umutlanmazdım.
  20. KLL

ben kullanmadım. 4.4 motorların dayanıklılığı daha az, ancak bizdeki yakıt kalitesi çok yüksek olduğu için blok kaynaklı sorunların oluşması düşük ihtimal. ben olsam v8 yerine sıralı 6 3.0 ı araştırırım. bakım gerektiğinde V motorlarda herşey iki kat pahalı oluyor. şanzıman her araçta kolayca...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,114
Kayıtlı Üye Sayımız
166,845
Kaydolan Son Üyemiz
irfanhal

SON KONULAR

Geri