Arama sonuçlarınız

1. mogzilla

Laz Rover

Laz Rover ;D Seviyorum bu Karadeniz uşaklarını http://www.ntvmsnbc.com/id/25422254/

2. mogzilla

1 saat önce alınan crv'nin arıza ışığının yanması ?

Ynt: 1 saat önce alınan crv'nin arıza ışığının yanması ? Konunun CRV ile bir ilgisi yok.Genelde LPG bağlantıllarında sık görülen bir durum.Bende de Galloper'da aynı durum vardı.İçinizi ferah tutun.CRV'ler iyi araçtır.1999 da sıfırını almıştım.4 sene hiç sorunsuz kullandıktan sonra sattım...
  3. mogzilla

BÜLENT KÖK ARKADAŞIMIZA BAŞSAĞLIĞI

Ynt: BÜLENT KÖK ARKADAŞIMIZA BAŞSAĞLIĞI Çok üzüldüm.Allah sabırlar versin.

4. mogzilla

Buzul Hareketi

Buzullar ile ilgili müthiş bir video.Bir de biz ne ile uğraşıyoruz,onlar nerdeler ? sorusu açısından önemli http://youtu.be/hC3VTgIPoGU
  5. mogzilla

1952 MODEL UNİMOG 411 (satılık)

Ynt: 1952 MODEL UNİMOG 411 (satılık) Unimog alırken ve toplarken çok iyi düşünmek lazım.Adı cazip geliyor ama külfeti de çoktur.Bu 411'ler 404 ve benzerlerinden de sürat bakımından kötüdür.Max. sürat 50 km/saat'dir.Ülkemizde bulunanların çoğunun ya da tamamının ruhsatı ya traktördür,ya da iş...

6. mogzilla

1952 MODEL UNİMOG 411 (satılık)

Ynt: 1952 MODEL UNİMOG 411 (satılık) İnegöl'de daha yakın zamanda harika bir şekilde toplanmışına 40-45 istiyorlardı.Şaşırmış herhalde bu insanlar.

7. mogzilla

İşsiz Manav

Ynt: İşsiz Manav
  8. mogzilla

İşsiz Manav

Ynt: İşsiz Manav
  9. mogzilla

İşsiz Manav

Ynt: İşsiz Manav Bunlar da Fehmi Kasaplıgil arkadaşımdan

10. mogzilla

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Meraklısı için çok güzel bir kaynak olacak.Ellerine sağlık.

11. mogzilla

Şahin

Sedat eline sağlık
  12. mogzilla

Arkadaşımız Hasan Subaşı Tekrar Federasyon Başkanı

Ynt: Arkadaşımız Hasan Subaşı Tekrar Federasyon Başkanı Hayırlı,uğurlu olsun Hasan Bey.Başarılarınızın devamı dileklerimle.

13. mogzilla

Odun Yığma Sanatı

Ynt: Odun Yığma Sanatı
  14. mogzilla

Odun Yığma Sanatı

Kıymetli Lise Arkadaşım Fehmi Kasaplıgil göndermiş.Ben de sizlerle paylaşmak istedim.
  15. mogzilla

1936 Stout Scarab - Bugünkü van'ların atası

Ynt: 1936 Stout Scarab - Bugünkü van'ların atası Çok şekermiş.Bi tur atmak isterdim.

16. mogzilla

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Yaptığın iş kolay değil.Ve oldukça titiz davranıyorsun.Allah yardımcın olsun.
  17. mogzilla

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Sana bir iğne daha yapayım da.Belki uygularsın :D
  18. mogzilla

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Xamis gardaş hoşgelmişsen,sefalar getirmişsen.Ben ne yaptım ki? Birkaç kez telefonlaştık,e-mail yazdık.Bilgilerimizi paylaşmak için buradayız.Ben ortaya çok güzel bir araç çıkacağına eminim.Bizim karavan bölümümüzden tecrübeli arkadaşlarımız da dizayn konusunda yardımcı...

19. mogzilla

UNIMOG U 1650

Ynt: UNIMOG U 1650 Haklısın Ömer kardeş,aslında yarım akıllı diye kendimi söylemiştim ama;ben de hem saban takılan unimog, hem de pancar motorlu Willys var.Yarım aklı olan bile böyle işlere bulaşmaz. ;D Bu Ford F5000 traktörün hidrolik gövdesi akuple edilmiş Unimogum
  20. mogzilla

Unimog revizyon

Ynt: Unimog revizyon Olmaz,olmaz.Ben de 1500 TL ile başladığım Unimog macerasının hesabını 33.000 TL'ye kadar tuttum. Baktım kalem-defter daha pahalı yırttım attım defteri kitabı. ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,129
Kayıtlı Üye Sayımız
166,860
Kaydolan Son Üyemiz
FDSounD

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri