Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?
Kıymetli Landrover sahipleri
Garaj bölümümüzde bulunan üye araçları listemizi yeniden düzenliyorum.Bu nedenle bu sayfalarda ki listeden de alıntılar yapıyorum.Sizlerden ricam listedeki adlarınızın yanına takma adlarınızı da yazmanız.Yoksa kimin kim...
Ynt: ALM - Acmat
Acmat'ı bollucaya götürür götürmez deneme amaçlı doğru araziye.
Aşağıdaki iz bir yarık değil Acmat'ın lastik izi ;D
Fena batmıştı o gün.Tabii yanımda Unimog vardı.
Resimler o zamanın cep tel. ile.O açıdan pek kaliteli değil.
Ama bir gün bende kaybolursa ya da ben kaybolursam...
Çatalcadan aracı Bolluca'ya götürüyoruz.Aslında Acmat faaldi ama içinde o kadar az mazot varmış ki,hemen Çatalca çıkışında hava yaptı.Unimog yedeğinde İzzettin girişindeki benzinliğe kadar çekmiştik.
Elin Fransızının sitesinde benim Acmat'ın resimlerinin bizim başlıktakilerden çok daha fazla olduğunu görünce arşivdeki diğer resimleri de bu başlık altında toplamağa karar verdim.
Bir de ''ALM-ACMAT-431-FFM-TURC L'ACMAT de NADIR UGURLULAR'' ibaresi gururumu okşamadı diyemem...
Ynt: Hey Gidi Eski Günler
Gaz 69'da benim şansım pek yaver gitmedi.İnsanlara çok güvenmenin bedelini ödedim.Herkesi kendim gibi sanarak el sıkışmanın ticari bir anlaşma için yeterli olduğunu düşünen saflardan biriyim.Bu nedenle 7-8 sene evvel aldığım aracı bir türlü toplayamadım ve parçaladım...
Ynt: Hey Gidi Eski Günler
Osmanın dediği doğrudur.Rus teknolojisi için kaba ve hantal derler ama özellikle 4x4 araçlarının bizim iklimimize ve şartlarımıza çok daha uygun olduğunu düşünüyorum.Bir defa çok sağlamlar.Belki kaba sabalar ama sizi yolda bırakmazlar.
Madem konu eski günler ben de...
Ynt: Gaz Rover Satıldı..
Dua etsinler bana.Aslında o Gaz'ı ilk bulan benim.Hatta sahibi çok komik bir ücret istemişti o zamanlar.ama elimde çok 4x4 olduğu,ayrıca bir de Gaz69 olduğu için almayı düşünmedim.Ama şu an olsa idi alırdım.Bu da gecikmiş bir itiraf ;D