Arama sonuçlarınız

1. mogzilla

Unimog revizyon

Ynt: Unimog revizyon Vallahi ne diyeyim.Allah akıl,fikir ve de bol para versin.Çünkü hepsi lazım olacak.

2. mogzilla

UNIMOG U 1650

Ynt: UNIMOG U 1650 Yurdumuzda da pulluk,saban takan yarım akıllılar var. :D
  3. mogzilla

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? Kıymetli Landrover sahipleri Garaj bölümümüzde bulunan üye araçları listemizi yeniden düzenliyorum.Bu nedenle bu sayfalarda ki listeden de alıntılar yapıyorum.Sizlerden ricam listedeki adlarınızın yanına takma adlarınızı da yazmanız.Yoksa kimin kim...

4. mogzilla

ALM - Acmat

Ynt: ALM - Acmat Acmat'ı bollucaya götürür götürmez deneme amaçlı doğru araziye. Aşağıdaki iz bir yarık değil Acmat'ın lastik izi ;D Fena batmıştı o gün.Tabii yanımda Unimog vardı. Resimler o zamanın cep tel. ile.O açıdan pek kaliteli değil. Ama bir gün bende kaybolursa ya da ben kaybolursam...
  5. mogzilla

ALM - Acmat

Ynt: ALM - Acmat Çatalcadan aracı Bolluca'ya götürüyoruz.Aslında Acmat faaldi ama içinde o kadar az mazot varmış ki,hemen Çatalca çıkışında hava yaptı.Unimog yedeğinde İzzettin girişindeki benzinliğe kadar çekmiştik.

6. mogzilla

ALM - Acmat

Ynt: ALM - Acmat Acmat'la ilk tanıştığımız gün.Eylül 2005.Aracın yanındaki Can.

7. mogzilla

G-Karavan

Ynt: G-Karavan Türk her yerde Türk Hüseyin. ;D Bu iş mentalite, eğitim ve kültür meselesi.
  8. mogzilla

G-Karavan

Ynt: G-Karavan Can ilkönce arabayı bir harekete geçirsin de,ben başka bir şey istemiyorum. ;D
  9. mogzilla

G-Karavan

Ynt: G-Karavan Bir Alman G sitesinden aldım Hüseyin. Belki birisine lazım olur,yol gösterir.

10. mogzilla

ALM - Acmat

Ynt: ALM - Acmat Elin Fransızının sitesinde benim Acmat'ın resimlerinin bizim başlıktakilerden çok daha fazla olduğunu görünce arşivdeki diğer resimleri de bu başlık altında toplamağa karar verdim. Bir de ''ALM-ACMAT-431-FFM-TURC L'ACMAT de NADIR UGURLULAR'' ibaresi gururumu okşamadı diyemem...

11. mogzilla

G-Karavan

Ynt: G-Karavan
  12. mogzilla

G-Karavan

13. mogzilla

G-Karavan

14. mogzilla

G-Karavan

15. mogzilla

G-Karavan

G'den karavan imalatı.Hacmi belki ufak ama 2 kişi için iş görür.

16. mogzilla

Gezenbilir'in Dört Ayaklı Üyeleri !..

Ynt: Gezenbilir'in Dört Ayaklı Üyeleri !.. Diva gerçekten diva imiş.Maşallah.
  17. mogzilla

Hey Gidi Eski Günler

Ynt: Hey Gidi Eski Günler Gaz 69'da benim şansım pek yaver gitmedi.İnsanlara çok güvenmenin bedelini ödedim.Herkesi kendim gibi sanarak el sıkışmanın ticari bir anlaşma için yeterli olduğunu düşünen saflardan biriyim.Bu nedenle 7-8 sene evvel aldığım aracı bir türlü toplayamadım ve parçaladım...
  18. mogzilla

Hey Gidi Eski Günler

Ynt: Hey Gidi Eski Günler Osmanın dediği doğrudur.Rus teknolojisi için kaba ve hantal derler ama özellikle 4x4 araçlarının bizim iklimimize ve şartlarımıza çok daha uygun olduğunu düşünüyorum.Bir defa çok sağlamlar.Belki kaba sabalar ama sizi yolda bırakmazlar. Madem konu eski günler ben de...

19. mogzilla

Gaz Rover Satıldı..

Ynt: Gaz Rover Satıldı.. Dua etsinler bana.Aslında o Gaz'ı ilk bulan benim.Hatta sahibi çok komik bir ücret istemişti o zamanlar.ama elimde çok 4x4 olduğu,ayrıca bir de Gaz69 olduğu için almayı düşünmedim.Ama şu an olsa idi alırdım.Bu da gecikmiş bir itiraf ;D
  20. mogzilla

infiniti QX4

Ynt: infiniti QX4 Hayırlı olsun yeni bölümümüz Haluk Bey. :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,129
Kayıtlı Üye Sayımız
166,860
Kaydolan Son Üyemiz
FDSounD

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri