Arama sonuçlarınız

1. mogzilla

yukseklik farkı

Ynt: yukseklik farkı Hüseyin çözemedikten sonra biz hiç çözemeyiz.Benim de aklıma lastik ölçüleri geldi ama onlar da aynı diyorsunuz.

2. mogzilla

Eski İstanbul Fotoğrafları

Ynt: Eski İstanbul Fotoğrafları Geçmişi karıştırırken rastladım.Rahmet istedi herhalde.Allah gani gani rahmet eylesin.Tanımaktan gurur duyduğum bir insandı Karıncaezmez Şevki.Tam bir İstanbul beyefendisi.O ilginç ve rengarenk arabası gözümün önüne geldi.Öğlen yemeklerine bizim lokantamıza...
  3. mogzilla

4x4 Motokaravanlar

Ynt: 4x4 Motokaravanlar Bu sobaya da iki odun atalım.Hanımı ikna edebilirsem Acmat ile ilgili hain planlarım var.

4. mogzilla

Birinci Olduk!!!

Ynt: Birinci Olduk!!! Yahu arkadaş,nerede ise 7 sene olmuş. İhtiyarladıkça daha mı hızlı koşuyor bu zaman denilen beygir ? ;D
  5. mogzilla

Birinci Olduk!!!

Ynt: Birinci Olduk!!! Ulan İbo,geçmişe bakarken şimdi farkettim.Oğluma Kibariye'nin annesi gibi seslenmişsin. ;D

6. mogzilla

INFINITI için forumda sayfa açılması hakkında

Ynt: INFINITI için forumda sayfa açılması hakkında Burayı okuyan yönetici arkadaşlardan ricam ;Haluk Bey'in isteğini lütfen yerine getirelim.İsteği doğrudur. Bu kadar aracın arasında İnfinity'nin de olması gerekir.Ben beceremedim.Biraz daha kurcalasam diğerleri de silinecekti. ;D Benim önerim...

7. mogzilla

INFINITI için forumda sayfa açılması hakkında

Ynt: INFINITI için forumda sayfa açılması hakkında Haluk bey selam Mesajınızı bana göndermiştiniz.Ben de onu 3 yönetici arkadaşıma gönderdim.Açıkçası bir site tasarım konusu olduğu için nasıl yapılacağını bilemedim.Yaşım icabı biraz bilgisayar teknolojisi özürlüyüm.Bu konuda gençlere...
  8. mogzilla

Hey Gidi Eski Günler

Ynt: Hey Gidi Eski Günler Orası öyle de Gaz fabrikasını Rusya'da kuranlar da Amerikalılar. ;D
  9. mogzilla

G nin kaderi

Ynt: G nin kaderi Kusura bakma kardeş,mesaj kutum dolmuş;ben de yeni farkettim.Yoksa mümkün değildir yazılan ya da sorulan bir konuya cevap vermemem. Selamlar-Saygılar

10. mogzilla

Ener-G-Force

Ynt: Ener-G-Force Valla ne diyeyim Hüseyin ? Ben zaten Alman terbiyesi ve eğitimi ile yetiştim.Kafam da Hans mantığı ile çalışır. Bana göre dünyanın endüstride 1 nolu ülkesi.Geriye kalanlar hep onlardan araklamışlar her şeyi. Biz Türkler de dam budalası gibi onlar ve diğerlerinin arkalarından...

11. mogzilla

bu araç için düşünceleriniz?

Ynt: bu araç için düşünceleriniz? Ben Sizin yerinizde olsam artı-eksi 40.000 TL civarında temiz bir dizel Grand Vitara bakardım.
  12. mogzilla

MERCEDES G SAHİPLERİ GRUBU

Ynt: MERCEDES G SAHİPLERİ GRUBU Valla haklısın Özgür.Daha test sürüşlerinde her şey yarım yamalakken Usta önde G ile gidiyor,gaz pedalı da yok,teli el ile çekiyor, ben o vaziyette Berlingo ile yetişemedim arkasından. ;D

13. mogzilla

G nin kaderi

Ynt: G nin kaderi G'nin her türlü parçasını TR'de bulabilirsiniz.Olmayanları da en fazla 1 hafta içersinde Almanya'dan getirtmek mümkün. Yeter ki, MONEY TALKS
  14. mogzilla

MERCEDES G SAHİPLERİ GRUBU

Ynt: MERCEDES G SAHİPLERİ GRUBU Hüseyin şimdilik her şey yolunda.Araç faal.Elk.işleri de tamam da,en son elektronik devrelerin bir elden geçmesi gerekiyor.İyi bir elektronikçi abimiz var,ancak İstanbulda'ki son hava durumlarından dolayı o da gelemedi.Biz de 2 gündür evden çıkmadık.Bizim Sarıyer...
  15. mogzilla

Amortisör Üzerine Get ile 6 cm Araç Yükseltmek doğru mu?

Ynt: Amortisör Üzerine Get ile 6 cm Araç Yükseltmek doğru mu? Kıymetli üyelerimizin izni ile 1-2 kelam da ben edeyim. Get konusunda yapılan uygulamalara ben de pek sağlıklı bakmıyorum.Bu konuda Tempus (Kürşad) arkadaşımız 'ın görüşlerine katılıyorum.Gerisi Size kalmış. Arazi aracı kavramına...

16. mogzilla

Amortisör Üzerine Get ile 6 cm Araç Yükseltmek doğru mu?

Ynt: Amortisör Üzerine Get ile 6 cm Araç Yükseltmek doğru mu? Herkese günaydın Arkadaşlar kırıcı olmadan,seviyeyi düşürmeden tartışmaya devam edelim lütfen.
  17. mogzilla

bu araç için düşünceleriniz?

Ynt: bu araç için düşünceleriniz? Araç muhtemelen Botaş'tan emekli.Def.kilitleri yok.Sonradan taktırmak büyük para.Uzun yollar demişsiniz.Bu araçta pek konfor aramayın.Üzerindeki motorla fazla sürat yapamazsınız.Ama tabiri caizse taş gibi bir araçtır. Anlattıklarınızdan yola çıkarak...
  18. mogzilla

Ener-G-Force

Ynt: Ener-G-Force Toyota da aynı işlere girişmişti.Ama FJ Cruise kasada vardıkları sonuç tam bir hüsran.Kullanıcı fazla tutmadı bu yeni versiyonu.Zaten piyasada ki arz talep te bunu açıkça gösteriyor.

19. mogzilla

Ener-G-Force

Ynt: Ener-G-Force Evet,yorumlara başlayabiliriz. Çalışma prensibinin su ile yapılacak olması müthiş bir olay ve tamamen futuristik. Kömür,petrol gibi kaynaklar birgün tükenecek.Mercedes firmasının burada da ön ayak olması çok güzel. Gelelim kasaya.Valla RTÜK olduğu için açık konuşamıyorum Ama...
  20. mogzilla

Ener-G-Force

Ynt: Ener-G-Force Ve bugüne kadar hemen hemen hiç değişmeyen kasanın son hali

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,129
Kayıtlı Üye Sayımız
166,860
Kaydolan Son Üyemiz
FDSounD

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri