Arama sonuçlarınız

1. mogzilla

Unimog almak mı almamak mı?

Ynt: Unimog almak mı almamak mı? Alma ;D

2. mogzilla

Unimog revizyon

Ynt: Unimog revizyon Belki bu başlık Sizin için faydalı olabilir. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=17287.0
  3. mogzilla

ALM - Acmat

Ynt: ALM - Acmat Bedirhan Bey selam Çok teşekkür ederim,zahmet ediyorsunuz. Siz sağlıkla gelin yeter ki,inşallah görüşürüz. Hayırlı yolculuk

4. mogzilla

Unimog

Ynt: Unimog Aslında unimog başlıklarını incelerseniz sorularınızın tüm cevaplarını bulabilirsiniz.Bu konular daha evvel hep işlenmiştir. Kısaca cevap vereyim. Ruhsatlar genellikle kamyonet ve kamyon şeklindedir.Zaman zaman da iş makinesi,traktör v.b şeklinde karşımıza çıkmaktadır.Vergiler de...
  5. mogzilla

Mercedes G mi? yoksa Unimog mu?

Ynt: Mercedes G mi? yoksa Unimog mu? G ile Unimogu aynı kefeye koymak mümkün değil.Biri iş makinesi,öbürü ise sadece 4x4 arazi aracı.

6. mogzilla

Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları

Ynt: Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları Yeni 2 reklam videosu.Müziğin sesini açın. http://youtu.be/OjdmNKGjZyA http://youtu.be/vaDt_2bkdF8

7. mogzilla

2000 model G500 Ön Koltuk

Ynt: 2000 model G500 Ön Koltuk Çok güzel olmuş,emeklerinize sağlık.
  8. mogzilla

www.kalanbilir.com Off-Road Güncesi (29-30 Aralık 2008 - 01 Ocak 2009)

Ynt: www.kalanbilir.com Off-Road Güncesi (29-30 Aralık 2008 - 01 Ocak 2009) İbrahim'in Unimog sayfasındaki mesajı üzerine konuyu tekrar okudum.O gün ve geceler tekrar gözümün önünden geçti.Hey gidi hey.Zalim yıllar su gibi geçiyor. ;D Gençlik anın kıymetini bilin !
  9. mogzilla

Türkiye Ormanlarını Artırdı

Ynt: Türkiye Ormanlarını Artırdı Bu haberde anormal bir durum yok.Yol önceliklidir.

10. mogzilla

Biz Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Bu İdi. Daha İyisi de YAPILDI

Bir,iki kelam da ben edeyim.Önce başlığı açan arkadaşımızdan izin almak lazım.Konusunu fazla karıştırdık.Kusura bakmasın.Mimar kardeşimize de fazla yüklenmeyelim.Bazı noktalarda haklı.Örneğin unimogla uzun mesafelere gidilemeyeceği gibi.Ama buna tezatla da site üyelerimiz özellikle büyük...

11. mogzilla

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 01. Bölüm Duyurusu (Belgrad Ormanları)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 1. Bölüm Duyurusu Gündüz dışarıda olduğum için kayda almıştım.Eve gelir gelmez şimdi seyrettim.Emeği geçen tüm arkadaşlarıma selam olsun.Gerçekten müthiş enstantaneler.Bu arada Oktay'a da geçmiş olsun.Mert galiba o gün de keyifsizmiş.Benim çiftliğe geldiği...
  12. mogzilla

Biz Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Bu İdi. Daha İyisi de YAPILDI

Pardon da;resimdeki unimogda yapılmış olan nedir,ben onu anlayamadım ?

13. mogzilla

MERCEDES UNIMOG U4000 - KARAVAN

Ynt: MERCEDES UNIMOG U4000 - KARAVAN Araç kardeş ülkeye gitti.Hayırlı uğurlu olsun.
  14. mogzilla

1998 MODEL GRAND CHEROKEE 5.9 CALINMISTIR...

Ynt: 1998 MODEL GRAND CHEROKEE 5.9 CALINMISTIR... Çok geçmiş olsun;çekilmiş olmasın ?
  15. mogzilla

GÖKOFF- UNİMOG BATARSA NE OLUR ?

Ynt: GÖKOFF- UNİMOG BATARSA NE OLUR ? Geçmiş olsun.Güzel kareler.Gelen ikinci traktörün iş yapamayacağı belli zira tek çeker.John Deere kova ile iyi iş çıkartmış. Merak ettiğim unimogun vinç halatının yetebileceği bir ağaç yokmuydu ?

16. mogzilla

offroad nedir?

Ynt: offroad nedir? Offroad isyandır.Doğal olarak bu işle uğraşan da biraz asidir.Offroadsever muhaliftir.Protesttir.Doğayı sever,korur.Bozanlara isyan eder.Bürokrasiye ,anlamsız ve yerini bulmayan kurallara karşıdır. Offroadsever Rock'çıdır.Protest müzik sever.(örnek :ben ;D ) Konuya biraz...
  17. mogzilla

Artık Benim de Bir Unimog'um Var.

Ynt: Artık Benim de Bir Unimog'um Var. Yazık,hem de çok yazık.Ben satılmasına karşı değilim.Ama en azından orjinalliği bozulmasa idi.Böyle bir aracı o şekilde artık üretildiği ülkesinde bile bulmak çok zor.Olduğu şekilde toplansaydı muhteşem bir klasik olabilirdi.
  18. mogzilla

Anadolu Çoban Köpekleri / 7 Irk / FCI Çalışmaları

Ynt: Anadolu Çoban Köpekleri / 7 Irk / FCI Çalışmaları Bence çirkinlik değil de ırk habitatını kuvvetlice vurgulayan karakteristik bir özellik.Ayrıca çok yakışıklı. İnşallah çatalburun olarak tescillenir ve uluslararası literatüre girerler.

19. mogzilla

1967 Jeep Gladiator Pickup

Ynt: 1967 Jeep Gladiator Pickup Maşallah.Saygı duyduğum kemikli araçlardan biridir.Emeklerinize sağlık.
  20. mogzilla

İstiap Haddi

Ynt: İstiap Haddi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,130
Kayıtlı Üye Sayımız
166,860
Kaydolan Son Üyemiz
FDSounD