Arama sonuçlarınız

1. mogzilla

Önemli Duyuru !!!

Ynt: Önemli Duyuru !!! Duyurudan bu yana nerede ise 1 sene geçmiş.Bu arada bir değişilklik var mı derseniz bence yok ?Aslında konu öneminden dolayı ile sabit başlıkta idi ama başka bir yönetici arkadaşımız bana da sormadan bunu değiştirmiş.Her ne ise...... Arkadaşlar serzenişte bulunmakta...

2. mogzilla

ALM - Acmat

Ynt: ALM - Acmat Hello, thank you very much.If i need i will call you certainly.
  3. mogzilla

ALM - Acmat

Ynt: ALM - Acmat Pardon , soruyu görmemişim.Çiftini 400 TL'ye döktürdüm.

4. mogzilla

SOBA :)

Ynt: SOBA :) Bende hala var ve faal ;D
  5. mogzilla

ALM - Acmat

Ynt: ALM - Acmat Evet full floating.Kampana bana da ince geldi ama inceliğinden ziyade nasıl bulurum endişem vardı.Çıkmacılarda benzerini veya yaklaşanını çok aradık. Bulamayınca kalan parçayı da sökerek kalıp olarak kullandık ve döktürdük.Bir tane de yedek yaptırdım.

6. mogzilla

ALM - Acmat

Ynt: ALM - Acmat Maalesef ön sağ teker kampanası bu hale geldi.

7. mogzilla

Resimlerin ve Fotoğrafların Dili

Ynt: Resimlerin ve Fotoğrafların Dili
  8. mogzilla

G300 Yakıt Tüketimi

Ynt: G300 Yakıt Tüketimi Aracınız 1983 model ve karbüratörlü ise mutlaka 230G'dir.Zira W460 kasanın tek karbüratörlü versiyonu bu modeldir.Bundan önceki paragrafta da sorumu bu nedenle sormuştum. Şimdi olay anlaşıldı.Bence dikkat etmeniz konular şunlar. 1- kaporta çok önemli değil.fazla çürük...
  9. mogzilla

G300 Yakıt Tüketimi

Ynt: G300 Yakıt Tüketimi Aramıza hoş geldiniz. Aracınızın ort. yakıt sarfiyatını 17-19 l/100km. olarak düşünmelisiniz. LPG işi zor, zira bu tip mekanik enjeksiyonlu türlerde ördekte geri tepme oluyor.Bence LPG işini bu motorda düşünmeyin. kararınızı da ona göre verin.300G diyorsunuz ama yılını...

10. mogzilla

Unimog 406 Doka Projesi Tamamlandı

Ynt: Unimog 406 Doka Projesi Tamamlandı Tebrik ediyorum.Başından sonuna kadar çok ince,detaylı ve zahmetli bir proje olmuş.Ellerinize sağlık.Hangi aşamalardan geçildiğini iyi bildiğim için emek zaman ve maddiyat isteyen bu işlemi tamamlayabildiğiniz için tekrar tebrikler.

11. mogzilla

Ahşap Unimog ( Delinin milliyeti olmaz )

Ynt: Ahşap Unimog ( Delinin milliyeti olmaz ) Araç satılık.19.900 €'cuk...
  12. mogzilla

Ynt: Ahşap Unimog ( Delinin milliyeti olmaz ) Yorum : Bir tek rahmetli anneannemin dantelli örtüleri eksik ;D

13. mogzilla

Yorumsuz
  14. mogzilla

Bahçeköy Atatürk Arboretumu

Ynt: Bahçeköy Atatürk Arboretumu Buraya kadar her şey çok güzel.İklim , ortam , hava ve renk cümbüşü muhteşem.Ama öyle bir obje var ki beni son derece rahatsız etti.Tabii eşimi de. Geçen seneden bu yana yapılan düzenlemelerde çok güzel şeyler de yapıldı.Ama alanın tam ortasına mermerden öyle...
  15. mogzilla

Ynt: Bahçeköy Atatürk Arboretumu

16. mogzilla

Ynt: Bahçeköy Atatürk Arboretumu Bir kaç resim daha
  17. mogzilla

Ynt: Bahçeköy Atatürk Arboretumu
  18. mogzilla

Ynt: Bahçeköy Atatürk Arboretumu Japon akçağacı ve kırmızının muhteşem tonu

19. mogzilla

Ynt: Bahçeköy Atatürk Arboretumu Gölet sakinleri
  20. mogzilla

Ynt: Bahçeköy Atatürk Arboretumu Narin safranlar bitki örtüsünün arasından fışkırıvermişler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,129
Kayıtlı Üye Sayımız
166,860
Kaydolan Son Üyemiz
FDSounD

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri