Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Bahçeköy Atatürk Arboretumu
Dün eşim ile birlikte Atatürk Arboretumundaydık.Hazan mevsiminin son renklerini yakaladık.Hava da şansımıza oldukça iyi idi.
Ynt: kimler g lerini offroad da kullanıyor
Bu arada G ile mevcut pek offroad resmim yok.Ama kış şartlarında bizim çiftliğin yolları böyle olunca zaten extra offroad'a pek gerek kalmıyor. :D
Ynt: kimler g lerini offroad da kullanıyor
Sorunuza ancak yanıt verebildiğim için kusuruma bakmayın.Bu aralar işimle çok yoğunum ve buraya pek vakit ayıramıyorum.
Evet, kumda özellikle ön kilit bir dezavantaj ve siz gaza bastıkça araç kendini gömmeye başlıyor.Lastilklerimin kum için uygun...
Ynt: Willys Pickup
Pancar motorlu Jeep Truck'ımızı sulamada denedik.Oldukça başarılı idi.40 mt'ye atan büyük fıskiyerden 2 adedini çok rahat çalıştırdı.
Ynt: g serisi low range
Öyle bir şey yok kıymetli arkadaşım , tabii orjinal şanzıman değişmedi ise.
Bütün G'lerde iki konum vardır.Ağır ve seri devir.Üzerinde de G ve S işaretleri vardır.
G = Gelaende ( arazi )
S = Strasse ( yol , cadde )
Ynt: ALM - Acmat
İşlerimin yoğunluğundan bir türlü fırsat bulamadım.Beni ta Fransa'dan bulup Atatürk Oto Sanayiye kadar Acmat ile igili döküman ve resimler getiren Bedirhan Bey' e buradan kucak dolusu teşekkürler ve selamlar.
Yolu açık olsun.
Ynt: Gaziantep'te Mercedes G Operasyonu
Göktuğ bey bence patlayana kadar o motoru kullan.Gerçi kolay kolay da patlamaz ya.Çünkü karbürarörlü oluşu LPG uygulaması için bir şans.O zaman günlük araç olarak bile kullanılır.
Ynt: Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları
İbocan 250'lik Doç olmasın o ? ;D
Bazı aklıevveller yolda bana soruyorlar.
''Abi bunun markası ney ? !!
250'lik Doç'tan yaptık birader diyorum.
'' yapma abi yav , valla çok güzel cip olmuş ''
He , güzel oldu diyorum.Kamyonetin kasayı attık , usta da...
Ynt: Sultan - Kont - Zorba - Zeus - Rocky - Kirli - Kömür - Paşa - Mercan
İlginiz ve paylaşımınız için çok çok teşekkür.
Doğru söylüyorsunuz, onlar benim gerçekten de dostlarım.Çünkü aramızda menfaat ilişkisi yok.Sadece sevgi.
İnanırmısınız tam 1 km.mesafeden benim çiftliğe yaklaştığımı...
Ynt: Sultan - Kont - Zorba - Zeus - Rocky - Kirli - Kömür - Paşa - Mercan
Biraz güneşli havayı bulunca açık havada ihracat yapmaya ve de dergimi okumaya çalışırken.........
Ynt: Pitbull Neden Katil Köpek Olsun?
Ünalcığım her zaman beklerim.Dediğin gibi havalar oturmadı bir türlü.Bugün Gümüşdere tarafında işim vardı.Sonra üşendim geri dönmeğe.Sahilden Ağaçlıya doğru devam ettim.O müthiş poyrazda yağan yağmur nerdeyse kara çevirecek zannettim.
Ynt: Pitbull Neden Katil Köpek Olsun?
İlginize teşekkürler.Zaten bizim çiftlikte kötü bir şey olmaz merak etmeyin.Aslında ben pitbulldan daha tehlikeliyim. ;D
Onun için benden çok korkar.Öyle enteresan hayvan ki benim ses tonumdan ne yapmak istediğimi anlıyor.
Bütün derdi lider olmak isteyen...