Arama sonuçlarınız

1. mogzilla

Bahçeköy Atatürk Arboretumu

Ynt: Bahçeköy Atatürk Arboretumu Dün eşim ile birlikte Atatürk Arboretumundaydık.Hazan mevsiminin son renklerini yakaladık.Hava da şansımıza oldukça iyi idi.

2. mogzilla

kimler g lerini offroad da kullanıyor

Ynt: kimler g lerini offroad da kullanıyor Bu arada G ile mevcut pek offroad resmim yok.Ama kış şartlarında bizim çiftliğin yolları böyle olunca zaten extra offroad'a pek gerek kalmıyor. :D
  3. mogzilla

Ynt: kimler g lerini offroad da kullanıyor Sorunuza ancak yanıt verebildiğim için kusuruma bakmayın.Bu aralar işimle çok yoğunum ve buraya pek vakit ayıramıyorum. Evet, kumda özellikle ön kilit bir dezavantaj ve siz gaza bastıkça araç kendini gömmeye başlıyor.Lastilklerimin kum için uygun...

4. mogzilla

Ynt: kimler g lerini offroad da kullanıyor 3 araç bu kumsalda gömüldük.Sadece G kendi kendini kurtardı.Diğer 2 aracı traktörle çıkardık.
  5. mogzilla

Willys Pickup

Ynt: Willys Pickup Pancar motorlu Jeep Truck'ımızı sulamada denedik.Oldukça başarılı idi.40 mt'ye atan büyük fıskiyerden 2 adedini çok rahat çalıştırdı.

6. mogzilla

G240d, G300 ve G230 YAKIT TÜKETİMİ(ÜSTAD YARDIM)

Ynt: G240d, G300 ve G230 YAKIT TÜKETİMİ(ÜSTAD YARDIM) Benim 300 GE ortalama 17 lt/100 km yakıyor.

7. mogzilla

g serisi low range

Ynt: g serisi low range Öyle bir şey yok kıymetli arkadaşım , tabii orjinal şanzıman değişmedi ise. Bütün G'lerde iki konum vardır.Ağır ve seri devir.Üzerinde de G ve S işaretleri vardır. G = Gelaende ( arazi ) S = Strasse ( yol , cadde )
  8. mogzilla

ALM - Acmat

Ynt: ALM - Acmat İşlerimin yoğunluğundan bir türlü fırsat bulamadım.Beni ta Fransa'dan bulup Atatürk Oto Sanayiye kadar Acmat ile igili döküman ve resimler getiren Bedirhan Bey' e buradan kucak dolusu teşekkürler ve selamlar. Yolu açık olsun.
  9. mogzilla

80-66 rescue

Ynt: 80-66 rescue Ural'a hiç yakışmamış.4çeker de olsa bu kadar zorlanmaması gerekirdi.Lastik ve pilotaj farkı herhalde.

10. mogzilla

İstiap Haddi

Ynt: İstiap Haddi

11. mogzilla

Gaziantep'te Mercedes G Operasyonu

Ynt: Gaziantep'te Mercedes G Operasyonu Göktuğ bey bence patlayana kadar o motoru kullan.Gerçi kolay kolay da patlamaz ya.Çünkü karbürarörlü oluşu LPG uygulaması için bir şans.O zaman günlük araç olarak bile kullanılır.
  12. mogzilla

Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları

Ynt: Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları İbocan 250'lik Doç olmasın o ? ;D Bazı aklıevveller yolda bana soruyorlar. ''Abi bunun markası ney ? !! 250'lik Doç'tan yaptık birader diyorum. '' yapma abi yav , valla çok güzel cip olmuş '' He , güzel oldu diyorum.Kamyonetin kasayı attık , usta da...

13. mogzilla

Resimlerin ve Fotoğrafların Dili

Ynt: Resimlerin ve Fotoğrafların Dili Kamyoncunun doğumu
  14. mogzilla

Sultan - Kont - Zorba - Zeus - Rocky - Kirli - Kömür - Paşa - Mercan

Ynt: Sultan - Kont - Zorba - Zeus - Rocky - Kirli - Kömür - Paşa - Mercan İlginiz ve paylaşımınız için çok çok teşekkür. Doğru söylüyorsunuz, onlar benim gerçekten de dostlarım.Çünkü aramızda menfaat ilişkisi yok.Sadece sevgi. İnanırmısınız tam 1 km.mesafeden benim çiftliğe yaklaştığımı...
  15. mogzilla

Ah Şu Kadınlar...............

Ynt: Ah Şu Kadınlar............... Anlayamadım , sevgilisini neden atmamış ki ? ;D

16. mogzilla

Sultan - Kont - Zorba - Zeus - Rocky - Kirli - Kömür - Paşa - Mercan

Ynt: Sultan - Kont - Zorba - Zeus - Rocky - Kirli - Kömür - Paşa - Mercan Biraz güneşli havayı bulunca açık havada ihracat yapmaya ve de dergimi okumaya çalışırken.........
  17. mogzilla

Pitbull Neden Katil Köpek Olsun?

Ynt: Pitbull Neden Katil Köpek Olsun? Ünalcığım her zaman beklerim.Dediğin gibi havalar oturmadı bir türlü.Bugün Gümüşdere tarafında işim vardı.Sonra üşendim geri dönmeğe.Sahilden Ağaçlıya doğru devam ettim.O müthiş poyrazda yağan yağmur nerdeyse kara çevirecek zannettim.
  18. mogzilla

Ynt: Pitbull Neden Katil Köpek Olsun? İlginize teşekkürler.Zaten bizim çiftlikte kötü bir şey olmaz merak etmeyin.Aslında ben pitbulldan daha tehlikeliyim. ;D Onun için benden çok korkar.Öyle enteresan hayvan ki benim ses tonumdan ne yapmak istediğimi anlıyor. Bütün derdi lider olmak isteyen...

19. mogzilla

Ynt: Pitbull Neden Katil Köpek Olsun? Ne olacak , namussuz Zorba benim gül gibi Nokia 6600 telefonumu yedi , alet pert oldu.
  20. mogzilla

Kamuflaj Harikaları

Ynt: Kamuflaj Harikaları

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,129
Kayıtlı Üye Sayımız
166,860
Kaydolan Son Üyemiz
FDSounD