Arama sonuçlarınız

1. mogzilla

Unimog 406 ve Yenilenme Aşamaları

Ynt: Unimog 406 ve Yenilenme Aşamaları Aslında ben bu uygulamaya başlamıştım.Kamyon kupası gibi kupayı önden arkaya doğru kaldıracaktım.Hatta arkada mafsallar bile hazırlanıp yerine monte edilmişti.Sonra minibüs kupayı toptan değiştirme işine aklım yatınca bu işten vazgeçtim.Belki örnek olur...

2. mogzilla

Şok Şok Şok...Nadir Abi Uçan Kuş Ekibi Kameralarına GE 300 ile Takıldı...

Ynt: Şok Şok Şok...Nadir Abi Uçan Kuş Ekibi Kameralarına GE 300 ile Takıldı... Dodikler AMG 55. 4 adedini 1500-2000 TL arası basıyorlar.
  3. mogzilla

Ynt: Şok Şok Şok...Nadir Abi Uçan Kuş Ekibi Kameralarına GE 300 ile Takıldı... Eyvallah Hüseyin.Evet , farlar ceyarın eseri. ;D Dodikler de onun , AMG 55 ölçüsü.Sanayide yapan bir usta var. Bir kaç güne kadar AMG jantları da takacağım. Doğan Bey'in aracını da çok beğendim.Diri ve temiz bir araç.

4. mogzilla

Ynt: Şok Şok Şok...Nadir Abi Uçan Kuş Ekibi Kameralarına GE 300 ile Takıldı... Sağol Çağlar ; sen de.
  5. mogzilla

Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları

Ynt: Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları Bir an çok benzettim ;D

6. mogzilla

Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları

Ynt: Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları Hüseyin bu benim araç mı yoksa ?

7. mogzilla

Unimog 406 ve Yenilenme Aşamaları

Ynt: Unimog 406 ve Yenilenme Aşamaları
  8. mogzilla

Ynt: Şok Şok Şok...Nadir Abi Uçan Kuş Ekibi Kameralarına GE 300 ile Takıldı... Bugün Doğan Bey güzel aracı ile çiftliğimize teşrif ettiiler.Görüştük , tanıştık.Az zamana çok şey sığdırdık. Bundan sonra amacım İstanbulda ki G sahiplerini bir araya getirmek. Hüseyin de aracımın son halini merak...
  9. mogzilla

Unimog U 1700 L

Ynt: Unimog U 1700 L Konunun artık başlık amacının dışına çıktığını görüyor ve konuyu kilitliyorum. Sn. Ahmet bey Hilux aracınıza ait paylaşımlarınızı lütfen ilgili marka başlığı altında yapınız. Unimogu satın alan firma yetkilisi sn aqqua araç ile ilgili yeni haberleri paylaşmak istediğinde...

10. mogzilla

Merrcedes G için Şnorkel Yapımı ve Uygulaması

Ynt: Merrcedes G için Şnorkel Yapımı ve Uygulaması Bence de gayet güzel bir çalışma olmuş.Detaylı anlatım ve resimler de güzel bir kaynak eser ortaya çıkarmış. Bi de Ali Bey ad ve soyadını avatarına ilave ederse daha kolay anlaşacağız. :D

11. mogzilla

Önemli Duyuru !!!

Ynt: Önemli Duyuru !!! Ben kendimizi de biraz suçlu görüyorum.Son gezileri takip edenler şahsen benim biraz offroaddan uzaklaştığımı görürler.Aslında uzaklaşmadım , ama tek başıma gidiyorum.Yanıma sadece köpeğimi alıyor ve gezmeye çıkıyorum.Çünkü özellikle kalabalık yapılan gezilerde bazı...
  12. mogzilla

Önemli Duyuru !!!

Ynt: Önemli Duyuru !!! Şenol şöyle izah edeyim.Burada nüfus yoğunluğu fazla olduğu için sorun da fazla oluyor.Yoksa sayın yetkili belki de en az zararı bizim grubumuzun verdiğini söyledi.Benim geri çekilelim dememde ki amaç , eğer 1-2 arazi aracı bağlanır ve örnek teşkil ederse , diğer orman...

13. mogzilla

Önemli Duyuru !!!

Ynt: Önemli Duyuru !!! Arkadaşlar konu ciddi.Şahsen hiçbir arkadaşımım üzülmesini istemem.Mesleğim olduğu için orman kanunlarını iyi bilirim.Ormancı bir kere tutanağı tuttumu geri dönüş yoktur.Adam vursanız tecili var , orman suçlarının tecili yoktur.Hiç bir orman suçu danıştaya , anayasa...
  14. mogzilla

OFF-ROAD'culara Çevre ve orman bakanlığından yasak geliyor

Ynt: OFF-ROAD'culara Çevre ve orman bakanlığından yasak geliyor Arkadaşlar konu ile ilgili başlık daha evvel sabit olarak açılmıştır.Karışıklık olmaması için lütfen oradan devam edelim. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=71516.0
  15. mogzilla

benim sayfamı benim haberim olmadan silen kim?

Ynt: benim sayfamı benim haberim olmadan silen kim? Arkadaşlar lütfen sakin olalım. Konuyu ben de şimdi farkettim.Bu başlıkta benim de mesajlarım vardı.Neden olduğunu araştırıyorum. Biraz müsade edin lütfen.

16. mogzilla

SHREK YENİ SAHİBİNİ ARIYOR

Ynt: SHREK YENİ SAHİBİNİ ARIYOR Ercan bu işe en çok delikanlı sevinmiş anlaşılan.Allah bağışlasın.
  17. mogzilla

460 kasa 280 GE

Ynt: 460 kasa 280 GE Ben de onun için sormuştum zaten.Rahatsızlık ne kelime ? Her zaman beklerim.
  18. mogzilla

460 kasa 280 GE

Ynt: 460 kasa 280 GE Çağlar araç İstanbulda mı ?

19. mogzilla

SHREK YENİ SAHİBİNİ ARIYOR

Ynt: SHREK YENİ SAHİBİNİ ARIYOR Çıkar , çıkar.Dolma bile sarar. ;D Diğer araçların arazileri , kilitleri açtığı yerlerden sen 3 ile kalkıp 4-5-6 yaparsın
  20. mogzilla

460 kasa 280 GE

Ynt: 460 kasa 280 GE Bugün test ettim.Benim araç şehir içi 16.35 l/100 km yakıyor. Çağlar 300 GE orjinal bakım kıtapçığından aldığım veriler Motor yağı 5-6,5 l 10 40 Şanzıman 1,5 l ATF Ön aks 1,1 l Hypoid SAE 90 Arka aks 1,3 l '' ''

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,129
Kayıtlı Üye Sayımız
166,860
Kaydolan Son Üyemiz
FDSounD

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri