Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Unimog 406 ve Yenilenme Aşamaları
Aslında ben bu uygulamaya başlamıştım.Kamyon kupası gibi kupayı önden arkaya doğru kaldıracaktım.Hatta arkada mafsallar bile hazırlanıp yerine monte edilmişti.Sonra minibüs kupayı toptan değiştirme işine aklım yatınca bu işten vazgeçtim.Belki örnek olur...
Ynt: Şok Şok Şok...Nadir Abi Uçan Kuş Ekibi Kameralarına GE 300 ile Takıldı...
Eyvallah Hüseyin.Evet , farlar ceyarın eseri. ;D
Dodikler de onun , AMG 55 ölçüsü.Sanayide yapan bir usta var.
Bir kaç güne kadar AMG jantları da takacağım.
Doğan Bey'in aracını da çok beğendim.Diri ve temiz bir araç.
Ynt: Şok Şok Şok...Nadir Abi Uçan Kuş Ekibi Kameralarına GE 300 ile Takıldı...
Bugün Doğan Bey güzel aracı ile çiftliğimize teşrif ettiiler.Görüştük , tanıştık.Az zamana çok şey sığdırdık.
Bundan sonra amacım İstanbulda ki G sahiplerini bir araya getirmek.
Hüseyin de aracımın son halini merak...
Ynt: Unimog U 1700 L
Konunun artık başlık amacının dışına çıktığını görüyor ve konuyu kilitliyorum.
Sn. Ahmet bey Hilux aracınıza ait paylaşımlarınızı lütfen ilgili marka başlığı altında yapınız.
Unimogu satın alan firma yetkilisi sn aqqua araç ile ilgili yeni haberleri paylaşmak istediğinde...
Ynt: Merrcedes G için Şnorkel Yapımı ve Uygulaması
Bence de gayet güzel bir çalışma olmuş.Detaylı anlatım ve resimler de güzel bir kaynak eser ortaya çıkarmış.
Bi de Ali Bey ad ve soyadını avatarına ilave ederse daha kolay anlaşacağız. :D
Ynt: Önemli Duyuru !!!
Ben kendimizi de biraz suçlu görüyorum.Son gezileri takip edenler şahsen benim biraz offroaddan uzaklaştığımı görürler.Aslında uzaklaşmadım , ama tek başıma gidiyorum.Yanıma sadece köpeğimi alıyor ve gezmeye çıkıyorum.Çünkü özellikle kalabalık yapılan gezilerde bazı...
Şenol şöyle izah edeyim.Burada nüfus yoğunluğu fazla olduğu için sorun da fazla oluyor.Yoksa sayın yetkili belki de en az zararı bizim grubumuzun verdiğini söyledi.Benim geri çekilelim dememde ki amaç , eğer 1-2 arazi aracı bağlanır ve örnek teşkil ederse , diğer orman...
Arkadaşlar konu ciddi.Şahsen hiçbir arkadaşımım üzülmesini istemem.Mesleğim olduğu için orman kanunlarını iyi bilirim.Ormancı bir kere tutanağı tuttumu geri dönüş yoktur.Adam vursanız tecili var , orman suçlarının tecili yoktur.Hiç bir orman suçu danıştaya , anayasa...
Ynt: OFF-ROAD'culara Çevre ve orman bakanlığından yasak geliyor
Arkadaşlar konu ile ilgili başlık daha evvel sabit olarak açılmıştır.Karışıklık olmaması için lütfen oradan devam edelim.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=71516.0
Ynt: benim sayfamı benim haberim olmadan silen kim?
Arkadaşlar lütfen sakin olalım.
Konuyu ben de şimdi farkettim.Bu başlıkta benim de mesajlarım vardı.Neden olduğunu araştırıyorum.
Biraz müsade edin lütfen.
Ynt: SHREK YENİ SAHİBİNİ ARIYOR
Çıkar , çıkar.Dolma bile sarar. ;D
Diğer araçların arazileri , kilitleri açtığı yerlerden sen 3 ile kalkıp 4-5-6 yaparsın
Ynt: 460 kasa 280 GE
Bugün test ettim.Benim araç şehir içi 16.35 l/100 km yakıyor.
Çağlar 300 GE orjinal bakım kıtapçığından aldığım veriler
Motor yağı 5-6,5 l 10 40
Şanzıman 1,5 l ATF
Ön aks 1,1 l Hypoid SAE 90
Arka aks 1,3 l '' ''