Arama sonuçlarınız

1. Serko

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar

2. Serko

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Hamdi Abi, sana helal olsun, Ankara'da kim batsa, zor durumda kalsa yardımına koşuyosun, bu konuda harbiden son- kral sensin :) Mesajını gördüm ve ufak bir Ar-Ge (araştırma-geliştirme) çalışması yaptım, görevimiz ya... Araştırdığım kadarıyla Mehmet...
  3. Serko

Kişisel Galeri (Serkan)

Ynt: Kişisel Galeri (Serkan) .

4. Serko

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Savaş, nasıl kıydın o güzelim WJ'ye, sokmuşsun çamura :)
  5. Serko

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Çiğdemciğim, tebrik ederim seni; o ruhu yaşamışsın, şehitlerimizi ziyaret etmişsin, neler yaşadıklarına tanık olmuşsun, darısı başımıza. Sağol, varol paylaştığın için.

6. Serko

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. bakalım, inşallah :)

7. Serko

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Ömer Abi, öğlen 2'den sonra olacak, kısa bir etkinlik, bir kaç çamur geçişi, tırmanış ve iniş olacak, istersen buyur gel, kenarda oturur mangalımızı yakarız
  8. Serko

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Savaş kardeşim, aman deyim, sözlerimize dikkat edelim, biz ABD değiliz, ABD Kurtuluş Savaşı'nı bilmez, hak, helal nedir bilmez, namus bilmez, bizler hiçbir zaman işgalci olmadık, işgalcilerin desteğiyle kurulmadı bu ülke, işgalcilere hiç bir...
  9. Serko

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Mehmet fake kardeş, yarın Batıkent'te bir etkinliğimiz var, eğitim amaçlı, gelmek istersen bekleriz, parkur biraz zorlu ama çok eğlenceli, Batıkent Lisesinden, Off-road meraklısı bir Türkçe öğretmeni öncülük ediyor eğitim için, sizi de bekleriz...

10. Serko

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. .

11. Serko

93 Model 2.5 turbo dizel cherokee ?

Ynt: 93 Model 2.5 turbo dizel cherokee ? 96 model benzinli 2.5 kullanıyorum, motor oldukça iyi, birçok parça 4.0 ile aynı. Ama 2.5 dizel ile ilgili pek bir bilgim yok. Ama benzinli derseniz, tavsiye ederim...
  12. Serko

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Sen bunlara bakma Ömer Abi, bunların derdi yardımlaşmak değil, amaç farklı Ömer Abi senin Kia'yı bu lastik paklar...

13. Serko

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. sen Usta'nın burda açık vereceğini mi bekliyorsun, emin ol ki beni de günde 3 kere arayıp sizin hakkınızda benzer geyikleri yapıyor ;) Wake up! 8)
  14. Serko

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ne oldu yine ne maksatla beni öne sürüyorsunuz ..t n..ler:)
  15. Serko

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. hayırlı cumalar, hayırlı işler, bol yağmurlu günler

16. Serko

Ankara'da ki Jimnyler Toplanalım.

Ynt: Ankara'da ki Jimnyler Toplanalım. teşekkürler Çağın Bey
  17. Serko

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. karavan için iyi olur aslında ama bulmak mesele, parça bulmak da sıkıntı yoktur heralde
  18. Serko

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Kızılay'dan çıkan da varmış heralde Ömer Abi

19. Serko

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. sen cezalısın Hüseyin :)
  20. Serko

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ne yağmur yağdı be o gün :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,131
Kayıtlı Üye Sayımız
166,863
Kaydolan Son Üyemiz
Nureddin

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR