Arama sonuçlarınız

1. behicefe

Tarihte Bugün

Ynt: Tarihte Bugün 2 kasım pazar Olaylar 1889 - Kuzey Dakota ve Güney Dakota, Amerika Birleşik Devletleri'nin 39.cu ve 40.cı eyaletleri oldular. 1914 - Rusya, Osmanlı İmparatorluğu'na savaş ilan etti. 1918 - Enver, Talat ve Cemal paşalar, beraberindekilerle bir Alman gemisine binerek...

2. behicefe

Tarihte Bugün

Ynt: Tarihte Bugün 1 kasım cumartesi Olaylar 1512 - Tavan resimleri Michelangelo tarafından dört yılda yapılan Sistine Şapeli ilk kez halka gösterildi. 1604 - Shakespeare’in Othello adlı eseri ilk kez Londra'da oynandı. 1896 - National Geographic dergisi, ilk defa bir kadının çıplak...
  3. behicefe

İlk Roketli Uçuş; Lagari Hasan Çelebi

Ynt: İlk Roketli Uçuş; Lagari Hasan Çelebi Paşam kusura bakma konu benimde daha önceki araştırmalarımda yer aldığı için istemeden muadil olmak durumundayım. Doğrudur yazdıkların. ayrıca uçuş dendimi Hazerfen Ahmet Çelebi'yide anmak gerekir. Hazer farsçada 1000 demektir. Fen ise aynı...

4. behicefe

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... tenor
  5. behicefe

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... Kurşun asker

6. behicefe

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Terk edilmiş alabalık çiftliğinde olarca ayva ağacı var. ben son ayvalara yetiştim. Folyoya sarılmış közde pişen ayvaların tadı harika oluyor. Ama siz yinede bizim kamp yaptığımız yerde kamp yapın derim ben. Çünkü ağaçlarla korumalı.

7. behicefe

Tarihte Bugün

Ynt: Tarihte Bugün 31 ekim cuma Olaylar 475 - Romulus Augustus Roma İmparatoru ilan edildi. 1517 - Martin Luther, Wittenberg'de 95 tezini kilise kapısına asarak Protestanlığı ilan etti. 1831 - Takvim-i Vekayi yayına başladı. 1864 - Nevada, ABD'nin 36. eyaleti oldu. 1876 - Hindistan'da...
  8. behicefe

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji (29 Ekim 2008)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji (29 Ekim 2008) Bu etkinliğin her yıl artan bir oranda katılımla yapılması beni mutlu etsede yine bu yılda iştirak edememenin üzüntüsünü yaşıyorum. katılımlarıyla biz gezenbilir ailesini temsil eden arkadaşları kutluyorum.
  9. behicefe

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... elek

10. behicefe

Gezenbilir "Mustafa" Filmini İzlemeye Gidiyor (6 Kasım 2008)

Ynt: Gezenbilir "Mustafa" Filmini İzlemeye Gidiyor (6 Kasım 2008) o zaman listeyi oluşturmaya başlayalım. 1- Behiç Bülent Dağdeviren + 1 ;)

11. behicefe

Tarihte Bugün

Ynt: Tarihte Bugün 18 ekim cumartesi Olaylar 1867 - ABD, Alaska'yı Rusya'dan 7,2 milyon dolar karşılığında alarak topraklarına kattı. 1892 - Chicago ve New York arasında ilk uzun telefon hattı açıldı. 1898 - ABD, Porto Riko'nun sahibi oldu. 1912 - I. Balkan Savaşı başladı. 1908 -...
  12. behicefe

Deretepe Dağcılık; Kaz Dağları Doğa Yürüyüşü ve Kamplı Gezisi (2-5 Ekim 2008)

Ynt: Deretepe Dağcılık; Kaz Dağları Doğa Yürüyüşü ve Kamplı Gezisi (2-5 Ekim 2008) Sağol Olcay, Soya soslu tavukların ve tüm yaptıkların için. kusura bakma ama benim akıl kütüphanemdeki indeksleme yemeklerle ilintili. Daha kolay sıralayıp buluyorum. Ve emin ol sen daima okunacak raflarda...

13. behicefe

Tarihte Bugün

Ynt: Tarihte Bugün 17 ekim cuma Olaylar 1448 - II. Kosova Savaşı; Hunyadi Yanos komutasında ve çoğunluğu Macarlardan oluşan ordu, II. Murat'ın komutasındaki Osmanlı ordusuyla karşı karşıya geldi. 1777 - Amerikan kuvvetleri İngilizleri Saratoga muharebesinde yendi. 1912 - Bulgaristan...
  14. behicefe

Tarihte Bugün

Ynt: Tarihte Bugün 16 ekim perşembe Olaylar 1793 - Fransa kraliçesi Marie Antoinette giyotinle idam edildi. 1924 - Topkapı Sarayı müze olarak ziyarete açıldı. 1940 - Varşova gettosu Nazi SS birlikleri tarafından kuruldu. 1951 - Pakistan başbakanı Ali Han öldürüldü. 1964 - Çin, ilk atom...
  15. behicefe

Deretepe Dağcılık; Kaz Dağları Doğa Yürüyüşü ve Kamplı Gezisi (2-5 Ekim 2008)

Ynt: Deretepe Dağcılık; Kaz Dağları Doğa Yürüyüşü ve Kamplı Gezisi (2-5 Ekim 2008) Birlikte geçirdiğimiz bir kaç güne o kadar unutulmaz anı sığdı ki unutmak mümkün değil bir çoğunu. ;) Evet Selma'nın geleceğini hiç beklemiyordum. Bu tamamiyle sürpriz oldu benim için. İlk 2 günde yaptığımız...

16. behicefe

Tarihte Bugün

Ynt: Tarihte Bugün 15 ekim çarşamba Olaylar 1582 - Avrupa'da Gregoryen takviminin kabülü 1878 - Edison, Edison Electric Light Co adlı şirketi kurdu. 1917 - Fransızlarca tutuklanan ve Alman gizli servisine bazı bilgiler verdiğini kabul eden Hollandalı dansçı Mata Hari (Margaretha...
  17. behicefe

Arkadaşımız Derya'nın Dedesi Vefat Etmiştir

Ynt: Arkadaşımız Derya'nın Dedesi Vefat Etmiştir Sevgili kardeşim Derya başın sağolsun. Dedenin mekanı cennet olur inşallah.
  18. behicefe

Ağabeyimiz Nadir Uğurlular'ın (mogzilla) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Ağabeyimiz Nadir Uğurlular'ın (mogzilla) Doğum Günü Kutlu Olsun Paşam Sedat ve Nadir abi doğum gününüz kutlu olsun. iyiki varsınız. sizlere sağlık ve esenlik dolu nice yıllar temenni ediyorum. ;)

19. behicefe

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Günaydın arkadaşlar. Murat çaylar için teşekkür. Şekerlerini alabilirisin. sakarinle içiyorum da >:(
  20. behicefe

Tarihte Bugün

Ynt: Tarihte Bugün 14 ekim salı Olaylar 1808 - Nizam-ı Cedid, Sekban-ı Cedid adıyla yeniden kuruldu. 1882 - Pencap üniversitesi (Pakistan) kuruldu. 1913 - İngiltere'de kömür madeni kazası; 439 kişi öldü. 1925 - Türkiye'de ilk betonarme köprü, Menderes Nehri üzerinde yapıldı. 1926 -...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,139
Kayıtlı Üye Sayımız
166,864
Kaydolan Son Üyemiz
dentoperfethiye

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri