Arama sonuçlarınız

1. n_y_c_b

Malum Sitede Yayınlanan Araç Fiyatları Gerçekleri Yansıtmıyor.

Ynt: Malum Sitede Yayınlanan Araç Fiyatları Gerçekleri Yansıtmıyor. 13bine tanıdık birinin vw aracını satılığa çıkardım ki motoru vs sıfır yapılmış bir araç olmasına rağmen piyasasında en düşük ilanlardan biri ve adam 8 bin veriyim diye msj attı . . . sen o paraya git tofaşa bin yazdım...

2. n_y_c_b

Satılık Canavar G4 Defender

Ynt: Satılık Canavar G4 Defender hayırlı satışlar. . .
  3. n_y_c_b

Konya'da Konaklama

Ynt: Konya'da Konaklama gerçekten çok güzel bir olay. . . böyle belediyeler çoğalsa keşke . . .

4. n_y_c_b

Ynt: Malum Sitede Yayınlanan Araç Fiyatları Gerçekleri Yansıtmıyor. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-turkiye-de-tekkkkkkkkkkkkk-74354453/detay allah akıl fikir versin. . . herkese merhaba aracım dıye değil aynı özellıklere sahip aynı temizlıkte ne bu sıtede...
  5. n_y_c_b

SATILDI - 1986 Model Nissan Patrol

aklıma gelen bütün sorular sorulmuş :D aynen bende merak ettim . . .ayrıca aracınız gerçekten çok güzel görünüyor. . . hayırlı satışlar . . .

6. n_y_c_b

Satılık-Temiz Jeep ZJ 5.9

Ynt: Satılık-Temiz Jeep ZJ 5.9 kaç model acaba ? ona göre bi vergisi hakkında da bilgi edinelim :D

7. n_y_c_b

Bizde 2012 Hilux yapalım dedik

Ynt: Bizde 2012 Hilux yapalım dedik harika bir işçilik var gerçekten . . . ellerinize sağlık. . . herşeyi orjinal toyota için yurtdışından gelmiştir kesin dedim resimleri görünce :) ama yanılmışım. . . Allah kazasız belasız binmeyi nasib etsin inşallah. . . saygılar. . .
  8. n_y_c_b

lada niva 1.6 motor ile 1.7 motor arasındaki farklar ?

Ynt: lada niva 1.6 motor ile 1.7 motor arasındaki farklar ? forumu iyi araştırırsanız eğer nivalar hakkında istemediğiniz kadar bilgi bulabilirsiniz. . . niva bölümündeki bütün konuları okursanız bir nivayı komple söküp takabilirsiniz. . . saygılar. . .
  9. n_y_c_b

İki Tır Dolusu Dizel Toyota Satılıkmış

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-bj-70-orjinal-diesel-orjinal-yayli-74028140/detay araçlar orjinal dizel ve makaslı değiller(miş). . .

10. n_y_c_b

Aç Kalan Yaban Hayvanlar Ekmek Atmaya Gideceğim......

izinsiz gidilemeyen bir yermi ki burası ?

11. n_y_c_b

Konya'da Konaklama

Ynt: Konya'da Konaklama internetten konya karavan kampı yazarsanız yeri çıkıcaktır bende adanaya giderken görmüştüm. . . merkezi biyerde sayılır . . . fakat çadır için uygun mu bilemem. . . ben betonarme bi otopark tarzı biyer görmüştüm. . .
  12. n_y_c_b

Aranıyor-3 kapı manuel vitara aranıyor, fiyatı abartılmamış

Ynt: Aranıyor-3 kapı manuel vitara aranıyor, fiyatı abartılmamış şarap şarap olsa o para eder abicim ! ama adamlar köpek öldürene istiyor o paraları ! insanı salak yerine koyuyorlar resmen. . .

13. n_y_c_b

Ynt: Malum Sitede Yayınlanan Araç Fiyatları Gerçekleri Yansıtmıyor. yok abi yok kafayı yediriyorlar insana ya . . . arıyorum ama telefonla olmuyo ee şehir dışına araba bakmaya gıtmek de cok masraflı adam yazmıs araba sıfır boya hata bılmemne yok diye geçen gidip bakmıslar ne motor saglam ne...
  14. n_y_c_b

Ynt: Malum Sitede Yayınlanan Araç Fiyatları Gerçekleri Yansıtmıyor. valla ufak arabadan pek anlamam ama ( küçüklüğümden beri tır kamyon tepelerinde olduğumdan bunlar ufak araba :D ) sizin link verdiğiniz adamlar neyin kafasını yaşıyo ben anlamadım. . . arayıp sövmek geldi içimden. . .
  15. n_y_c_b

Ynt: Malum Sitede Yayınlanan Araç Fiyatları Gerçekleri Yansıtmıyor. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-1986-model-2-4-dizel-4x4-hilux-gorulmeye-deger-73560023/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-4-x-4-arazi-canavari-73430030/detay...

16. n_y_c_b

şuan zaten bütün araçlarda bi fiyat artışı var fakat gerçekten 12ye alıp 17 ye satılan araçlar var. . . adam 15 yazıyor siteye ama bi telefonla 12 ye inen gördüm. . . adam gibi araba bulmak zaten cok zor. . . ben malum sıteden zıyade gezenbilir ve muadili sitelerdeki satılık araçlara bakıyorum. . .
  17. n_y_c_b

SAMURAİ ARAYANLARIN DİKKATİNE

Ynt: SAMURAİ ARAYANLARIN DİKKATİNE geçen benımde gozume takıldı bu arac resımlere baksan gercekten temız gozukuyor ama baksanıza alanın ocagına ıncır agacı dıker bu araç o zaman . . . burda da paylaştıgınız ıcın tesekkurler. . .
  18. n_y_c_b

Süper Görüntü (VW - Amarok)

Ynt: Süper Görüntü (VW - Amarok) katılıyorum. . .

19. n_y_c_b

[Satıldı] - 1991 Model Nissan Patrol GQY60

bu aralar sakaryaya gelicem aracınız çalınırsa benden bilin :D rescue team'in orda görürsem hele hiç affetmem :D şaka bi yana daha video varsa çok isterim onlarıda görmeyi şöyle bol kükremelisinden :D
  20. n_y_c_b

[Satıldı] - 1991 Model Nissan Patrol GQY60

alsın artık birisi şu canavarı ! ! ! her allahın günü videolarını izleye izleye kafayı yedim . . . ::) :'( ;D bu damping'i kaçırmayın artık :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,139
Kayıtlı Üye Sayımız
166,864
Kaydolan Son Üyemiz
dentoperfethiye

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri