Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Malum Sitede Yayınlanan Araç Fiyatları Gerçekleri Yansıtmıyor.
13bine tanıdık birinin vw aracını satılığa çıkardım ki motoru vs sıfır yapılmış bir araç olmasına rağmen piyasasında en düşük ilanlardan biri ve adam 8 bin veriyim diye msj attı . . . sen o paraya git tofaşa bin yazdım...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-turkiye-de-tekkkkkkkkkkkkk-74354453/detay
allah akıl fikir versin. . .
herkese merhaba aracım dıye değil aynı özellıklere sahip aynı temizlıkte ne bu sıtede...
Ynt: lada niva 1.6 motor ile 1.7 motor arasındaki farklar ?
forumu iyi araştırırsanız eğer nivalar hakkında istemediğiniz kadar bilgi bulabilirsiniz. . .
niva bölümündeki bütün konuları okursanız bir nivayı komple söküp takabilirsiniz. . .
saygılar. . .
Ynt: Konya'da Konaklama
internetten konya karavan kampı yazarsanız yeri çıkıcaktır bende adanaya giderken görmüştüm. . . merkezi biyerde sayılır . . . fakat çadır için uygun mu bilemem. . . ben betonarme bi otopark tarzı biyer görmüştüm. . .
Ynt: Aranıyor-3 kapı manuel vitara aranıyor, fiyatı abartılmamış
şarap şarap olsa o para eder abicim ! ama adamlar köpek öldürene istiyor o paraları ! insanı salak yerine koyuyorlar resmen. . .
yok abi yok kafayı yediriyorlar insana ya . . . arıyorum ama telefonla olmuyo ee şehir dışına araba bakmaya gıtmek de cok masraflı adam yazmıs araba sıfır boya hata bılmemne yok diye geçen gidip bakmıslar ne motor saglam ne...
valla ufak arabadan pek anlamam ama ( küçüklüğümden beri tır kamyon tepelerinde olduğumdan bunlar ufak araba :D )
sizin link verdiğiniz adamlar neyin kafasını yaşıyo ben anlamadım. . . arayıp sövmek geldi içimden. . .
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-1986-model-2-4-dizel-4x4-hilux-gorulmeye-deger-73560023/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-4-x-4-arazi-canavari-73430030/detay...
şuan zaten bütün araçlarda bi fiyat artışı var fakat gerçekten 12ye alıp 17 ye satılan araçlar var. . . adam 15 yazıyor siteye ama bi telefonla 12 ye inen gördüm. . . adam gibi araba bulmak zaten cok zor. . . ben malum sıteden zıyade gezenbilir ve muadili sitelerdeki satılık araçlara bakıyorum. . .
Ynt: SAMURAİ ARAYANLARIN DİKKATİNE
geçen benımde gozume takıldı bu arac resımlere baksan gercekten temız gozukuyor ama baksanıza alanın ocagına ıncır agacı dıker bu araç o zaman . . . burda da paylaştıgınız ıcın tesekkurler. . .
bu aralar sakaryaya gelicem aracınız çalınırsa benden bilin :D rescue team'in orda görürsem hele hiç affetmem :D
şaka bi yana daha video varsa çok isterim onlarıda görmeyi şöyle bol kükremelisinden :D