Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: :) sizlerle bir ilki daha paylaşmaktan gurur duyuyorum :)
son bomba adamın dediğine göre araç 2007 fuarında 1. seçilmişmiş :D
nasıl bi fuarmış bu vallahi çok merak ettim. . .
Ynt: 1998 5 kapı 1.6jlx vitara sorunsuz
hayırlı satışlar . . . araç hakkında daha fazla teknık bilgi verirseniz daha açıklayıcı olur almayı düşünenler için. . .
Ynt: Satılık 1993 Defender 130 HCPU
valla doğru söylüyosun abi. . . aracın gerçekten çok güzel bi disko konforu olsa suan alırım aracı ama peder bey bu yaştan sonra konfor aradıgı için bakamıyorum bile. . .
bari dedim tanıdıklara soylıyım de burdan bırı alırsa arada bı çalarım dıye :D...
Ynt: Satılık Defenderler....
şuan 4x4 araç almak gerçekten çok zor arabasını satamayan 4 lastık bi snorkel dodik modik 5-10 mılyar daha fazlaya kakalamaya çalışıyor. . . adam gibi yapılmış araçlarada uçuk fiyat istenmekte . .
araba bulmak zor iş biraz şans aslında. . . birazda tecrübe. . .
Ynt: defender uzun yol bakımları
ablanızı napıcaksınız ki tatilde ?
AYRICA...
büyük harfle yazmak internet ortamında bağırmak anlamına gelir. . .
bunu size başka bir başlık altında söylemişlerdi tabi ama siz yine kendinizce bi espriyle cevap vermiştiniz. . .
sadece uyarmak istedim. . ...
Ynt: Satılık Defenderler....
inanın '0' defender alsanız yurtdısından getirmek için gereken miktardan daha uygun olur. . .
ki birde yaş meselesi var. . . eğer maddi durumunuz uygunsa toplanmışlardan alın. . .
''yok ben kendim toplarım '' derseniz Allah kolaylık ve sabır versin diyorum . . ...
Ynt: :) sizlerle bir ilki daha paylaşmaktan gurur duyuyorum :)
LAZ adam sıfırdan araba toplar , ünimoga transit kasası yerlestirip modernlestırır , kartaldan kamyonet yapar , torosun ön lastıgını sokup ınsaata vinç yapar ama bunu yapmaz abicim göz var nizam var kimsenin göz zevkiyle oynamaz...
bende uzun zamandır var keşke görseydim o konuları herkese bulurdum birer tel testere . . .
ben lise öğrencisinden almıştım sanırım endüstri meslekte okuyordu kendisi yapıp satıyormus 10 liraya geldi. . .
ona bakınıyorum şimdide eğer hala ilanı varsa tel testere isteyenleri ona yönlendirelim...
o kadar bulunmaz bişey midir ki bu tel testere yahu ?
bilseydim toptan alırdım ben alırken :D
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-doga-sporlari-tel-testere-yer-tutmaz-paslanmaz-avci-aticilar-icin-54056470/detay/...