Arama sonuçlarınız

1. n_y_c_b

aracımızda bu sesi istiyorsak

Ynt: aracımızda bu sesi istiyorsak borla egzoz lu bir zj'de aynı sesi duydum bugün. . . mest oldum valla :)

2. n_y_c_b

[Satıldı] - 1991 Model Nissan Patrol GQY60

maaşallah :D kükremesi çok hoş. . . inş. aile içinde kalırda gezilerde falan en azından fotolarını görebiliriz. . .
  3. n_y_c_b

Kendi Karavanını Kendin Yap (dedicated)

:o yoksa gerçekten profil görünümlü karton mu onlar :D kantar bozuk olmasın ? eğer doğruysa sanırım hiçbi problem çıkmaz. . .

4. n_y_c_b

:) sizlerle bir ilki daha paylaşmaktan gurur duyuyorum :)

Ynt: :) sizlerle bir ilki daha paylaşmaktan gurur duyuyorum :) son bomba adamın dediğine göre araç 2007 fuarında 1. seçilmişmiş :D nasıl bi fuarmış bu vallahi çok merak ettim. . .
  5. n_y_c_b

1998 5 kapı 1.6jlx vitara sorunsuz

Ynt: 1998 5 kapı 1.6jlx vitara sorunsuz hayırlı satışlar . . . araç hakkında daha fazla teknık bilgi verirseniz daha açıklayıcı olur almayı düşünenler için. . .

6. n_y_c_b

Dacia Duster 4x4 Yükseltme

Ynt: Dacia Duster 4x4 Yükseltme aracın rengi, jantlar lastikler hoşmuş. . . güle güle kullansın sahibi. . .

7. n_y_c_b

Kendi Karavanını Kendin Yap (dedicated)

elinize emeğinize sağlık . . . inş. ruhsat vs. gerektiripte başınızı ağrıtmaz. . .
  8. n_y_c_b

Satılık 1993 Defender 130 HCPU

Ynt: Satılık 1993 Defender 130 HCPU valla doğru söylüyosun abi. . . aracın gerçekten çok güzel bi disko konforu olsa suan alırım aracı ama peder bey bu yaştan sonra konfor aradıgı için bakamıyorum bile. . . bari dedim tanıdıklara soylıyım de burdan bırı alırsa arada bı çalarım dıye :D...
  9. n_y_c_b

SATILIK 1996 Discovery-1 300TDI 28.000TL

Ynt: SATILIK 1996 Discovery-1 300TDI 28.000TL çok temiz görünen bir araç. . . hayırlı satışlar. . . bu zamana kadar satılmamasıda şaşırtıcı . . .

10. n_y_c_b

Satılık 1993 Defender 130 HCPU

Ynt: Satılık 1993 Defender 130 HCPU en güncel fiyat 18.000 mi abi ? 130 arayan var buralarda ruhsat işinide söyledim ağızlarının suyu aktı valla :D

11. n_y_c_b

Off Road Donanımlı Land Rover Discovery V8

Ynt: Off Road Donanımlı Land Rover Discovery V8 hayırlı satışlar. . . inş değerini bilecek ve gezenbilir üyesi bir arkadaşa gider bu canavar. . .
  12. n_y_c_b

Satılık Defenderler....

Ynt: Satılık Defenderler.... şuan 4x4 araç almak gerçekten çok zor arabasını satamayan 4 lastık bi snorkel dodik modik 5-10 mılyar daha fazlaya kakalamaya çalışıyor. . . adam gibi yapılmış araçlarada uçuk fiyat istenmekte . . araba bulmak zor iş biraz şans aslında. . . birazda tecrübe. . .

13. n_y_c_b

defender uzun yol bakımları

Ynt: defender uzun yol bakımları ablanızı napıcaksınız ki tatilde ? AYRICA... büyük harfle yazmak internet ortamında bağırmak anlamına gelir. . . bunu size başka bir başlık altında söylemişlerdi tabi ama siz yine kendinizce bi espriyle cevap vermiştiniz. . . sadece uyarmak istedim. . ...
  14. n_y_c_b

Satılık Defenderler....

Ynt: Satılık Defenderler.... inanın '0' defender alsanız yurtdısından getirmek için gereken miktardan daha uygun olur. . . ki birde yaş meselesi var. . . eğer maddi durumunuz uygunsa toplanmışlardan alın. . . ''yok ben kendim toplarım '' derseniz Allah kolaylık ve sabır versin diyorum . . ...
  15. n_y_c_b

Ynt: :) sizlerle bir ilki daha paylaşmaktan gurur duyuyorum :) LAZ adam sıfırdan araba toplar , ünimoga transit kasası yerlestirip modernlestırır , kartaldan kamyonet yapar , torosun ön lastıgını sokup ınsaata vinç yapar ama bunu yapmaz abicim göz var nizam var kimsenin göz zevkiyle oynamaz...

16. n_y_c_b

Arazi Aracında Son Nokta

Ynt: Arazi Aracında Son Nokta işte son nokta bu olmuş :) harika bi paylaşım
  17. n_y_c_b

arkadaşında reklamını yapmış olucam ama . . . http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-herturlu-takas-olur-65733448/detay/ beğenilerinize sunuyorum :) lütfen jeep-rover atışmasına dönüşmemesi dileğiyle :)
  18. n_y_c_b

Doğa Sporcuları için Tel Testere

arkadaşın ilanı bulamadım . . . yukarda linklerini verdiğim arkadaşlardan satın alın en iyisi. . yararlı bi alet. . .

19. n_y_c_b

bende uzun zamandır var keşke görseydim o konuları herkese bulurdum birer tel testere . . . ben lise öğrencisinden almıştım sanırım endüstri meslekte okuyordu kendisi yapıp satıyormus 10 liraya geldi. . . ona bakınıyorum şimdide eğer hala ilanı varsa tel testere isteyenleri ona yönlendirelim...
  20. n_y_c_b

o kadar bulunmaz bişey midir ki bu tel testere yahu ? bilseydim toptan alırdım ben alırken :D http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-doga-sporlari-tel-testere-yer-tutmaz-paslanmaz-avci-aticilar-icin-54056470/detay/...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,139
Kayıtlı Üye Sayımız
166,864
Kaydolan Son Üyemiz
dentoperfethiye

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri