Arama sonuçlarınız

1. n_y_c_b

defender kullanıcıları , ustaları bişey rica etsem ?

Ynt: defender kullanıcıları , ustaları bişey rica etsem ? hidrolik direksiyon maliyeti nedir acaba ? küçüklüğümden beri kamyon- tır tepelerindeyim alışkınım yavaşlığa :) bi invertör alıp bide arkaya kocaman vantilatörle sıcak işinide çözeriz gibi :) ayaklar yanar gerçi ama :)

2. n_y_c_b

Ynt: defender kullanıcıları , ustaları bişey rica etsem ? hem isim hem memleket aynı olunca :) kan çekti heralde :)
  3. n_y_c_b

Ynt: defender kullanıcıları , ustaları bişey rica etsem ? konfor hiç sorun değil benim için hoplaya zıplaya gitmeye alışığım . . . arıza çıkarması derken kronik arızaları var mıdır ? eskişehirde jandarma ekipleri dışında kimsede defender görmedim aslına bakarsanız kullanma şansım yok denecek...

4. n_y_c_b

Ynt: defender kullanıcıları , ustaları bişey rica etsem ? böyleyken böyle :) inş muradımıza ereriz . . .
  5. n_y_c_b

Ynt: defender kullanıcıları , ustaları bişey rica etsem ? daha önce hiç defender deneyimim olmadı. . . off-road'a giriş yapmak için almak istiyorum araç yılın 9 ayı pek km yapmıcak yani yeterli seviyeye çıkaramazsam (vinç- lastik vs ) en fazla ayda 200 km ama 3 ay (haziran temmuz ağustos )...

6. n_y_c_b

Ynt: defender kullanıcıları , ustaları bişey rica etsem ? çok teşekkür ederim dikkate aldığınız , zaman ayırdığınız için arkadaşa defender aradıkça bende defender alıcam gibi :) nasıl bi zehir bu kana karışıyor hemen :) kocaelide bildiğiniz tavsiye edebilceğiniz bir usta falan var mıdır ? ve...

7. n_y_c_b

Ynt: defender kullanıcıları , ustaları bişey rica etsem ? evet dediğiniz gibi bu araç uzun süredir yayında . . . fakat herkes 87 model öneriyor onlar orjinal ingilizmiş sanırım. . . acaba aralarında ne gibi farklar var (87-89) ? döşemesi benim için sorun değil illaki yapılır fakat motor yeni...
  8. n_y_c_b

Ynt: defender kullanıcıları , ustaları bişey rica etsem ? eskişehirdeyim. . . verdidğiniz linkteki aracı uzun zamandır görüorum fakat bütçeyi aşıyor bizim. . . özür dilerim aslında arkaşın bütçeside kısıtlı onu söylememişim 12.000 civarı... ikimizde binekleri sattık bakınıyoruz. . .
  9. n_y_c_b

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-defender-sahibinden-hersey-orjinal-jeep-37335438/detay/ iyi günler . . . 2 arkadaş off-road olayına girmeye kalktık ben tercihimi nivadan yana arkadaşım ise defender'dn yana kullandı . . . arkadaşım için land rover defender...

10. n_y_c_b

ssangyong actyon sports alt koruma

Ynt: ssangyong actyon sports alt koruma reis28 nickli dursun usta var kendisi off-road olayında kendini ispatlamış bir ustadır her nekadar kişisel olarak tanımasamda örnekleri gösterince yapabileceğine inanıyorum. . . 0536 4629668 bu da numarası. . . bir arayın sorun derim. . .

11. n_y_c_b

Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi

Ynt: Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi Çok teşekkürler bilgiler için. . .
  12. n_y_c_b

kemerburgazda karlı bir günde ssangyong'la gezi

Ynt: kemerburgazda karlı bir günde ssangyong'la gezi bence recep beyin pilotajından kaynaklanan bi olay . . . araç ağır devir de olsa arkasındaki pajeroyu bile götürür tık demez ama nedendir anlamadım gaza abanmış recep bey. . .

13. n_y_c_b

ssangyong actyon sports alt koruma

Ynt: ssangyong actyon sports alt koruma pek saygıdeğer abilerim. . . actyon sports ekibinin çoğu istanbuldan sanırım bence bu nimeti değerlendirin yabancı sitelerden eklemiş olduğunuz alt koruma ürünlerinin çoğu sanayi yapımıdır zaten istanbul gibi biyerde şu fotoların çıktısını alıp sağlam bir...
  14. n_y_c_b

Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi

Ynt: Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi iyi günler. . . sakıncası yoksa birkaç soru sormak isterim. . . şu an için actyon sportsla aramda sadece motor hacmi var malum segmentinin en düşük motor hacmine sahip yanılmıyorsam... araçlarınızın hafif off road...
  15. n_y_c_b

Kamp için Pratik Ocak

Ynt: Kamp için Pratik Ocak yakıt tüpü bulunabilir bişey mi ?

16. n_y_c_b

araç hakkında yorumlarınız

Ynt: araç hakkında yorumlarınız birde şu araç var kafamda . . .http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-land-cruiser-87-mdl-yeni-motor-4x4-l-cruiser-bj60-30223464/detay bu konuda danışabilceğm kımse olmadığı için görüşleriniz benim için çok önemli . . .hele ki birde ilk...
  17. n_y_c_b

Ynt: araç hakkında yorumlarınız haklısınız aslında ama 86 model 2 araç buldum onlarda 30 bin lira cvarı 23 bine vardı güzel bitane oda benzinli :) napıcam bilemedm şu an için bütçe genişletme politikası uygulamalarındayım . . .
  18. n_y_c_b

Ynt: araç hakkında yorumlarınız ewet bu yaşına kadar bu kadar diri olduğuna göre gerçekten sağlam kasa. . . işçilik sorun değilde motorda parçalar beni korkutuyo bulunur mu ? fiyatları nasıldır ? falan . . . bilgi için teşekkürler bu arada

19. n_y_c_b

Ynt: araç hakkında yorumlarınız teşekkürler
  20. n_y_c_b

merhaba. . . aranızda daha çok yeniyim tabi kabul ederseniz . . . açılışı sizden tavsiye alarak yapıyım dedim. . . uzun süredir siteyi takipteyim nerdeyse bütün markalara baktım ama toyotada karar kıldım. . ...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,139
Kayıtlı Üye Sayımız
166,864
Kaydolan Son Üyemiz
dentoperfethiye

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri