Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: defender kullanıcıları , ustaları bişey rica etsem ?
daha önce hiç defender deneyimim olmadı. . .
off-road'a giriş yapmak için almak istiyorum araç yılın 9 ayı pek km yapmıcak yani yeterli seviyeye çıkaramazsam (vinç- lastik vs ) en fazla ayda 200 km ama 3 ay (haziran temmuz ağustos )...
çok teşekkür ederim dikkate aldığınız , zaman ayırdığınız için arkadaşa defender aradıkça bende defender alıcam gibi :)
nasıl bi zehir bu kana karışıyor hemen :) kocaelide bildiğiniz tavsiye edebilceğiniz bir usta falan var mıdır ? ve...
evet dediğiniz gibi bu araç uzun süredir yayında . . .
fakat herkes 87 model öneriyor onlar orjinal ingilizmiş sanırım. . .
acaba aralarında ne gibi farklar var (87-89) ?
döşemesi benim için sorun değil illaki yapılır fakat motor yeni...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-defender-sahibinden-hersey-orjinal-jeep-37335438/detay/
iyi günler . . .
2 arkadaş off-road olayına girmeye kalktık ben tercihimi nivadan yana arkadaşım ise defender'dn yana kullandı . . .
arkadaşım için land rover defender...
Ynt: ssangyong actyon sports alt koruma
reis28 nickli dursun usta var kendisi off-road olayında kendini ispatlamış bir ustadır her nekadar kişisel olarak tanımasamda örnekleri gösterince yapabileceğine inanıyorum. . .
0536 4629668 bu da numarası. . . bir arayın sorun derim. . .
Ynt: kemerburgazda karlı bir günde ssangyong'la gezi
bence recep beyin pilotajından kaynaklanan bi olay . . . araç ağır devir de olsa arkasındaki pajeroyu bile götürür tık demez ama nedendir anlamadım gaza abanmış recep bey. . .
Ynt: ssangyong actyon sports alt koruma
pek saygıdeğer abilerim. . .
actyon sports ekibinin çoğu istanbuldan sanırım bence bu nimeti değerlendirin yabancı sitelerden eklemiş olduğunuz alt koruma ürünlerinin çoğu sanayi yapımıdır zaten istanbul gibi biyerde şu fotoların çıktısını alıp sağlam bir...
Ynt: Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi
iyi günler. . . sakıncası yoksa birkaç soru sormak isterim. . .
şu an için actyon sportsla aramda sadece motor hacmi var malum segmentinin en düşük motor hacmine sahip yanılmıyorsam... araçlarınızın hafif off road...
Ynt: araç hakkında yorumlarınız
birde şu araç var kafamda . . .http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-land-cruiser-87-mdl-yeni-motor-4x4-l-cruiser-bj60-30223464/detay
bu konuda danışabilceğm kımse olmadığı için görüşleriniz benim için çok önemli . . .hele ki birde ilk...
haklısınız aslında ama 86 model 2 araç buldum onlarda 30 bin lira cvarı 23 bine vardı güzel bitane oda benzinli :) napıcam bilemedm şu an için bütçe genişletme politikası uygulamalarındayım . . .
ewet bu yaşına kadar bu kadar diri olduğuna göre gerçekten sağlam kasa. . . işçilik sorun değilde motorda parçalar beni korkutuyo bulunur mu ? fiyatları nasıldır ? falan . . .
bilgi için teşekkürler bu arada
merhaba. . . aranızda daha çok yeniyim tabi kabul ederseniz . . . açılışı sizden tavsiye alarak yapıyım dedim. . .
uzun süredir siteyi takipteyim nerdeyse bütün markalara baktım ama toyotada karar kıldım. . ...