Arama sonuçlarınız

1. lionehart

CJ-6 Dik İinişlerde Vitesten Neden Atar?

Ynt: CJ-6 Dik İinişlerde Vitesten Neden Atar? ben gene söylüyorum tabiki sanzımanın inecek metal sonuçta aşınabiliyor dişliler aşınmıştır değiştir düzelir

2. lionehart

Lada Niva Yakıtı

Ynt: Lada Niva Yakıtı bendeki 1.6 karbüratörlü 35 tl lik gazla 225 km yol yapıyorumtabiki ilk çalştırma benzin ile sonra gaza geçiyom
  3. lionehart

Xj nin Kaya Performansı 1

Ynt: Xj nin Kaya Performansı 1 adamlarda para var huzur var bemim arabam öyle çizilse 1 hafta uyumam

4. lionehart

CJ-6 Dik İinişlerde Vitesten Neden Atar?

Ynt: CJ-6 Dik İinişlerde Vitesten Neden Atar? aynı sorun benim 4 dişlide vardı sekromeçli tip ise sekromeci değiştiriyorlar normal ise gurup dişlisi ve bozuk oln dişliyi değiştirip çözüme ulasılıyor
  5. lionehart

Yeni 1 Soru 1 Cevap

Ynt: Yeni 1 Soru 1 Cevap ön panjur olarak nıssana cok benziyor

6. lionehart

Uludağ Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (30 Ağustos 2009)

Ynt: Uludağ Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (30 Ağustos 2009) teşekkür ederim

7. lionehart

Ynt: Uludağ Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (30 Ağustos 2009) bu dokurcunda akyazının köyümü
  8. lionehart

Lada Niva mı? Jeep Cj5 mi?

Ynt: Lada Niva mı? Jeep Cj5 mi? bir niva kullanıcısı olarak bu yaz 5500 km yol yaptım ok 144 lerle arazide mükemmel direksiyonum hidrolik olmamasına rağmen yumusak bir sürüş sağladı ama titreşim ve ses fazla birde bu ok105 mi ok101 mi nedir bilmiyorum askeri amaçlı üretilenler varmış onlar cok...
  9. lionehart

Ford mu? Nissan mı?

Ynt: Ford mu? Nissan mı? evet bugun büyük gün nıssan skystar sss pikabımı almış bulunuyorum uzun araştırma sonucu buna karar verdik hayırlısı olsun

10. lionehart

Ynt: Uludağ Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (30 Ağustos 2009) serkab bey avatar resmizizdeki göl nerede

11. lionehart

Ynt: Uludağ Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (30 Ağustos 2009) sonuçta bem girerim kimse bana karışmasın demedimki olanı belirttim ama doğru olmadıgını bende biliyorum
  12. lionehart

Uludağ Göller Bölgesi Kamplı Aktivite (11-12 Temmuz 2009)

Ynt: Uludağ Göller Bölgesi Kamplı Aktivite (11-12 Temmuz 2009) erdinç bey bizde teşekkür ederiz bir ara sizlede bir gezi programı düzenlemek isteriz

13. lionehart

Uludağ Göller Bölgesi Kamplı Aktivite (11-12 Temmuz 2009)

Ynt: Uludağ Göller Bölgesi Kamplı Aktivite (11-12 Temmuz 2009) ya iki yol var zaten birinden indik birinden çıktık sen hangi yolu soruyosun
  14. lionehart

Ynt: Uludağ Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (30 Ağustos 2009) öncelikle benim niva sadece hararet problemi yasattı onuda bugün şişleterek çözdüm radyatörde dellik filan kalmamış hepsi tıkalı ikincisi o pet suların toplanma yeri yaklasık 5 km aşşagıda kurulu zemin suyu toplama noktasında...
  15. lionehart

Ynt: Uludağ Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (30 Ağustos 2009) hayır isterseniz istanbuldan gelip konaklayabilirsiniz biz yalovadan gittik ist yalova arası feribotla 1 saat bence gidip görün

16. lionehart

Ynt: Uludağ Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (30 Ağustos 2009) evet alacam yolunda piknik alanının solundaki toprak yoldan gidiliyor ama zincir felan yok gps veremiyorum ama kordinat verebilirim 40'04'30.54 n 29'13'45.72 e
  17. lionehart

Arazide İlerlemek İçin Güç Ne Kadar Önemli?

Ynt: Arazide İlerlemek İçin Güç Ne Kadar Önemli? araç 0 alınıyor yeni nesil fakat 310nm tork üretiyor
  18. lionehart

Ynt: Uludağ Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (30 Ağustos 2009) alacama gelmeden toprak yola girişin basında bir magara dikkt cekiyor dürbünle gözledik sanırım mağaracılarıon ilgisini çeker

19. lionehart

Ynt: Uludağ Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (30 Ağustos 2009) artık dönüş yolu alacam mevki
  20. lionehart

Ynt: Uludağ Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (30 Ağustos 2009) buda son olarak aynalı göl

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,208
Kayıtlı Üye Sayımız
166,870
Kaydolan Son Üyemiz
gttg410

Geri