Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: CJ-6 Dik İinişlerde Vitesten Neden Atar?
ben gene söylüyorum tabiki sanzımanın inecek metal sonuçta aşınabiliyor dişliler aşınmıştır değiştir düzelir
Ynt: CJ-6 Dik İinişlerde Vitesten Neden Atar?
aynı sorun benim 4 dişlide vardı sekromeçli tip ise sekromeci değiştiriyorlar normal ise gurup dişlisi ve bozuk oln dişliyi değiştirip çözüme ulasılıyor
Ynt: Lada Niva mı? Jeep Cj5 mi?
bir niva kullanıcısı olarak bu yaz 5500 km yol yaptım ok 144 lerle arazide mükemmel direksiyonum hidrolik olmamasına rağmen yumusak bir sürüş sağladı ama titreşim ve ses fazla birde bu ok105 mi ok101 mi nedir bilmiyorum askeri amaçlı üretilenler varmış onlar cok...
Ynt: Uludağ Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (30 Ağustos 2009)
sonuçta bem girerim kimse bana karışmasın demedimki olanı belirttim ama doğru olmadıgını bende biliyorum
öncelikle benim niva sadece hararet problemi yasattı onuda bugün şişleterek çözdüm radyatörde dellik filan kalmamış hepsi tıkalı
ikincisi o pet suların toplanma yeri yaklasık 5 km aşşagıda kurulu zemin suyu toplama noktasında...
hayır isterseniz istanbuldan gelip konaklayabilirsiniz biz yalovadan gittik ist yalova arası feribotla 1 saat bence gidip görün
evet alacam yolunda piknik alanının solundaki toprak yoldan gidiliyor ama zincir felan yok
gps veremiyorum ama kordinat verebilirim
40'04'30.54 n 29'13'45.72 e
alacama gelmeden toprak yola girişin basında bir magara dikkt cekiyor dürbünle gözledik sanırım mağaracılarıon ilgisini çeker