Arama sonuçlarınız

1. reha

Defender Le İlk Adımlar

Ynt: Defender Le İlk Adımlar Arkadaşlar, şöyle izah edeyim.. 1) Dikkat ederseniz, Uyarı yazarken hiç kimsenin adını belirtmedim.. (yoksa yanılıyor muyum?) 2) Lütfen, yazdıklarım ki "yanlışları" bana yazar mısınız? Ne saygı, ne de başlığa uygun mesaj .. hangisi? 3) Bir tartışma var.. evet...

2. reha

Defender Le İlk Adımlar

Ynt: Defender Le İlk Adımlar Selamlar, "konu başlığı ile ilintili cevap yazılması" konusunu da hatırlatmak "ayrıca" gerekiyor sanırım.. Lütfen başlığa/konuya uygun cevaplar yazalım.. reha
  3. reha

Defender Le İlk Adımlar

Ynt: Defender Le İlk Adımlar Arkadaşlar, lütfen "sevgi ve saygı" sınırlarını hatırlatmama izin verin .. Yazdıklarımız konusunda biraz daha dikkatli olabilir miyiz lütfen? herkese iyi günler dilerim, reha

4. reha

Bolu-abant Gölü Çeveresinde Kamp

Ynt: Bolu-abant Gölü Çeveresinde Kamp Selam anladım.. şimdiden güzel bir tatil dilerim. reha
  5. reha

Bolu-abant Gölü Çeveresinde Kamp

Ynt: Bolu-abant Gölü Çeveresinde Kamp Selamlar Bolu civarında Aladağlar iyi bir hedef olacaktır bence.. Ancak "nacizane önerim", lütfen tek başınıza yapacağınız bu seyahati tekrar değerlendirin. Zira, "doğal olan/olmayan" bir sürü nedenden dolayı, tecrübeli bile olsanız, yalnız başına "doğa"...

6. reha

Sonunda 2009 Forester A Lpg Takıyorum..

Ynt: Sonunda 2009 Forester A Lpg Takıyorum.. Arkadaslar, Bülent beye bir türlü derdimi anlatamadığım ve "devamlı üye şikayetlerine" neden olduğu için 30gün yasaklanmıştır. bilginize, reha

7. reha

Sonunda 2009 Forester A Lpg Takıyorum..

Ynt: Sonunda 2009 Forester A Lpg Takıyorum.. Bülent bey, sizi kaç kez daha uyarmak gerekecek lütfen yazar mısınız buraya? eminim bunu merak eden sadece ben değilim. Yazdıklarınız AYIP.. üslübunuz SAYGISIZ... daha ne yazmamı istersiniz? aynı şekilde size hitap edilmesini istermiydiniz? bu...
  8. reha

Led Sis Farı Ve Uzaktan Kumanda

Ynt: Led Sis Farı Ve Uzaktan Kumanda Selamlar düşündüğünüz fiyatı da yazabilir misiniz acaba? iyi günler dilerim, reha
  9. reha

Dağa Çıkacağım Diyen Çocuk

Ynt: Dağa Çıkıcam Diyen Çocuğu Demir Sopa İle Döven Milliyetçi Arkadaşlar, yukarıda yazdıklarımın hangi kısmını anlamadığınızı sorabilir miyim? Burada "bilginizi, görüşünüzü" paylaşacaksanız, hiç kimsenin itirazı yok.. Ama maksatın bu olmadığı ortada.. Açıkcası, ben bu tür mesajlar yazmaktan...

10. reha

Dağa Çıkacağım Diyen Çocuk

Ynt: Dağa Çıkıcam Diyen Çocuğu Demir Sopa İle Döven Milliyetçi Arkadaşlar her zaman olduğu gibi, konu yine nerelere gitmiş.. yine "işin" özünü tartışmak yerine, üslup tartışmasına dönüyor.. Lütfen, başlık ve konu içeriğine "yorum" yapalım.. iyi günler dilerim, reha

11. reha

İş Yapmayan Bir Akaryakıt İstasyonunun Günlük Satışını Paylaşıyorum(pazar Günü)

Ynt: İş Yapmayan Bir Akaryakıt İstasyonunun Günlük Satışını Paylaşıyorum(pazar Günü) Arkadaşlar Sanırım sizlere derdimi anlatmam mümkün olmayacak. konuyu kilitliyorum. herkese iyi geceler diliyorum. reha
  12. reha

Ynt: İş Yapmayan Bir Akaryakıt İstasyonunun Günlük Satışını Paylaşıyorum(pazar Günü) Hakkı bey, sanırım "kibar bir üslüpla" vermeye çalıştığım mesajımı anlatamadım. Eğer "konunun içeriğine bir katkıda bulunmayacaksanız, YAZMAYIN" dedim.. bu yeteri kadar açık değil mi? reha

13. reha

Ynt: İş Yapmayan Bir Akaryakıt İstasyonunun Günlük Satışını Paylaşıyorum(pazar Günü) Arkadaşlar emin olun bu yazışmaları okudukça "üzülüyorum".. Forumun hali, ülkemiz hali ile aynı oluyor. Yani, konuyu tartışacağımıza , birbirimizi tartışıyoruz.... Nedendir? nicedir? olur mu? doğru mu? çok...
  14. reha

Defender 110 Motor+şanzıman Lazım, Yardamcı Olursanız

Ynt: Defender 110 Selamlar nasıl bir yardıma ihtiyacınız olduğunu "daha net" olarak açıklarsanız, daha iyi olur sanırım. reha
  15. reha

Defender Ambulans Ve Nissan Bd30

Ynt: Defender Ambulans Ve Nissan Bd30 Selamlar cok tesekkurler.. Aracın motoru gayet güzel çalışıyor ve dişli oranı da1.41.. benim beklentileirme göre "ihtiyacımı" görüyor.. Yılın başında da klima takıldı. Ancak dikkat edilmesi gereken nokta (proje başında aklımıza gelmemiş idi) : BD30 düşük...

16. reha

Ben Geldim

Ynt: Ben Geldim Selamlar doğal olarak, "hoşgeldiniz..." diyeceğiz ama keşke daha fazla bilgi verseydiniz. reha
  17. reha

Adım Adım Time Lapse Slider Yapımı

Ynt: Adım Adım Time Lapse Slider Yapımı Selamlar cevap için çok tesekkurler.. reha
  18. reha

Ynt: Adım Adım Time Lapse Slider Yapımı Selamlar ama aklıma "düşük de olsa" şöyle bir olasılık geldi.. O da, 2 tetikleyici farklı çalıştığından (bilhassa düşük deklanşör hızında) fotograf çekilirken , bir yandan da mekanizma hareket edebilir .. eh, sonuç da biraz can sıkıcı olabilir.. Acaba...

19. reha

Ynt: Adım Adım Time Lapse Slider Yapımı Selamlar çok güzel olmuş ellerinize sağlık.. küçük bir soru... anladığım kadarı ile timer'in birini mekaniği hareket ettirmek için, diğerini de shutter için kullandını.. yanılıyor muyum? reha
  20. reha

Çadır Ve Araç İçinde Gece Isınma Yolları (basit Yöntem İle Gece Üşümeye Son)

Ynt: Çadır Ve Araç İçinde Gece Isınma Yolları (basit Yöntem İle Gece Üşümeye Son) Selamlar güneş enerjisi ile şarj edilebilir bu piller. Bu durumda ihtiyacınız "güneş paneli" ve şarj devresi.. çok dert olmaması gerekir diye düşünüyorum. Paylaşım için çok teşekkürler, reha

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,247
Kayıtlı Üye Sayımız
166,892
Kaydolan Son Üyemiz
sudeninnotlari

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri