Defender Le İlk Adımlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan otomak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,004

Ynt: Defender Le İlk Adımlar

Bizimkiler offroad aracı değilmiş. Offroad aracı sadece unimog ve traktörmüş. Bütün dünya gerizekalı yıllardır Muhteşem unimog yerine jeep alıyormuş vs... Nerede meczup varsa buraya geliyor...

Selamlar,
"konu başlığı ile ilintili cevap yazılması" konusunu da hatırlatmak "ayrıca" gerekiyor sanırım.. Lütfen başlığa/konuya uygun cevaplar yazalım.. reha

altı ustu tek defenderim oldugu için konuya birşeyler yazmak benimde hakkımmıdır bilemiyorum ammma ... birbirimizi kırmalyalım mesleklerimizi ,özel yasantımızı ifşa etmeyelim ...bu çok yanlış olur................Araçda satılmamış mı hala . Gezide kayıp oldu heralde

reha' Alıntı:
Selamlar,
"konu başlığı ile ilintili cevap yazılması" konusunu da hatırlatmak "ayrıca" gerekiyor sanırım.. Lütfen başlığa/konuya uygun cevaplar yazalım.. reha
reha bey:
Nedense surekli biz yazinca bi elestri yapiyorsunuz gecmis yazilarimiza bir bakin bi hatamiz bir yanlisimiz oldu ise haklisiniz,siz sabirli birisiniz ben sizin yazilarinizi inanin 2 kere okuyorum nasil bir zeka ile yazmis burda ne demek istemis olabilir diye,ama surda yazilanlari goruyosunuz haksizsam yine haksizsin deyin ama isim vererek elestiri yapin bizde bilelim acaba nerde yanlis yaptik duzeltelim.boyle genel konusmalara uzuluyorum ben sahsim adina ustume aliniyorum acikcasi

Bende hak veriyorum. Küstahça aile ve işi ile ilgili konuşmalar yapan densize söylenmesi gereken lafları niye ortaya söylüyorsunuz?
Anlayamıyorum.

Arkadaşlar,
şöyle izah edeyim..

1) Dikkat ederseniz, Uyarı yazarken hiç kimsenin adını belirtmedim.. (yoksa yanılıyor muyum?)
2) Lütfen, yazdıklarım ki "yanlışları" bana yazar mısınız? Ne saygı, ne de başlığa uygun mesaj .. hangisi?
3) Bir tartışma var.. evet, tamam, olabilir.. Ama, "uzatmak" niye?

son olarak belirtmek isterim ki.. hepinizin fikir/görüş ve eleştirilerine her zaman saygım vardır.. Ama lütfen, beni de anlayın.. tartışmaları uzatmanın bir manası yok.. hele hele, moderator olarak "taraf tutma" lüksüm hiç yok..

Son söz: dikkat edin, uyarılarım da "kimsenin adını anmadım.." , eğer sırası "size" denk geldi ise, bu tesadüftür..

reha

YavuzÇ.' Alıntı:
Bende hak veriyorum. Küstahça aile ve işi ile ilgili konuşmalar yapan densize söylenmesi gereken lafları niye ortaya söylüyorsunuz?
Anlayamıyorum.

Ben hala sorumun cevabını almadım.

Yavuz kardeşim,
eğer ortaya yazmaz isem, cevap hakkı doğar... "kim ne dedi? kim ne yazdı? kim niye cevap verdi"... uzadıkça uzar.. Ayrıca, benim amacım kimseyi yargılamak yada "paylamak" değil ki.. sadece "tadımızı tuzumuzu kaçırmadan" bilgi paylaşılmasını sağlamak.. reha

Reha bey çok iyisiniz çok ılımlısınız gerçekten. Ama buradaki adaletin terazisi sizin elinizde. Haksızlığa haklının yanında durmalısınız diye düşünüyorum. Burada oğuzhanın şahsına unimog kullanmayan bütün offroad culara aleni hakaret ediliyor. Sadece sizden beklediğimiz müdahale ederek ya bunu yapan kişiye yaptırım uygulamanız yada o mesajları silmeniz. Amacımız sizi kırmak üzmek konuyu uzatmak değil. Hakkımızı aramak....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,244
Kayıtlı Üye Sayımız
166,891
Kaydolan Son Üyemiz
SDdeffr4567

Çevrimiçi üyeler

Geri