Arama sonuçlarınız

1. 4CekerAhmet

11 inci isoff oyunları yapıldı.

Ynt: 11 inci isoff oyunları yapıldı. güzel organızasyondu gece soguk dışında tek kelimeyle harikaaa gerci kareler herşeyi anlatıyor

2. 4CekerAhmet

Mahalli Yarışlar ve Kampımızdan (17 - 18 Ekim 2010)

Ynt: Mahalli Yarışlar ve Kampımızdan (17 - 18 Ekim 2010) deniz sana bişe demiyorum kardeş sonuçda hayvan ne yapacanı bilmiyordum ama şimdi öğrendim buda yeni bir teçrübe oldu bana .......
  3. 4CekerAhmet

Mahalli Yarışlar ve Kampımızdan (17 - 18 Ekim 2010)

Ynt: Mahalli Yarışlar ve Kampımızdan (17 - 18 Ekim 2010) deniz tilki cok güzell cıkmış :)))))))))

4. 4CekerAhmet

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010) afiyet bal şeker olsun ahmet abi be inşallah seneye kısmet olursa kacırmam
  5. 4CekerAhmet

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010) ahmet abi gelemedik ama aklımız hep ordaydı cok da güzel bi haftasonu olmuş söyleyecek birşey yok resimlerden de anlaşıldıgı gibi harika yermiş ooooof of

6. 4CekerAhmet

2010 İstanbul Mahalli Off-Road Şampiyonası 1. yarışı

Ynt: 2010 İstanbul Mahalli Off-Road Şampiyonası 1. yarışı okadar kişide fotograf makinesi vardı bu resimler nerde hasan abi ahmet abii sivilsavunma hani nerde bekliyoruz arkadaşlarla :D :D

7. 4CekerAhmet

Moloz

Ynt: Moloz karadeniz sahil kenlerden güzel bir ilimiz trabzon bu fotoraf karesiyle bitirmeyelim taha detaylı tanıtacak kareler de yüklenebilir şimdiden kolay gelsin .....................
  8. 4CekerAhmet

2010 İstanbul Mahalli Off-Road Şampiyonası 1. yarışı

Ynt: 2010 İstanbul Mahalli Off-Road Şampiyonası 1. yarışı resimlerde ebeyi gecenlere teşekkürler cok cok güzel olmuşlar :D
  9. 4CekerAhmet

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hoşgeldin zeynep tam yerindesin inşallah gercekleştirirsin hayalini :D

10. 4CekerAhmet

Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler?

Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler? denizkardeş erken gelde aracın üstünü kapatalım istersen hava yagacak sonra jeepde lüfer tutarız :D :D

11. 4CekerAhmet

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu aramıza yeni katılan doslar hoşgeldiniz bol camurlu günler dilerim ;)
  12. 4CekerAhmet

Türkiye Off Road Şampiyonası 3.Yarış

Ynt: Türkiye Off Road Şampiyonası 3.Yarış resimlerin devamı beklemekteyiz

13. 4CekerAhmet

Hyundai Galloper için Snorkel Arıyorum

Ynt: Hyundai Galloper için Snorkel Arıyorum şayet istanbuldaysanız özel yapım şınorkel uygulaması yapmaktayız araç üzerinde araca özel bi uygulama olacagı için araç garajımızda oldugu taktirda sorununuzu çözebiliriz
  14. 4CekerAhmet

Olta Balıkçılığı ile İlgilenen Gezenbilirciler Parmak Kaldırsın

Ynt: Olta Balıkçılığı ile İlgilenen Gezenbilirciler Parmak Kaldırsın herkese rasgele kıyıbalıkcılıgı başlamışdır
  15. 4CekerAhmet

Alüminyum Polisaj Kaplama 56 cm Boğa Kafası

Ynt: Alüminyum Polisaj Kaplama 56 cm Boğa Kafası kısa zaman sonra yerini bulacak emin ol kardeş

16. 4CekerAhmet

Her CJ Sahibinin Bilmesi Gereken Ustalık Bilgileri

Ynt: Her CJ Sahibinin Bilmesi Gereken Ustalık Bilgileri normalde bu bilgileri devlet sırrı gibi saklarlar ama cj aşkı işte paylaşmaya deger :)
  17. 4CekerAhmet

1980 Cj 6 ÜntaşOto'da Doğuşu

Ynt: 1980 Cj 6 ÜntaşOto'da Doğuşu :( :( :(
  18. 4CekerAhmet

Ynt: 1980 Cj 6 ÜntaşOto'da Doğuşu araçda uygulayacak hıçbir fantazi kalmadı açaba helezon sisteminemi cevirsek diye düşünüyoruz tarık abi ne dersin olurmu buiş :D ;D

19. 4CekerAhmet

Ynt: 1980 Cj 6 ÜntaşOto'da Doğuşu arkadaşlar işin böyük bölümleri nerdeyse bitdi bundan sonraki aşamalar ince işcilik ve makyaj tabi deniz kardeş yapılan işlerin karelerini sizinle baylaşaçakdır darısı başıma diyorum ben ;)
  20. 4CekerAhmet

Ynt: 1980 Cj 6 ÜntaşOto'da Doğuşu kısmetse araç yarın boya ya giriyor legogibi parcalar birleştirince ortaya cevher cıkacak inşallah aceleyok işler yetişir :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,247
Kayıtlı Üye Sayımız
166,892
Kaydolan Son Üyemiz
sudeninnotlari

SON KONULAR

Geri