Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar çok merak ediyorum ya 1997 model 5,2 grand cherokee.1 lt lpg ile şehir içinde ortalama ne kadar yol gidiyorsunuz 1 lt rede 5 km gittigini söyleyenler var bunun yarısı anca gidersin diyenler var yok aynı gidersin diyenler var valla işin çivisi zaten çıktı artık hesap mesap ettigimde...
Ynt: Aslanın Yemi...Cherokee 5,2/5,9 ZJ 100 Km de Benzin ve Lpg miktarı..
ugur bey bende arabamı alalı 15 gün kadar oldu tam net bir rakam sayılmaz çünki araç ne olduysa oldu nazarmı degdi nedir daha hesap bile yapmaya fırsat kalmadan oto yıkayıcısında sunroof dan su kaçırtılar bütün tavan...
Ynt: muradıma erdim zj mi aldım arkadaşlar
arkadaşlar tebrik mesajlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim eskişehirde yaşıyorum buradan servis önerebilirmisiniz
Ynt: rolanti seviyesi neden degişir salınım yapar fikri olan varmı arkadaşlar
arkadaşlar sorun çözüldü aküyü degiştirdim herşey normale döndü akü bu sistemde nasıl bir etken rol oynadı onu tam olarak anladıgımı sötyleyemem fakat yanlış anlamıyorsam düşük akımlı akü rolanti müşilini.yada...
aracı ilk çalıştırdıgımda şu son iki gündür rolanti neredeyse dip yapmış durumda(benzindeyken biraz daha iyi fakat gaz daha kötü)araca toplasın diye gaz veriyorum sıçrama yapıyor vermiyorum durdu durucak motor stop etme noktasına geliyor ve benzinide gazıda ciddi şekilde çok yakıyor akü zayıf...
Ynt: Araç Kuaförü Tazyikli Suyla Sunrooftan Su Kaçırttı Ben Ne Halt Edeyim?
evet bugün akbaba gibi aracın tepesindeydim sunroof contasını kontrol ettim tahliyeye dikkatli birşekilde tel saldım tıkanma varmı yokmu neredeyse 1 metre civarındaki kalın kablo tahliyelerde kayboldu desem yeri var...
Ynt: cherokee zj için camurlukları kesmeden dodik imalatı başlamıstır
fiyat ve fotograf ne zaman veya nasıl temin ederiz iletişim numaranız varmı varsa yazarmısınız
diyelimki sunroof contası deforme olmuş bu contayı yada adı herneyse sunroof kenarını çevreleyen lastik çerçeveyi nereden temin edebilirim ve bunu ben takabilirmiyim sahibinden.com u araştırdım sunroofla ilgili hiçbir...
nasıl yani biraz tarif edebilirmisiniz üç hareketi ben şunu farkettim tavana tam oturdugu noktaya komuta eden bir anahtar konumu yok el melekesine kalıyor gibi biraz yada benmi kullanamıyorum acaba aracın dışından...
hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum sizler olmasanız ben sakinleşemezdim tamam bekliycem kurusun bakalım ne çıkcak cidden çok dogru söylüyorsunuz araç acayip dikkat çekiyor yol veren verene aracı takip edene denk...
abi naapıyım yaa allahaşkına naapıyım bi deyiverin hele ya valla parasında degilim abi vallahi degilim burda bu işi yapacak bu kalitede tavan döşemecisi yok elamanlar kartal dogan bunlarla ugraşıyor onlara nası...
arkadaşlar çıldırcam arabayı alalı iki gün oldu aracı temizletmeye yıkatmaya verdim elaman dayamış gözüne gözüne tazyikli suyu sunroofun tavan damlataşa dönmüş kafayı yedim çıldırdım aracın tavanı su içinde sunroof tahliye delikleri filan açık fakat elin oglu arabaya sel simülasyonu yaşatmış...
Ynt: muradıma erdim zj mi aldım arkadaşlar
arkadaşlar çok sagolun hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum zamanım fazla yok sizlerle detaylı şekilde haberleşecegim fakat acilen yapmak istedigim bir şey var arkadaşlar sayın moderatörümüz inşallah engellemez ben antalyaya kadar masraf edip gittigim...
arkadaşlar çok mutluyum çok aradım çok sordum kafanızı agrıttım hepinize sabırlı davranışlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum antalyada fotografından çok düzgün bir araç buldum 97 model hemen antalyaya gittim gördügüm manzara ve araç sahibinin sınırları zorlayan pişkin davranışları ve...
Ynt: Hurda Araç Yasası ve Yaşlı Araçların Vergileri Hakkında
sizinle hemfikirim fakat bu mevzuu gerçege dönerde yasallaşırsa valla bilemiyorum...o canım arabaları hurda sınıfınamı koyacagız..bu çok üzüzcü yaa..nerden dinledim ya şu haberi herzaman haberleri dinlerim ama hani yani keşke bugün...
arkadaşlar haberleri izliyormusunuz ..ben bu akşam 18:30 haberlerinde yanlış anlamadıysam yaşı 16 ve üzeri olan araçların hurda sayılacagı yönünde bir haber dinledim fakat detayını kaçırdım..bu konuda bilgi sahibi olan varmı ...çok yazık ya böyle şey olurmu
Ynt: Vergilerde Yeni Düzenleme ve Bizlerin Hali :(((
bugün aynı konu yine haber bültenlerinde vardı birde yanlış anlamadıysam yaşı 16 olan aracıda hurda sınıfına sokacaklarmış ....eeee şimdi nolacak yaşı 16 olan yada 16 dan büyük birsürü araç var yada bir iki sene sonra bu yaşa erişecek birsürü...
Ynt: zj ön şanzımanı devredemi faalmi gayrifaalmi araç durdugu yerde nasıl anlarız
tolga arkadaşım valla begenmezsem napıcam bilmiyorum deşelemedigim araç kalmadı desem yeridir şu sıralar listeye yeni araçta girmiyor var birkaç tane ama bariz problemmli oldugu görünümünden belli kimi çökmüş...
Ynt: zj ön şanzımanı devredemi faalmi gayrifaalmi araç durdugu yerde nasıl anlarız
abicim dip gaz yap bir vites alta al demişsin bunun tam tarifinii verebilirmisin bir vites alta al dedigin araç vitesi otomatik şanzımanda tek bir konum yokmu buda D konumu bir vites alta al dedigin 1/2 vites...