muradıma erdim zj mi aldım arkadaşlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan y-bsungur Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 34
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,909
Ynt: muradıma erdim zj mi aldım arkadaşlar

herkese merhaba bende 5.9 umu 20 gun once aldımm alan arkadasımıza mutluluklar dilerimm.aracı calıstırıp dısardan seyrediyorumm sahane bi duygu
ancak aracımda bazı sesler var bende ilk defa 4*4 kullanıyorumm nomalmidir bilmiyorum iyyii bir servis tavsiye edebilirmisinizz

Etiketler

tebrik ederim... iyi bir seçim olmuş ... ben yıllardır zj ciyim... yıllarca almayı bekledim sonunda da aldım şimdide ayrılamıyoruz... yıllarımız bir o kadarda maceramız geçti vergisi çok sat dediler satamadım.. yakıt masrafı çok sat dediler olmadı.. parça falan dediler satamadım.. bir aşk sanırım zj ... hayırlı olsun yeni aşkın... kazasız belasız iyi günlerde kullanmak nasip olsun...

hayırlı olsun guzel gunlerede kullNMnız dıleğiyle

y-bsungur' Alıntı:
arkadaşlar çok mutluyum çok aradım çok sordum kafanızı agrıttım hepinize sabırlı davranışlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum antalyada fotografından çok düzgün bir araç buldum 97 model hemen antalyaya gittim gördügüm manzara ve araç sahibinin sınırları zorlayan pişkin davranışları ve patavatsızlıklarına birde aracın dıştan çekilen fotografına bir başka aracın düzgün içi fotograflarının eklenerek ilana verildigi gerçegini ögrenip karşımda bir çöplük bulunca çok sinirlerim bozuldu resmen adam keklemeye çalışıyorlar bir sinirle bütün gücümü toparladım ve daha öncesinde dikkatimi çeken gözüme çarpan fakat fiyat olarak fazla buldugum bir ankara arabası vardı 97 zj atladım ankaraya gittim aracı hmc ye götürdüm igneden iplige didik didik kontrol ettirtim (hmc deki arkadaşlarıma dostlarıma bana verdikleri desteklerden dolayı buradan hepinizin huzurunda teşekkürler ediyorum.taa antalyadayken bile telefonla şunla bunla her imkanı degerlendirerek beni yanlız bırakmadılar arkadaş dost dedigin servis dedigin böyle olur)al abi araç mis gibi dört dörtlük dediler birde kendimize göre bakımını yaptılar yagı yag filtresi hava filtresi antifirizi ıvır zıvırı orta düzey birde bakım yaptık araç oldu yag gibi ve arkadaşlar aracın ödemesini en yüksek baremimden hiç ugraştırmadan helalı hoş olsun dedim yaptım ve çok şükür aldım sevinçten uçuyorum ankara eskişehir arasını geldim tadına doyamadım bu apayrı birşey bu farklılık bu tarz ...koyduk kapının önüne zırt pırt camdan dışarı bakıyoz...velhasıl siz sevgili gezenbilir üyesi arkadaşlarım bu sevincimi sizlerle paylaşmak ve sizlere teşekkür etmek istedim ...durum bundan ibaret....ohhh beee

Değerli yıldırım bey, antalyadaki aracın hangi sitede olduğuna dair bilgiyi verirseniz gezenbilir üyelerine iyilik etmiş olursunuz kimbilir kaç kişiyi yol masrafından kurtarırsınız bu önemli bir konu bu konuyu atlamamanız lazım biraz daha hassas olun lütfen... herkese selamlar...

arkadaşlar çok sagolun hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum zamanım fazla yok sizlerle detaylı şekilde haberleşecegim fakat acilen yapmak istedigim bir şey var arkadaşlar sayın moderatörümüz inşallah engellemez ben antalyaya kadar masraf edip gittigim ve bir çöplükle karşılaştıgım için bir başka arkadaşımda boşuna gitmesin boşa masraf etmesin bu nedenle etik olurmu olmazmı bunu fazla irdelemeyecegim ve şu linki vermek istiyorum bu araca dikkat edin boşuna masraf yapıp gitmeyin derim tam bir harabe www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-hatasiz-orjinal-42857628/detay

sayın moderatörüm lütfen bu maili engellemezseniz çok sevinirim

y-bsungur' Alıntı:
aracın ödemesini en yüksek baremimden hiç ugraştırmadan helalı hoş olsun dedim yaptım ve çok şükür aldım sevinçten uçuyorum ankara eskişehir arasını geldim tadına doyamadım bu apayrı birşey bu farklılık bu tarz ...koyduk kapının önüne zırt pırt camdan dışarı bakıyoz...velhasıl siz sevgili gezenbilir üyesi arkadaşlarım bu sevincimi sizlerle paylaşmak ve sizlere teşekkür etmek istedim ...durum bundan ibaret....ohhh beee

Hadi hayirli olsun diyelim

Sen taponlar ile lordlara bakma kedi ciger misali onlarin is ;D

yenel' Alıntı:
herkese merhaba bende 5.9 umu 20 gun once aldımm alan arkadasımıza mutluluklar dilerimm.aracı calıstırıp dısardan seyrediyorumm sahane bi duygu
ancak aracımda bazı sesler var bende ilk defa 4*4 kullanıyorumm nomalmidir bilmiyorum iyyii bir servis tavsiye edebilirmisinizz

Hangi ildesin ona gore yer tavsiye edelim

Hayırlı uğurlu olsun... ARAMIZA HOŞGELDİN... Ben arabamı allaı 1 yıl olacak halen arabamı park ettikden sonra geçip karşısına bakıyorum doyamadım allah kaza bela vermesin hepimize. Sevgiler ve bol Çamurlu günler.

hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.

her zaman derim 3-5 fazla olsun kafam rahat olsun .

arkadaşlar tebrik mesajlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim eskişehirde yaşıyorum buradan servis önerebilirmisiniz

daha yeni aldın hemen servise götürme alışmasın...... :smiley:

aracınız hayırlı olsun kazasız belasız inşallah...

güldüm gerçekden servis sordun hemen daha dur ya elin cebinden çıkmayacak hemen alıştırma öyle servise :D yine tekrarlıyorum güle güle kazasız belasız kulanın bizim arabaların motorları 10 numara sorunsuz ufak tefek sorun çıkıyor motor haricinde onlarada katlanacaksınız neden olsa 10 yılın üstünde arabalar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,593
Kayıtlı Üye Sayımız
166,895
Kaydolan Son Üyemiz
Kocatepe

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.