Arama sonuçlarınız

1. Y

cherokee 1996/1998 arası zj lerin orijinal/çıkma jantlarını nereden bulurum

arkadaşlar zj almak için birkaç tane araca baktım çogunun jantlarında orta kapak eksigi var bu kapakları nereden ve kaça temin edebilirim bilgi ve önerilerinize ihtiyacım var ...teşekkürler

2. Y

1996 1998 arası ZJ lerdeki JANT/PARK LAMBASI farklılıkları nelerdir

arkadaşlar herşeyden önce sayenizde ögrendigim detaylar benim için altın degerinde bu konuda bilgi paylaşımında olan herkese binlerce kez teşekkürü borç bilirim..siz degerli üyelerden bir istirhamım var 1996/1998 ZJ lerdeki JANTLAR ve PARK LAMBALARI birbirinden nasıl ve ne açıdan farklı (ŞEKİL...
  3. Y

ZJ de LSD Hangi Modellerde Var ve Tam Olarak Ne İşe Yarar

arkadaşlar LSD kilidi 1996 1998 arası ZJ modellerde varmı varsa nasıl anlarız ve tam olarak ne işe yarar eger araçta yoksa ne zararı var veya yeniden yaptırılabilirmi ..bilgi verebilirseniz sevinirim

4. Y

96 MODEL ZJ arıyorum sizce bu araçlar nasıl?

Ynt: 96 MODEL ZJ arıyorum sizce bu araçlar nasıl? Sandık motor dediginiz nedir ...biraz bilgi verebilirmisiniz ...araçla ilgili olarak inşallah gönlünüze göre olur demek istiyorum yinede muayene bana göre risk taşıyor
  5. Y

96 MODEL ZJ arıyorum sizce bu araçlar nasıl?

Ynt: 96 MODEL ZJ arıyorum sizce bu araçlar nasıl? bordoyu bende ilk görüşte begendim hatta fiyatta oldukça iyi duruyo fakat lpg yok ve bence en önemlisi aracın muayenesi yok muayene demek masraf demek bunu göz ardı etmeyin derim

6. Y

Offroad Şartları için Hazırlanmış ZJ ve Normal Trafik ve Muayene Hakkında

Kıymetli gezenbilir üyeleri özellikle OFFROAD için dizayn edilmiş yükseltilmiş arazi/kar/çamur lastikleri takılmış bir grand cherokee ZJ ile normal trafige çıkılabiliyormu ve bu araçların muayenesi nasıl yapılıyor..diyelimki normal görünümlü bir araç aldım muayenesi herşeyi tamam fakat modifiye...

7. Y

LPG Sistemleri ve Montaj Fiyatları

Çok kıymetli Gezenbilir üyeleri özellikle ıstanbul ankara ve bursa da lpg (markalar bilgikleriniz prınce zavolli vs)sistemleri GC ZJ lere kaça monte ediliyor bilgi verebilirseniz sevinirim eskişehir için bir kaç fiyat aldım sagolsunlar GC ZJ diyince adamlar F-16 ya lpg takılacak muamelesi yapıyorlar
  8. Y

Aslanın Yemi...Cherokee 5,2/5,9 ZJ 100 Km de Benzin ve Lpg miktarı..

Ynt: Aslanın Yemi...Cherokee 5,2/5,9 ZJ 100 Km de Benzin ve Lpg miktarı.. Şahsi düşüncemi yazmak istiyorum içinde bulundugumuz devir tamam hesap devri hesap mutlaka şart fakat tercih ve insanın içinden gelen ses de bence çok önemli...ben cidden çok araştırdım ve araştırmalarım nereye varırsa...
  9. Y

CHREOKEE almayı düşünüyorum tavsiyelerinizi bekliyorum

Ynt: Cherokee 5,2 v8 Almak İstiyorum Önerileriniz Sayı S40euro sizi tebrik ederim müthiş bir bilgi donanımınız var ......yazdıgınız açıklamayı kaydettim ileride referans ve özellikle ruhsat bilgi kontrolü için checklist olarak kullanmayı düşünüyorum ... sizler gibi donanımlı insanların...

10. Y

Aslanın Yemi...Cherokee 5,2/5,9 ZJ 100 Km de Benzin ve Lpg miktarı..

Çok kıymetli cherokee kullanıcıları güncel olarak bugün itibarı ile 5,2 ve 5,9 zj lerin 100 km deki benzin ve lpg sarfiyatları hakkında şehir içi ve dışı olmak üzere (klımasız)ne kadar yakıt tüketiyorsunuz mümkünse yazabilirmisisniz Not: Vereceginiz bilgiler yakın çevremdeki arkadaşlarımla...

11. Y

CHREOKEE almayı düşünüyorum tavsiyelerinizi bekliyorum

Ynt: Cherokee 5,2 v8 Almak İstiyorum Önerileriniz kıymetli gezenbilir sitesi üyelerii maillerinize çok teşekkür ediyorum sizlerden bir tek ricam var özellikle araç sahibi olupta satmayı düşünen arkadaşlar eger bir mahsuru yoksa ve site kurallarıncada aykırı görülmezse ben mail adresimi açıktan...
  12. Y

Cherokee'de Motor Sesi ve Uzun Yol Konforu Hakkında

kıymetli gezenbilir üyeleri bazılarınız en azından beni iartık biliyorsunuzdur diye düşünüyorum cherokee si olmayan fakat yakın gelecekte sizin aranıza aracıylada katılacak olan bir üyeyim malumunuz ister istemez cherokee sitelerini ve videolarını bir merakla inceliyorum dün birkaç tane videoda...

13. Y

GC ZJ de arazi vitesi ve 4 çeker fonksiyonunu birbirinden ayrı kavramlarmı

Ynt: GC ZJ de arazi vitesi ve 4 çeker fonksiyonunu birbirinden ayrı kavramlarmı mert bey çok teşekkür ederim fakat birşey daha var kafamı kurcalayan vites nötr durumdayken araçta 4 çekerin geregi olan ön ve arka şaftlar birbirinden bagımsız halemi geliyor bu araç muayenesinde fren testi için...
  14. Y

1994 Model Chreokee 5.2 için Hangi Marka Lpg

Ynt: 1994 Model Chreokee 5.2 için Hangi Marka Lpg tecrübenize ve motor hakkındaki teknik donanımınıza hayran kaldım fotograflara baktım bana çok karışık geldi oysaki kendimde teknik alanda bir meslek sahibiyim fakat konu cherokee motoru olunca iş degişiyor bu konularda teknik destek ve bilgi...
  15. Y

GC ZJ de arazi vitesi ve 4 çeker fonksiyonunu birbirinden ayrı kavramlarmı

arkadaşlar ben cherokee nin hayranıyım fakat aynı zamanda acemisiyimde benim bildigim grand cherookede 4 çeker durumu sürekli fakat kafama takılan bir durum var arazi vitesi 4 çekeri ne şekilde kullanıyorki normalde zaten 4 çeker olan bir araç için ek olarak arazi vitesi konbinasyonu neden...

16. Y

GC ZJ 5,9 ile 5,2 arasındaki yakıt farkı

arkadaşlar bu konuda net bilgiye sahip olanlar varsa bilgi verebilirlermi acaba gerek benzin gerek lpg açısından herikisinide cidden merak ediyorum hepinize selam ve sevgilerimle
  17. Y

arkadaşlar 5,9 GC ZJ ile 5,2 arasındaki ciddi fiyat farkının sebebi nedir

arkadaşlar cherookee 5,9 ile 5,2 ikisinede hayranım fakat benim bilmedigim motor gücünün haricinde ciddi fiyat farkını yaratan eksteralar tam olarak nelerdir bilenlerden veya 5,9 sahiplerinden rica ediyorum bu konuda bilgi verebilirlermi aynı model yılına ait iki cherokee biri 5,9 digeri 5,2...
  18. Y

Cherokee lerin Trafik Muayenesi Hakkında

Ynt: Cherokee lerin Trafik Muayenesi Hakkında 3/4 bin liramı vay canına bu miktar az birşey degil tüv den geçmesi için bu kadar para ne için harcanabilirki cidden sıkıntılı bir durum ...

19. Y

Cherokee lerin Trafik Muayenesi Hakkında

Arkadaşlar birkaç tane cherooke ilanında aracın muayenesinin yaptırılmadıgını muayenenin alıcı tarafından yaptırılmasını isteyen ilanlar gördüm..böyle bir araca talp olmanın ne gibi mahsurları olabilir genel olarak cherookelerdeki muayenelerde özel durumlar oluşabiliyormu
  20. Y

Deri Araç Koltuklarının Bakımı

arkadaşlar deri koltuklarda nasıl bir bakım uygulanamalıdır özel bakım malzemeleri vs varmıdır birde hasarlı deri koltukları yeniletebiliyormuyuz yada tamiri mümkünmü...bir iki araç denk geldi özellikle drıver koltugu berbat durumda sanki adamın pantolonunda diş var da koltugu kemirmiş gibi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,591
Kayıtlı Üye Sayımız
166,896
Kaydolan Son Üyemiz
peacerimamskep

Çevrimiçi üyeler

Geri