Arama sonuçlarınız

1. LRTD5

Defender 110 Hız Sorunu

Uygunluk belgesi lazım olmadı diye hatırlıyorum ancak bazı muamelecilerde zaten defender için oluyor. Ben motorun gümrük girişini ilk firma faturasını teknik verilerinin projesini ve tadilat projesini verdim. Muayene oluyor ve motorun yerleşimine bayağı bakıyorlar. Şasi no temiz olmalı ve...

2. LRTD5

Defender 110 Hız Sorunu

Düz dizele 1.2 arazi kutusu koymayın. En ufak rampada inanılmaz bayılır. Bir tarftan eğimli bir terde kalkmak için sürekli low range kullanmak zorunda kalırsınız. 235/85r16 lastik takılı iken benim araba 90 ve tenteli olmasına rağmen 300tdi ile bile keyifsiz ve isteksiz kalkıyor. Düz dizel büyük...
  3. LRTD5

Defender 110 Kapı Dolu 500 Tl

Nerede arka kapı acaba? Ben alıp koyayım kenara diyorum. Camı filan var değil mi?

4. LRTD5

Defender 110 Kapı Dolu 500 Tl

3000TL ?
  5. LRTD5

Bu Nedir?

Çok disco 2 sökülüyor onlardan birinden çıkma alın bence

6. LRTD5

Bu Nedir?

Klima bu sensör çok güneş ışığı algılar ise auto modda üst kanllardan üflemeye artış, ayaktan üflemeye azalış sinyalini verir ac ecusu bütün bu senkronizasyonu sağlar. Bu arada benim en beğendiğim komplike ve yerinde müdahaleler yapan klima sistemine disco 2 sahiptir. Öyle ki bu arabayı yaptılar...

7. LRTD5

Bu Nedir?

Ha ha ha :) gayet dikkatli ve aracını seven biri olduğunuz şimdi belli oldu. Güneş ışığı sensörü :) bunu merak eden biri disco 2 hakediyor. Temelde güneşin hangi taraftan vurduğunu tespit edip o tarafın iklimlendirmesini daha bir dikkatli ve güçlü yapıyor. Malum kokpitteki ortam ısısı ölçüm...
  8. LRTD5

Satılık Mıchelın Xcl 8.25 X R16 Lastik

Ynt: Satılık Mıchelın Xcl 8.25 X R16 Lastik Camel Trophy deseni değil mi bu? Defender wolf serilerinin de lastiği galiba... G86 ile benzer... İmalat yılı ne acaba? Koyacak yer olsa orijinal ekipman diye alırdım :)
  9. LRTD5

Defender Nasıl Bi Araçtır ?

Genel olarak konforsuz bir araçtır. Araç alıyorum kafası ile alınacak ise bezdirir. Ayrı bir hobi ve yaşam biçimi ifadesi olarak bakmak lazım. Sadece araç gözüyle bakacaksanız japon bakın, onlar bayağı sorunsuz ve keyifli araçlar.

10. LRTD5

Defender 110 Hız Sorunu

245/75r16 lastik 1.22 arazi oranı r380 ve sıfır 300 tdi Defender 90 ile 110-115 gps hızı ile yolculuk edebiliyorum asfaltta, daha gidecek ama araç soft-top o sebeple çok ses yapıyor. Maks şimdiye kadar 140 yaptım gps.. Ancak yorucu oluyor. Rampada bayılıyor bazen oran 1.22 diye... 300tdi...

11. LRTD5

Satılık Defender Boost Jant.

Kaçmazmış bu takım :(
  12. LRTD5

İlandaki Defender Hakkında Bir Sorum Olacak.

Şimdi tgv temelde 300tdi. Çoğu parça aynı. Sadece üst kapak ve turbosu farklı. Abartmamak lazım, bir de bu arabayı satmayı amaçlayan da bir insan... Hoş hedef kitlesi zaten bu motoru bilen insanlardır ama yine de erişemediği bir yerde aracını anmak, belki daha az tercih edilir demek filan hoş...

13. LRTD5

Defender 300 Tdi Almak Üzereyim..

Ben geçen arka şaftı söküp bolu'dan döndüm, harika gidiyor, önden çekişli. Araba gibi sessiz ve akıcı ama tabi dağdan inerken de aşağıya doğru biraz fazla akıcı geldi bana :)
  14. LRTD5

Asıl ıslak asfaltta ne yapar. Manuelde de sapıtır malum turbo aniden tekmeliyor 300tdi'ı... Bird e telle bağlı gaz pedalına bir sarsıntı sırasında aniden basarsan arkası önü bırın farkıyla geçip işk ağaçta foto finish yapar. Roll cage neredeyse yüzde 5 arabada var. Sonuç tatlı olmayabilir. Zaten...
  15. LRTD5

2004 Td4 Hse Webosta

Kalorifer şart değil. Öncelikli görevi motorun etkin çalışma sıcaklığına çabuk erişerek ömrünü korumak daha çok karbon emisyonunu azaltmak. Ancak tabi kabin ısısı da yanında cabası. Freelander'ların kalorifer sistemi çok başarılı değildir. Genelde de arabaların webastoları bloke olmuş çalışmıyor...

16. LRTD5

2004 Td4 Hse Webosta

Fbh webasto sulu sistemdir, güncel dizellerin hepsinde olur. Motor suyu sıcaklığını arttırmaya destek olacak biçimde programlıdır. Tamponun arkasında yer alan ısı okuyucudan 5 derece altında sıcaklık varsa, motor sıcaklığı düşükse, yakıt varsa, iç ısıtma sistemi sıcak üflemede ise ve sistem...
  17. LRTD5

Discovery 1 300tdi otomatik şanzımanı takacaksınız. Güzel olacaktır. Benim de çoktandır istediğim birşey. Doğru şanzıman önemli, benzinli versiyon şanzıman olmuyor maalesef. Genelde bulması zor ve pahalı bir şanzıman...
  18. LRTD5

Land Rover 2003 Td4 Acil Yardım

2.0 di ile td4 aynı motorlar değil. Bir depo ile benim araç 750 km yapıyor. Kar lastikleri ile. Lr ustasına baktırın. Bulamazsanız Bmw ustası da olur. Td4 ve jatco şanzıman bmw'dur.

19. LRTD5

Defender Modifiye Yardim

Ynt: Defender Modifiye Yardim Öyle özel bir araç kafanızda yok ise, yapılmış olanı alın. Üzerine ne de olsa birşeyler yapmak imkanı hep olur. Toplamak o kadar zor birşey değil, detaylara ne kadar takıldığınız ve ustanıza ne kadar insiyatif sunacağınız önemli. Arabadan anlayan bu işi bilen...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,596
Kayıtlı Üye Sayımız
166,895
Kaydolan Son Üyemiz
Kocatepe

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri