Arama sonuçlarınız

1. LRTD5

Defender Ambulans Ve Nissan Bd30

Ynt: Defender Ambulans Ve Nissan Bd30 Reha abi, Dayanamadın galiba. Sen zaten önceden motor değiştirme işlerini bildiğin için oluşacak ek maliyetlerden konuşmaya lüzum yok. BD30 ben de çok araştırdım ve bayağı iyi bir motor olduğunu öğrendim. Dayanıklı ve orta verimli bir motor. Turbo...

2. LRTD5

Defender Şanzıman Ötmesi

Ynt: Defender Şanzıman Ötmesi Defender konusunda yürüyeni ele alınca komple elden geçirmek avantajlı olabilir. Malum kolay kırılmıyor ama bir yerleri bozulunca diğer parçalara aksetmesi hızlı oluyor. O sebeple İstanbul Ankara gibi büyük şehirlerden birinde tam elden geçirmek mantıklı olacaktır...
  3. LRTD5

Defender Ailesine Yeni Katıldım Yardımlarınızı Bekliyorum

Benim arabayı da üzer :) İyi bakmış askerler, mekanikte öyle ise... Maşallah

4. LRTD5

Defender Ailesine Yeni Katıldım Yardımlarınızı Bekliyorum

He he uyduruk boya bu ise, yapılmışı ne olacak ki :) Gayet güzel, panellerde ne bir vuruk ne bir ezik var. Kasanın kapı altları, ön göğüs ayna hizasına gelen omuzları ve arka şasi parçası (tampon) sağlam ise, kaporta yeterlidir. Uyduruk boyayı yapan kimse bir tanıştırın bizi de.
  5. LRTD5

Beraber Bir Defender Yapalım

Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım Oldukça yüksek bir fiyat. Bu sorun yavaş yavaş popüler olmaya başladı, lastik çapları, yükseltmeler çifter inch çifter inch arttıkça, şaft olayları çokça gündeme gelir. Şaft konusunda bence illaki bir çözüm bulunur. Sıfırdan şaft toplanır şaftçı da Hardy...

6. LRTD5

Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım Evet tamamen fabrika standartında kullanacağım. Sonuçta Defender 90 standart hali ile benim ihtiyacımı fazlası ile karşılar. 265/5 R16 BFG + 30 mm Spacer (gerek olursa) + Standart yaylar ve amortisörler ile kullanacağım. Bu durumda yükseltme kiti boşa...

7. LRTD5

Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım Aynı ses bende var. Şaft avare kaldığında ses yapıyor. Çok ters açı ile çalıştığından. Yükseltmeden vazgeçtim, şimdi deneyeceğiz eğer keserse ben zaten orijinale dönmeye çalışıyorum. 3 inch veya biraz fazla yükseltme var araçta. Yüksek kalsın isteniyorsa çift...
  8. LRTD5

Çıkma 22 Adet Bfgoodrich 220 Tl Adeti

Ynt: Çıkma 22 Adet Bfgoodrich 220 Tl Adeti Yeriniz nerede acaba?
  9. LRTD5

Pütürlü Araç Boyası Hakkında Bilgi

Ynt: Pütürlü Araç Boyası Hakkında Bilgi Araba güzelmiş... Ürün şu sanırım. http://www.izolinex.com/index.html

10. LRTD5

Land Rover Tüm Parçaları

Ynt: Land Rover Tüm Parçaları Disco 2 ön koltukları sürücü ve yolcu ile arka 6 ve 7 numara öne bakan ve katlanan koltukları var mı? Ne kadar olur? Tercihim gri renk olması ve elektrikli versiyonları..

11. LRTD5

4 x 4 Lastik Yenilenmesinde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Ynt: 4 x 4 Lastik Yenilenmesinde Dikkat Edilmesi Gerekenler Freelander'lar bu konuda çok hassas.. kuvvetle ihtimal benzer çekiş sistemine sahip tüm yeni nesil araçlarda da durum aynıdır. Lastik hava basıncuı farkı bile yürüyeni fena harcıyor :(
  12. LRTD5

FEDEX MAĞDURİYETİ

Ynt: FEDEX MAĞDURİYETİ 1.500 Euro'ya kadar olan tüm gönderiler gümrüğe tabi olurlar ise şahsi kullanım amacı olduğunu kanıtlayarak, ilgili posta taşıyıcısını gümrük işlemlerini yapmada yetkilendirebilirsiniz. Posta taşıyıcısı bu işlemleri hiçbir ücret talep etmeden gerçekleştirmek zorundadır...

13. LRTD5

defender a bir bd 30 motor uyglaması daha

Ynt: defender a bir bd 30 motor uyglaması daha İşletme sorunu olmaz ise atmosferik 100hp çok iyi olur. Turbo her zaman ileride oluşacak sorunlara gebe... Ancak tabi araca işletememe önemli bir sorun, hacim değişimi söz konusu malum...
  14. LRTD5

Ynt: defender a bir bd 30 motor uyglaması daha Bu arabayı motor üstüne atılıp yürümeye başladıktan sonra görme imkanım olabilir mi? Ben her zaman alo denilince gelmeye hazır olurum. 90 için 100hp yeterli olacaktır gibi bir görüşüm var. Kendi kendime kanıtlamak güzel olur. Etraflıca konuyu...
  15. LRTD5

Ynt: defender a bir bd 30 motor uyglaması daha Abi işletme sorunu oluyor o yüzden insanlar tereddüt ediyor olmalı. Ben o sebeple mesela tereddüt ediyorum. Ha bir de motor + işçilik + işletme bir maliyet verilse ve birileri bu işi yapsa, düşünmeden girilir. Ama işte motoru bul, usta bul...

16. LRTD5

Araçlar İçin Pilot Emniyet Kemerleri

Ynt: Araçlar İçin Pilot Emniyet Kemerleri Ben karşıya pek geçemiyorum bu aralar, belirtilen ebatta bir alüminyum sandık var ise fiyat alabilir miyim? Kargo ile hallederiz.
  17. LRTD5

Ynt: Araçlar İçin Pilot Emniyet Kemerleri Eni 75-85 Cm olan dikdörtgen biçimli bir sandık, Alüminyum tercih ederim. Mevcut mu acaba? Uğramak zor olacak ancak Defender ölçüleri en 92 cm boy 125 cm şeklinde sanıyorum. Ben boyu 75-85 cm ve eni 20-25 cm gibi bir dikdörtgen kutuyu kullanabilirim...
  18. LRTD5

Otomatik Vites Defender

Ynt: Otomatik Vites Defender Bildiğim kadarı ile ben bir şeyler yazayım. 300TDI motora zaten bağlı olan R380 şanzıman yerine LR serisinden otomatik şanzıman takılıyor. Yurtdışı fiyatı her aparatı dahil 4000 Pound filan kitler var. Onlar ekleniyor veya otomatik şanzımanı Disco I'den veya RRC...

19. LRTD5

Ynt: Araçlar İçin Pilot Emniyet Kemerleri Bir şekilde 1998 yılında filan benim teknemde de 2 adet can yeleği vardı. Uçaklar için üretilmiş. Gel zaman git zaman, 2000 Yılında filan bunlardan birini test amaçlı şişirdim. Otomatik patlatmalı. Geçen gün yazlık eve gittim. Beton zemin üstünde...
  20. LRTD5

Defender ve TUV

Ynt: Defender ve TUV 1995 Defender 90 için koltuk sayısı 5 yolcu adedi 4 olarak kayıtlı. Koltuklar ise önde bilindik 2 koltuk arkada ise emniyet kemerleri üzerinde olan yan iki bench / sıra tipi koltuk var. Garip olan, şimdi 5 koltuk nasıl olacak, sıra tipleri 2 kişilik her biri, kemer...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,596
Kayıtlı Üye Sayımız
166,895
Kaydolan Son Üyemiz
Kocatepe

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR