Arama sonuçlarınız

1. ssbman

ZJ'lerde Arıza İşareti

Ynt: ZJ'lerde Arıza İşareti :) Anladım hocam . Bende baya araştırdım ama sonuç alamadım . Bazı yabancı sitelerde pek güven vermese de yağ müşürü (sensörü) ündne kaynaklı olabileceği konusudna cevaplara rastladım . Son o kalmış sende de ... Çok ilginç bir durum bu işaretin hiçbiryerde yazmıyor...

2. ssbman

94 ZJ Laredo 4.0 L Motordaki Numara ile Ruhsatta Yazan Farklı Sorun Yaşıyoruz

Ynt: 94 ZJ Laredo 4.0 L Motordaki Numara ile Ruhsatta Yazan Farklı Sorun Yaşıyoruz Yetkili servisten motor no ile ilgili alınan yazı ile tespit muayenesi yapılarak yeni numara ruhsata işlenebilmeli ... Bu yöntemi denemiş miydiniz ? Gerçi sona gelmişsiniz anlaşılan . Geçmiş olsun ...
  3. ssbman

ZJ'lerde Arıza İşareti

Ynt: ZJ'lerde Arıza İşareti Onur hocam ne oldu bu kare işaret . Yeni bçir gelişme yada bilgi var mı ? Baksana çıkmamaışız işin içinden :)

4. ssbman

İzci

Ynt: İzci Hakikaten harika bir bölümdü ... Başka bir başlıkta yazmıştım 17 kişi birlikte izledik . En az 5 kişi garantili zehirledim sayenizde . Bunlar garanti olanlar ;D araçların tepesinde yaptığınız su geçişi gayet havalı bir fotoğraf verdi ;)
  5. ssbman

İzci

Ynt: İzci Sağol hocam herkesin ayrı ayrı selam ve tebriklerini sunarım burdan . Böyle toplu seans yaptırıyorum artık . kitleyi genişletmek lazım :D İğneada da bilinçli offroad çok önemli . Güzel bir örnek oluşturulmuş yine ...

6. ssbman

İzci

Ynt: İzci Mükemmel hocam izliyoruz . 17 kişilik bir grupla :D İzcinin ve İzoff un Eline emeğine sağlık ...

7. ssbman

Kaput mandalı

Ynt: Kaput mandalı Hocam 404 power mix yada pattex extreme cinsi hamur malzemeler var .Çift renktir birbirine karışıtırlır bildiğimiz oyun hamuru kıvamındadır . Kuruduğunda çok sağlam oluyor delinebiliyor , işlenebiliyor . Bunlarla mandala güzelce tutturarak telin takılacağı yeni bir yuva...
  8. ssbman

Tercih ZJ 4.0'mı, ZJ 5.2'mi Olmalı?

Ynt: Tercih ZJ 4.0'mı, ZJ 5.2'mi Olmalı? Eskiden farlı dirmalardan fiyat almaya gerek yoktu . Çünkü tek fiyat belirleniyordu ortalam 120-130 lira ödeniyordu . Sonra bu durum serbest bırakıldı . Ve tabi ki sertbes bırakılı bırakılmaz fiyatlar uçtu . Bende 170 civarına yptırdım 285 TL fiyat...
  9. ssbman

Ynt: Tercih ZJ 4.0'mı, ZJ 5.2'mi Olmalı? Yeni vegi sistemi ? Kasko bedel indirimi ile Yıllık 2039 TL ödenmeli ...

10. ssbman

Ynt: Tercih ZJ 4.0'mı, ZJ 5.2'mi Olmalı? http://www.youtube.com/watch?v=6B3HbjUZe78 Bu videoda ki güzel birde römork aldık mı tamamdır . Alp için şöyle birşey güzel olur . Karda da batmaz hem , sanırım vince de gerek yok bunda ;D Üstelik üstünde çadır kurulur , mangal yakılır vs vs vs

11. ssbman

Ynt: Tercih ZJ 4.0'mı, ZJ 5.2'mi Olmalı? 6x6 kamaz Alp e alıcaz yakında sanırım . Adam karlara batıyor 17 saat ;D
  12. ssbman

Ynt: Tercih ZJ 4.0'mı, ZJ 5.2'mi Olmalı? Abi güle güle kullan hayırlı olsun :) Memnun gibisin sevindim ;D 1.6 dan 5.2 ZJ ye geçtin çok seri şekilde , birdaha değiştirirsen 6x6 kamaz falan bulmak gerekecek :D

13. ssbman

Ben de Jeep XJ Sahibi Oldum

Ynt: Ben de Jeep XJ Sahibi Oldum Hayır fransız montaj değil ama ateşleme , beyin gibi bazı parçaları fransız yapımıdır . Kısıtlı sayıda AB de satılanlarda var bu durum . Bu tiplere sıralı sistemin uydurulamadığını da LPG servisinde öğrenmiştim . Şimdiye kadar birsürü araç gördüm ve sadece 1...
  14. ssbman

wj 4.7 , zj 5.9 a tercih edilir mi?

Ynt: wj 4.7 , zj 5.9 a tercih edilir mi? Can beyinde belirttiği gibi ciddi bir yakıt farkı olacağını sanmam açıkcası ama bir miktar az olacaktır elbette . ZJ 5.9 un tadını verir mi ? Zannetmiyorum açıkcası . Bence arazide de kullanıyorsanız ZJ 5.9 güzel tercihtir . Aracınızda temiz ve...
  15. ssbman

Ynt: Tercih ZJ 4.0'mı, ZJ 5.2'mi Olmalı? Jeep ciden birşey kaçmaz abi . Sende anlayacaksın yakında ;D Şaka bir tarafa şimdiden güzel günlerde bol keyifle kullanmanı dilerim . Memnun kalacağına eminin ;)

16. ssbman

1993 4.0 Zj Yardım

Ynt: 1993 4.0 zj yardım Hocam bunların fiyatları en güncel servisten öğrenilir bu kolay . Yakıt pompasının orjinali sanırım 500 dolar civarındadır . Ama bosch üniversal pompa da kullanılabiliyormuş 100 dolar gibi sanırım . Mesela başka bence . aksti pompaydı , benzindi gazdı derken birsürü...
  17. ssbman

ZJ Malzeme Kalitesi

Ynt: ZJ Malzeme Kalitesi Yuvarlak farlı olanlar 60 ların SJ leri ... aşağıda ki linkte Wagoneer serisi ile ilgili çok güzel bilgiler var . http://en.wikipedia.org/wiki/Jeep_Wagoneer
  18. ssbman

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi 1- Necmi Çevirme .com 96 ZJ 5.2 Ankara 2- onur Nlb. katenerci 93 ZJ 5.2 Ankara 3- Barış...

19. ssbman

Ynt: Tercih ZJ 4.0'mı, ZJ 5.2'mi Olmalı? Yüzen Zuki den sonra yüzen ZJ geliyor demek ki ... Eh hayırlısı :D
  20. ssbman

ZJ Malzeme Kalitesi

Ynt: ZJ Malzeme Kalitesi Bunlar Wagoneer serisi bunun birde Wagoneer dört kapı olanı var . Muazzam araçlar .

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,596
Kayıtlı Üye Sayımız
166,895
Kaydolan Son Üyemiz
Kocatepe

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri