Kaput mandalı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan antbur Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,571

antbur

Kamp I
Yer
BURSA
arkadaşlar aracımın (ZJ 96) kaput mandalı hani kaputu açmaya yarayan direksiyonun sol altındaki mandalın tel ile bağlantı yerinden kopuk (tel ile mandalın buluştuğu yerin üç te bir parçası) yenisi 150 tl tel de bir sorun yok, tel ile plastik olan mandalı yapıştıracak güçlü bir yapıştırıcı varmıdır.

Etiketler
Ynt: Kaput mandalı

Hocam 404 power mix yada pattex extreme cinsi hamur malzemeler var .Çift renktir birbirine karışıtırlır bildiğimiz oyun hamuru kıvamındadır . Kuruduğunda çok sağlam oluyor delinebiliyor , işlenebiliyor . Bunlarla mandala güzelce tutturarak telin takılacağı yeni bir yuva yapılabilir .

Yada kuvvetli ve kaliteli marka bir epoxy yapıştırıcı da kullanılabilir .

bana birinci şık daha iyi gibi geldi . duruma göre hamur kuruduktan sonra epoxy ile desteklenebilir de ...

ankaradaysanız ostim sanayi sitesinde jeep market var (enver bey) orda bulabilirsiniz daha ucuza, yeşil cherokee bertan derseniz fiyatta yardımcı olurlar sanırım

arkadaşlar ilginiz için teşekküredrim ben barışın dediği gibi yapıştırma işini bir deniyeyim,olmadı telin ucunda ufak metal bir plaka var onu ve mandalı ince uçlu bir matkap ile delip vidalamayı düşünüyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,596
Kayıtlı Üye Sayımız
166,895
Kaydolan Son Üyemiz
Kocatepe

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.