Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı
Ne ararsın Tanrı ile aramda!...
Sen kimsin ki orucumu sorarsın?
Hakikaten gözün yoksa haramda
Başı açığa niye türban sorarsın?
Rakı, şarap içiyorsam sana ne.
Yoksa sana bir zararım, içerim.
İkimiz de gelsek kıldan köprüye,
Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim...
Ynt: Çin'e Çay İçmek için Yürümek (Arkadaş (lar) Aranıyor)
Merhaba böyle bir şeye balıklama atlayabilirim, düşüncesi bile beni heyecanlandırıyor, ancak böylesi uzun soluklu bir proje beni biraz aşıyor, üzülerek size yol arkadaşlığı edemeyeceğimi ve bol şanslar dilediğimi bildirmek istiyorum...
Ynt: Tarihimizin İlginç Yönleri
Merhaba öncelikle profesyonel psikolojik harp eğitimi aldığımı ve bu konuda bu sitedeki hemen herkesten daha tecrübeli ve eğitimli olduğumu beyan etmek isterim.
Ben bu sizin tabirinizle "hikaye"yi, bir konferansta bölge istihbarat subayının kendi ağzından...
Ynt: Busar Ekibi Nissan Pathfinder 3.5 LE
Merhaba,
İzin verirseniz araç hakkında birkaç soru sormak istiyorum. Aracınız hakkında detaylı bir değerlendirme yapabilir misiniz ? Almayı düşündüğüm tek araç, sizin de bir kullanıcısı olarak tavsiyelerinizden ve tecrübelerinizden faydalanmak isterim...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)
Eee şey çok güzel bir yayla biliyorum Fatma ablacım arabayla gezdireyim seni orada, şimdi ne gerek var karda kıyamette dağa çıkmaya falan, zaten doktor da yasak demiş dimi ama ;D ;D
Teşekkür ederim Ferdane ablacım, kitabıma dalmışım yine kusura bakmayın :) çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum. Bol bol sıcak şeyler ve portakal suyu için; ben hastayken hep öyle yaparım :)
Suratımızı asmaya alıştığımız son günlerdeki ender sevindirici haberlerden bir tanesi..
Azerbaycan’da Türk bayrağı yeniden yükseldi
20 Ekim 2009
Türkiye ile Azerbaycan arasında çıkan “bayrak krizi” çözülüyor…
Türk bayrakları, Azeri şair Sabir...