Arama sonuçlarınız

1. cagdas90

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

Ynt: 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Ne ararsın Tanrı ile aramda!... Sen kimsin ki orucumu sorarsın? Hakikaten gözün yoksa haramda Başı açığa niye türban sorarsın? Rakı, şarap içiyorsam sana ne. Yoksa sana bir zararım, içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim...

2. cagdas90

Ynt: 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı
  3. cagdas90

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

4. cagdas90

Ynt: 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı
  5. cagdas90

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

6. cagdas90

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "Ankara" Duyurusu (29 Ekim 2009)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "Ankara" (29 Ekim 2009)

7. cagdas90

Sigarayı Bırakmak İstemiyorum Baskı Kurmayın Diyenler Kaç Kişi

Ynt: Sigarayı Bırakmak İstemiyorum Baskı Kurmayın Diyenler Kaç Kişi Ben sigara içmiyorum, ancak sonuna kadar da katılıyorum. Güzel bir yazı olmuş.
  8. cagdas90

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Rica ederim, youtube açılıyordur umarım :/ açılmıyorsa dtunnelden nasıl açılacağını biliyormusunuz Fatma abla ?
  9. cagdas90

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) http://www.youtube.com/watch?v=axJDKDNtYW8 Bütün Balkan göçmenleri için. Özellikle Fatma abla için. :)

10. cagdas90

Tarihimizin İlginç Yönleri

Ynt: Tarihimizin İlginç Yönleri Çok güzel bir belaltı vuruşu yapmışsınız :) anlayana tabi..

11. cagdas90

Çin'e Çay İçmek için Yürüyecek Arkadaş(lar) Aranıyor!.

Ynt: Çin'e Çay İçmek için Yürümek (Arkadaş (lar) Aranıyor) Merhaba böyle bir şeye balıklama atlayabilirim, düşüncesi bile beni heyecanlandırıyor, ancak böylesi uzun soluklu bir proje beni biraz aşıyor, üzülerek size yol arkadaşlığı edemeyeceğimi ve bol şanslar dilediğimi bildirmek istiyorum...
  12. cagdas90

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Günaydın herkese. Bugün kız arkadaşımla uzun bir aradan sonra tekrar buluşacağım, şans dileyin ::)

13. cagdas90

Tarihimizin İlginç Yönleri

Ynt: Tarihimizin İlginç Yönleri Merhaba öncelikle profesyonel psikolojik harp eğitimi aldığımı ve bu konuda bu sitedeki hemen herkesten daha tecrübeli ve eğitimli olduğumu beyan etmek isterim. Ben bu sizin tabirinizle "hikaye"yi, bir konferansta bölge istihbarat subayının kendi ağzından...
  14. cagdas90

Busar Ekibi Nissan Pathfinder 3.5 LE

Ynt: Busar Ekibi Nissan Pathfinder 3.5 LE Merhaba, İzin verirseniz araç hakkında birkaç soru sormak istiyorum. Aracınız hakkında detaylı bir değerlendirme yapabilir misiniz ? Almayı düşündüğüm tek araç, sizin de bir kullanıcısı olarak tavsiyelerinizden ve tecrübelerinizden faydalanmak isterim...
  15. cagdas90

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Eee şey çok güzel bir yayla biliyorum Fatma ablacım arabayla gezdireyim seni orada, şimdi ne gerek var karda kıyamette dağa çıkmaya falan, zaten doktor da yasak demiş dimi ama ;D ;D

16. cagdas90

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Sen gel yeterki ablacım, başımızın üstünde yerin var :D
  17. cagdas90

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Keşke hazine haritası olsa :) Biz hazine ararken bir de böyle eşsiz hazineleri çöpe atanlar var. Çok yazık.
  18. cagdas90

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Ohooo trekking keser mi bizi Fatma abla hadi dağa çıkıyoruz, plan hazır :D

19. cagdas90

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Teşekkür ederim Ferdane ablacım, kitabıma dalmışım yine kusura bakmayın :) çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum. Bol bol sıcak şeyler ve portakal suyu için; ben hastayken hep öyle yaparım :)
  20. cagdas90

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Suratımızı asmaya alıştığımız son günlerdeki ender sevindirici haberlerden bir tanesi.. Azerbaycan’da Türk bayrağı yeniden yükseldi 20 Ekim 2009 Türkiye ile Azerbaycan arasında çıkan “bayrak krizi” çözülüyor… Türk bayrakları, Azeri şair Sabir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,596
Kayıtlı Üye Sayımız
166,895
Kaydolan Son Üyemiz
Kocatepe

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri