Busar Ekibi Nissan Pathfinder 3.5 LE

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan BUSAR Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,261

BUSAR

Ana Kamp
Yer
iSTANBUL
araç ve Lukas kesme ayırma ekipmanı

busar6.jpg

Etiketler
Ynt: Busar Ekibi Nissan Pathfinder 3.5 LE

ERC rallisinde başlangıç noktasındayız. Araç o kadar ağırlaştıki çamur olsa kesin saplanırdık..

busar14.jpg

Dünya Ralli Şampiyonasında Ford Ekibini Kurtarırken. Kaldıkları noktada aracı tek tutan şey kalınca bir çalı parçası idi. Aşağısı 10 - 15m arası uçurumdu.
Kurtardık ve eğlendik. Pilotlar yarışa devam etti.

Toroslar, BUSAR ekibi ve Pathfinder. O kadar yol yapmamıza ve toza karşılık araç performansından hiç ödün vermedi. Tabii ki de filtreler İstanbul'a dönünce değiştirildi.

Aracınızda tasıdınız yuklerın toplam agırlıgı hakkında bır fıkır verebılır mısınız.. Sureklı bu denlı yuklu bır sekılde olmak aracı yıpratırmı ?

tabiki yıpratır, yaylar çabuk eskiyor ağır yük ile dolaşan araçlarda.

Merhaba,
İzin verirseniz araç hakkında birkaç soru sormak istiyorum. Aracınız hakkında detaylı bir değerlendirme yapabilir misiniz ? Almayı düşündüğüm tek araç, sizin de bir kullanıcısı olarak tavsiyelerinizden ve tecrübelerinizden faydalanmak isterim. Ayrıca 6 aylık vergisinin bir çaresi yok mu :smiley: Çocukluk aşkım oluyorlar da kendileri, ölmek var dönmek yok :smiley:

gerçek arazi aracıdır mekanik olarak. heryere inip çıkar. motoruda spor araba mortoru (vg35 kodlu 2001 ve üzeri) :smiley:. ama frenleri berbattır. vergiside epey y üksek motor hacmi nedeniyle. sadece kasko değeri kurtarıyorsa bir alt dilimden ödenir. birde fabrikasyon jantları ile yol tutuşu iyi değil. ben zamanında daha geniş duran jantlar almıştım.

Sayın KLL biraz kötülemiş, vergisi 3.5 L motoru yüzünden pahalı ama hergün kullanmıyorsanız çok eğlenceli bir araç. 2001 model olmasına rağmen performans düşüklüğü yaşamadık. Arazi vitesi otomatik olarak seçilebiliyor ve gerçekten çok etkili. Frenleri söylenildiği kadar berbat değil kesinlikle, tabii bir X5 kadar olamaz haliyle. Kampana olması arazide ayrıca kolaylık getiriyor.
Memnunuz, uzun yolda çok rahat bir araç.
;D

neden kötüleyeyim? yiğidi öldür hakkını ver demişler. ben 3 sene 90 bin km boyunca bindim .otomatik vitesi bozuldu yaptırdım. eskidi diye sattım. yoksa çok seviyordum.

yol tutuşu haliyle iyi değil ama konforu yüksektir. özledim bak.. :smiley:

Hangi yılın üretimiydi araç? Otomatik vitesinin nesi bozuldu?
75 bin mildeyiz henüz bir sorun yaşamadık ama önceden bilmekte fayda var.
Teşekkürler,

1999 modeldi. önceki sahibi hor kullanmış 1 den 2 ye sert geçiyordu. ama tamamen sorunsuzdu. 92000 milde aldım 130 bin milde otomatik vites 3 ten en üst vitese titreyerek geçmeye başladı, bazen de soğuk havada boşa geçmiyor istop ediyordu. vitesi yaptırdım 1800 lira ödedim. . sonrada eskidi diye sattım. tadımı kaçırdı en nihayetinde. vitesin içindeki tüm bantlar değişti, bilyeler ve yaylar yenilendi set halinde. 2 hafta yattı araba. 135 bin milde sattım. şu anda bir tandıkta 150 bin mil olmuş hala sağlam.

otomatik vitese dikkat edin. bu arabaların en narin parçası o görünüşünün aksine. birşeyler çekerken mutlaka overdrive kapalı olsun, çamurdan araç çakartırken kesinlikle abanıp vitese yük bindirmeyin yavaş yavaş çekmeye başlayın. durmanda vitesi ileri geri yapmayın. birde motor gücüne aldanıp tavsiye edilenden fazla yükü çekmeyin, araba ile çekmek yerine vinç ile çekin. klasik otomatik vites kullanımı aslında. birde arada vites yağını değiştirin.

size bir pick-up veya hd yaylı defender lazımmıs.. o agırlıkla pathfinderin hiç sansı kalmamıs arazide..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,596
Kayıtlı Üye Sayımız
166,895
Kaydolan Son Üyemiz
Kocatepe

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR