Arama sonuçlarınız

1. erolkan

Ssangyong Kyron Aldım.......

Bugün Kyronumun termostatını değiştirdim.Maliyeti 100Tl [emoji16] SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. erolkan

..... SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. erolkan

Arkadaşlar Kyronumla ilk uzun yolcugumuzu tamamlamış bulunuyorum.Fethiye den yolculuğa başladık .Depoyu fulledim.642 km sonra ilk yakıtımı Kullu diye bi ilçeden aldıktan sonra geceyi geçirmek için Kırşehir e geldik..Sabah 5.30 da Yola çıkıp 8.45 civarları Amasya daki Askerimizi aldık.Amasya...

4. erolkan

Böyle sanki daha iyi [emoji16] SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. erolkan

Bi Önceki resimlerle arada kaç cm fark var sizce ?[emoji16] SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. erolkan

Dün mesaı çıkışı eve giderken Polis çevirmesi vardı.Hemen bu ledler dıkkatlerını çektı(bu arda yanık değildi sadece ormanda veya köy yollarında yakıyorum)..önce bunlar çakar mı dedıler,hayır dedim,sonrada Ledler ve stıckerların ruhsata işli olmadıgını ellerındekı tabletten bakıp söyledıler.Bende...

7. erolkan

Bu arada uzun süredir bagajımda duran led barı taktırdım [emoji16] SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. erolkan

Normal amortısor yaylı bildiğim kadarıyla ama torsıyon nedır tam bılmıyorum..
  9. erolkan

Biraz önce Canavarı yukseltmek için siparişimide verdim :) https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-aksesuar-tuning-ssangyong-yukseltme-flanslari-795353182/detay

10. erolkan

Teşekkurler.. Burada sürekli gittiğim ve samimiyetim olan ustaya en çok kızdıgım nokta; Enjektör sökülemiyorsa,beni arayıp "Abi bu enjektörü sökmek sıkıntılı ben bunu sökemiyorum istersen eski haliyle kullan yada anlayan birine söktür "diyememesiydi... SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak...

11. erolkan

[emoji16] SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. erolkan

Video: https://youtu.be/7KtAspdOhHY SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. erolkan

Bir Aceminin Çekme Karavan Tecrübeleri

Merak ettığım bı konu var arkadaşlar çekme karavan konusunda....Malum karavanı aldıktan sonra herzaman karavanla yolculuk yapmayacagım.Bunu aldıktan sonra bulundugum yerde veya evın yakınlarında çalınmasına karşı nasıl bı önlem almam gerekır?Herhangıbır çekme demırı olan araç karavanı çeki...
  14. erolkan

Tı..
  15. erolkan

Şimdiye kadar aldığım Parçaların fiyatlarınıda Paylaşayım; -4 Adet Delphı Enjektor 5500tl -Silindir kapak contası,manıfold contası,emme manıfold contası,Üst kapak contası ve 4 adet kızdırma bujısı 700Tl.. Daha işçiliğe bi ödeme yapmadım.. Ama parçaları almadan iyi araştırın ,eger araştırmasaydım...

16. erolkan

Biraz önce silindir kapak contamda geldi.Ustaya teslim ettim.Artık Tankımı almak için beklemeye başlıyorum.Sanırım bi aksılık olmazsa Cumaya kadar marşa basmış olurum :)
  17. erolkan

Bu bana ders oldu..2008 yılında ilk aracım oldu ve 9. aracım... İçlerinde şimdiye kadar en masraflısı bu oldu ama burada aracı kötüleyemem,araçtan dolayı değil benım pımpırıklılığım ve bırazda ustanın enjektoru çıkarma yöntemıyle alakalı başıma bu işler geldi :) Ama iyi tarafında bakmaya...
  18. erolkan

Race chip i ilk taktıgımda duman attırıyor sanmıştım ondan dolayı çıkarmıştım... Sonra yakıttan oldugunu anlayınca tekrar taktım..Özellıkle kalkışlarda acayıp farkedıyor.0-100km hızlanmasında da farkedıyor...Ama şöyle bı olumsuz yanı oldu süreklı gaza basmak gıbı bı alışkanlık yaptı :) bu da...

19. erolkan

Enjektorlerım,Kızdırma bujılerı,emme manıfold contası geldi.Yarınada Silindir kapak contası gelırse toplamaya başlıyacaklar...
  20. erolkan

Ama burada hep atladıgımız nokta; Araç ne kadar iyi olursa olsun bakımları,bakımlarında kullanılan malzemeler,aracın kullanış stılı parçaların dayanıklılığı ve sorunsuzluğu açısından çok onemlı.Yoksa piyasa bakarsak bı suru Mercedes,Bmw gıbı marklardan da şikayetçi olan çok kullanıcı var.Bence...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,598
Kayıtlı Üye Sayımız
166,897
Kaydolan Son Üyemiz
reseaercher

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri