Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tabiki Mercedes şanzımanı sıfır sorun anlamına gelmıyor.Ama bence dayanıklılığı bıraz daha ıyı gıbı sankı.Vıtes geçişleri sarsıntısız ve geçtğini hıssetmıyorsunuz.Direksıyondan da geçişler gayet guzel.
Sorundan ziyade ilk çalıştırmada rolantıde 2-3 sn sallanıyor gıbı olup duzelıyordu.Ben kaşındım işin aslı.Enjektorlerden olabılır ama sıkıntı yok dedıler.Ben pımpırıklıyım ya temızleyelım dedım.Temızlerken 3.ve 4. enjektor çıkmadı,çıkarken enjektorun ucu kırılmış.Sonuç;Ust kapagı soktuler ...
Siz siz olun benim gibi pimpiriklenmeyin.Araçta bozulan bişey veya arıza lambası yanmadıgı sürece periyodık bakımı dışında bişey yaptırmayın.Yoksa benim gibi olur sonunuz [emoji16]
Video: https://youtu.be/BwRKcaaE5jI
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullandıgım süre zarfında şunu farkettım ki;
Bu araca yaptıracagım herhangibir keyfi harcama olmadı çünkü herşey içindeydi..
Ses sistemine değiştirmeye ihtiyacım olmadı çünkü arka koltuk ekranlarıda olmak uzere double dın teyp uzerınde..
portbagaj almama gerek yok çünkü bagaj devasa..
18 ınç...
Bi ara racechıp pro dıye bı urun kullandım o aralıkta mavı duman attı sabahları soğukken 5-10 sn cıvarında.Onu çıkarınca oda ortadan kalktı.Enjektorlerı temızleetım 100tl.Onun dışında daha bı masrafım olmadı şu ana kadar :)
Merhaba son durum gayet iyi :)
117544 km oldu..ILk başlarda şikayet ettıgım zıplamanın sebebını bulduk.Taktırmış oldugum lassa competus xl at/2 nin yanak kısmında taşlardan yarılmayı önlemek için sert bı katman varmış.Bu katman sert oldugu için lastıgın esnemesını azaltıyor ve böylece zıplama...
Detayları için daha kapsamlı video çekecegım ilerleyen zamanlarda...
Video: https://youtu.be/1Eys-oYqQ7c
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bendeki 18" jantlarla bile parkede zıplamadan şikayetçiyim.Eger 20" takarsam Kyronun içindeki halimi düşünemıyorum :)
Yollar hep asfalt olsa hıç sorun olmaz ama en ufak bozuk yolda 20" jantın konforu olumsuz yonde etkıleyecegını düşünüyorum :)
Sport pakette hıgten extra olarak çift renklı derı koltuk var.Sanırım başkada fark yok...
Bakım malıyetlerı yağı vs kendınız alıp sanayıde ustaya değitirirsenız malıyet uygun.Ağır bakımı yaptırmadıgım ıcın o konuda bı yorum yapamıyorum :)