Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sonuç itibariyle şahsi fikrim..
İşten anlayan bi expere sokup,Çıkabilecek masrafların artısını eksisini hesaplayıp ona göre karar vermek gerekir...[emoji41]
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alt takımı zaten 2.el araç aldıgımda hep elden geçirmişimdir.Önemli olan motor,şanzıman ve turbonun durumu...
Bence çıkabilecek en muhtemel sıkıntı Turbo olabilir..O yuzden Turbo değerlerinin iyi ölçülmesi gerekir,enjektorler,kızdırma bujısı vs gibi Motoru oluşturan parçaların ,ddolayısıyla motorun durumunun iyi bir kontrolu gerekir..
Bence 290.000km ,bana göre fazla.Aracın geçmiş bakımları vs kayıt altındaysa bi ihtimal alırdım...Ama bu aracı sıfırdan alıp,bakımlarını kendim yaptırmış olsaydım bu kmde olsa bile rahatça binerdim [emoji41]
Rexton la Kyron arasında 4çeker açısından fark varmı?Yakıt lt olarak Kyron dan sonra ne kadar farketti?
[/url][/IMG]
Dün itibarıyle sıparışımı vermış oldugum racechıp pro2 geldi ve montajını yaptım..İlk dıkkatımı çeken hafıf gaza basınca torktakı artışı hıssetmemdı.Tabıkı net olarak cevap vermek ıcın dyno ya gırmek lazım.Ama ılk ızlenımın gayet olumlu.....