Arama sonuçlarınız

1. mehmet_mtrs

Araç Seçimi Için Önerilerinize Açığım

uzun yol yapacaksanız , sprınter veya transporter derim.(nacizhane fikrim) Sessiz ve konforlu , arkadan itiş emniyeti, uzun şasi oluşu , gibi artılar size keyf katacaktır . Belirtmem gerekir ise , bu tür panelvan araçlar alınırken kolay alınabiliyor olsada , sıkıldığınız zaman hemen...

2. mehmet_mtrs

Kendim Yapıyorum! Küçük Aile Karavanım.

Kolay gelsin. Takım taklavatı hazır edip iş'e koyulmuşsunuz ya ; Gerisi gelir . Cesaretli olabimek güzel şey , hele bir de eliniz maharetli ise (belli oluyor) Başarabilirsiniz umudundayım. Selamlar.
  3. mehmet_mtrs

Garip Ve Gezileri 2017

BU çok iyi haber. Merhaba Yücel kardeşim. Yeni karavanın (Pir'i2) Hırlı olsun . Çok iyi yapmışsın , gerçekten senin adına çok mutlu oldum. Dilerim istediğin gibi nice geziler çıkarır bizlerede güzel anılarını gecersin . Güle-güle kullan , tekerine taş degmesin. selamlar.

4. mehmet_mtrs

12 Volt Buzdolabı Için "kalkış Kondansatörü" Uygulaması

Merhaba Ferhat bey Teşekkür ederim. Doğrusu bu ya , sizden cevap alabileceğimi umuyordum. Daha önce de yaptığımız paylaşımlarda sizin yasdıklarınızı dikkat ile okur kendi bilgilerimi çek ederdim. Doğrusu pek çok memnun oldum yine:smiley: Gerek PC de gerek yabancı dil...
  5. mehmet_mtrs

12 Volt Buzdolabı Için "kalkış Kondansatörü" Uygulaması

Aklıma gelmişken; Önceki yıl , karavanlı günlerımız devam ederken kullanmakta olduğumuz Dc12V dolabımız bize sorun yaratmaya başladığında ağır bir telaşa kapılıp hal çareleri bulmaya çalışıyordum. Hava sıcaklığının etkilı olduğu ağustos aylarıy dı . Dolabımız her kalkışında ancak bir...

6. mehmet_mtrs

Karavanda Su Depoları

Pis su deposundan bahettiğinizi tahmin ediuorum. Öncelikle aracınız ve boyutları ıle ılgii doğru yer belirlemek için , öncelikle deponun araç altında hanği bölgesine yerlestireceğinisi belirlemeniz gerekir . Ben ce ; aracın en arka bölume yerlestirme seçeneginden uzak durulmalıdır ...

7. mehmet_mtrs

2016- 28 Ve 29 Mayısta Çatalca - Yalıköyde Deniz Kenarı Kampı

Güzel bir gezi olmuş Ne iyi yapmışsınız . Selamlar.
  8. mehmet_mtrs

Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

Çok iyi yapmışsınız . Keyifle resimleri izledik , sonbahar da çok güzel oluyormuş meğer. Oralarda olmak lazım dı . keşke bu kadar uzak olmasaydı . içinize sinsin dileklerimizi gönderiyruz . Selamlar.
  9. mehmet_mtrs

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ney'di o zamanlar. ("Üzülen adam " işareti)

10. mehmet_mtrs

Kendi Karavanini Yapanlar Citroen Jumper 15m3 Selim

Azm etmişsiniz başlamışsınız. Belli ki; beceriklisiniz , öyle görünüyor . Haydi kolayınıza gelsin . selamlar
  11. mehmet_mtrs

Sonbaharda Yedigöller 2015

Ne güzel reimler çekmişsiniz. Güzel bir makine yanında da ustalık olunca ımrendiriyor dogrusu . Ayrıca bunca resimi çekebilmek için de epey yürümek gerektirir . Saygı duyulası bir emek . Kocaman -kocaman teşekkurlerimizi gönderiyoruz . selam ve sevgiler.

12. mehmet_mtrs

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (TA2RX)

Müthiş bilgiler edindim. Hayretler içinde kalıyorum doğrusu . Bu ne bilinmezlik? , bu ne çözulmez bilmece dir ki , bir türlü çözüme ulaştırılamıyor . Şöyle anlıyorum . bunca safiyane niyetler ile yaptıgımız serzenişlerimiz hiç ga"le alınmamış . Bazen içimde debreşen...
  13. mehmet_mtrs

29 Şubat Yalancı Bahar Çınarcık Gezisi

Hep sevmişimdir yol kenarlarındaki kısacık kampcıkları. Bazen ulu bir ağacın altı , bazen acıkmışlık , bazen de işte böyle gönlünü yapacağınız bir dostunuz sizi iliştiriverir yol kenarlarına . Bir nefeslik unutulmazlıklar kalır aklımızda . Sabırsız...

14. mehmet_mtrs

Ford Transit Karavan Planlarım

Hayırlı olsun Kolaygelsin
  15. mehmet_mtrs

Gezenbilir 7. Geleneksel Maltepe Buluşması 2015

İnsanın hemen oralarda oluveresi geliyor içinden . Ne kadar canımız çekti bilemezsiniz . Çok güzel bir birliktelik içerisinde herkes ne kadar çok keyifli . Nicelerini dileriz .
  16. mehmet_mtrs

Elektrik şemaları

Emeği geçenlere teşekkürler .

17. mehmet_mtrs

Tralleis Camperle Gezi Notları 2015

Çok üzücü geliyor. Açığı kapatmak için acil bir şeyler yapılmalı. Yazık olmasın.
  18. mehmet_mtrs

2015 De

:) :) Mutlu oldum . Teşekkür ederim :) :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,601
Kayıtlı Üye Sayımız
166,900
Kaydolan Son Üyemiz
gökhan zel

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR