Arama sonuçlarınız

1. T

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey Bu arada Tucson ve Sportage alt yapıları Terrano gibi değildir. Onlarda yanlış bilmiyorsam ayrı bir arazi şanzımanı yoktur. Vinç için demir tampon yapan ve yaptırana göre değişiyor. Demirci tanıdıksa,siz işi biliyorsanız beşyüze de yapılabilir. Bilmeyene...

2. T

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey Merhaba Kerem bey,vinçli ön tampon fikrini çok iyi düşünmüşsünüz. Araca baktırın,şaselerde,direklerde oynama yoksa 2.4 ve 2.7 nin parçaları uyar gibi. Hepsinin orjinal servisten olan panjur,far parçaları gerçekten hayli fiyatlı. Olmadı çıkma ihtiyaç...
  3. T

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey Merhaba,öğrendiğime göre benzin depo şamandırası depo içindeki benzin pompası ile takım satılıyormuş. Yani orjinal tek başına şamandıra yokmuş.Fakat tek çıkma yada yan sanayi şamandıra soruşturuyorlar. Arkadaşlardan cevap gelirse buradan paylaşırım,cevap...

4. T

Arazi Araçlarına Portal Aks Yapımı (İmal Etme)

Ynt: Arazi Araçlarına Portal Aks Yapımı (imal Etme) Şimdi de Jimny mi bakalım yoksa uğraşıp herkesin aracına göre yapılabilir mi? :D
  5. T

Arazi Araçlarına Portal Aks Yapımı (İmal Etme)

Ynt: Arazi Araçlarına Portal Aks Yapımı (imal Etme) Sayın offroad (isminizi göremedim) yapanlar kendine özel mi yaptılar yoksa parça olarak satılan bir aparatı mı taktılar? Eğer aparatı alıp taktılarsa nereden aldılar , kendimiz alıp takabiliyor muyuz , bilgi paylaşmanız mümkün mü?

6. T

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey Tekrar merhaba , epeydir 3.0 Terrano bakmamıştım. Linklerini verdiğiniz araçlar için rakamlar gerçekten yüksek. Sezon geçişi zamanındayız ve ne tutturursam dönemi , haklısınız. Eğer çok aceleniz yoksa bu araçların fiyatları düşer diyorlar. Gerçi bir...

7. T

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey Kerem Bey nazik yorumunuz için ben teşekkür ederim. Tüketimi sık sık hesaplamaya çalışıyor ama bir yerden sonra bırakıyorsunuz. Kısa şase yani üç kapılı manuel fakat bagajı lebalep dolu bir aracım var. Vinç,halatlar,straplar,u kilitler,makaralar,zincirler...
  8. T

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey Tekrar merhaba,burada yazdım mı bilmiyorum ama bilgi paylaşayım. Radayatör büyütmekten başka bir çözümü daha var harareti halletmenin. Zamanında servisler davlumbaz ve pervane büyüterek sorunu çözmüşler. Aslında bakımlı araçlarda,bilinçli olunca hiç...
  9. T

4*4 low2 garage

Ynt: 4*4 Low2 Garage Hayırlı olsun,Allah iş karşılığı versin.

10. T

Bf Goodrich At Ve Maxxis At Yardım...

Ynt: Bf Goodrich At Ve Maxxis At Yardım... Bende Burak beye katılıyorum.Çok memnunum.BF A/T. Hemde arazide oldukça fazla hor kullandığım halde. Üç yıl ve 45.000 km olmasına rağmen gayet iyiler. Kar,kum,çamur,deniz,asfalt,kaya girmediğim yer yok. Sizin kullanımınız %10 arazi ise belki...

11. T

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey Bir de numaradaki araçta fotolara göre önlere porya kilidi yapılmış. Orjinalde ön poryalar 3.0 lerde sabittir,fabrika öyle yapmış yani. 2.4 ve 2.7 lerde fabrika çıkışı otomatik porya kilidi vardır. Buna rağmen 3.0 ler daha az yakarlar. Ön poryalar...
  12. T

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey 173146043 nolu ilandaki araca da bir bakın isterseniz. Sizin linkteki araç Bursa'da,iki yıl genç ve deri koltuklu. Bu numaradaki araç kumaş koltuklu,kılıf mı bilmem. Bursa git gel masrafı farkları var.Km nerdeyse aynı. Satıcı bir tek hasar kaydı var...

13. T

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey Merhaba,baktığınız araç piyasa fiyatının 5-10 bin altına satışa konulmuş. Satıcının yazdığına göre üç hasarı var ve biri zamanında 20 bin tutmuş. İnsan neden kazalı araç almak istemez,satarken zorlanmamak için. Düzgün yapılmadıysa hava alır,su alır,sorun...
  14. T

4×4 Çift Kabin Pikap Tavsiyesi

Ynt: 4×4 Çift Kabin Pikap Tavsiyesi Sayın Ayaz,Burak bey diferansiyelden değil,diferansiyel kilidinden bahsediyor.
  15. T

4×4 Çift Kabin Pikap Tavsiyesi

Ynt: 4×4 Çift Kabin Pikap Tavsiyesi Yine çok zor aynı soru burada. Defalarca tartışılmış ama sonuç! Herkesin kendi aracı iyidir. Nissan Skystar,Navara en çok satılan,bulunan piyasası olan. Toyota Hilux en kemikli,dayanıklı sağlam olan. Mitsubishi L200 Magnum arazinin başarılısı sağlam. Isuzu...

16. T

Mercedes G Almak İstiyorum Ama Biraz Korkuyorum Yardımınıza İhtiyacim Var

Ynt: Mercedes G Almak İstiyorum Ama Biraz Korkuyorum Yardımınıza İhtiyacim Var Mercedes'ten,vidası bile iyi para dedirten bir markadan bahsediyoruz. Doğru ve dürüst servisi,ustayı,tamirciyi bulur,azıcık ta kendiniz anlarsanız OK. Çok sağlam kemikli bir araçtır.Küçük Unimog gibi bir araç...
  17. T

LR Defender İlginç ve Beğendiğim Fotolar

Ynt: Lr Defender İlginç Ve Beğendiğim Fotolar Çok iyi anlıyorum.Bende eski delinmiş bir tane bulmadan yapmayı düşünmüyorum. Bendeki hele daha hiç içine yakıt bile girmedi,tertemiz duruyor yıllardır.
  18. T

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey İyi günlerde kullanın,eski farlardan sonra Hella'lar gündüz gibi yapıyor. 2001 model olanın boya doğrultma ve far değişimi fiyatıda bana göre makul. Hem geçmiş olsun hem de güle güle kullanın yani halinizle.

19. T

LR Defender İlginç ve Beğendiğim Fotolar

Ynt: Lr Defender İlginç Ve Beğendiğim Fotolar Sayın Necil sizden bu konuda bir atraksiyon bekliyorum. Duruma göre bende düşünebilirim,zamanı gelince. Paylaşıma teşekkürler.
  20. T

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey Rica ederim,kolay gelsin.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,605
Kayıtlı Üye Sayımız
166,903
Kaydolan Son Üyemiz
ugrcan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri