Arama sonuçlarınız

1. T

Merhba Grand Vitara Almayı Dusunuyorum Yardım Edebılırmısınız

Eğer Vitara da ısrarcıysanız, 2005 ve öncesine bakmanız gerekecek. Sonraki yıllarda çıkan modellerinde hepsi sürekli dört çekerdir. Son derece başarılı bir arazi aracıdır. Modifiye etmek isterseniz de en bol modifiye parçası bulunan arazi araçlarından biridir. 2005 öncesinde tam şasesi ile de...

2. T

2005 Sorento Aldım

Yakıt gayet normal. Kısa Terrano ile ben de 11-12 Lt yakıyorum. 2.7 TD manuel 125 HP
  3. T

2005 Sorento Aldım

Güle güle iyi günlerde kullanın. Kullandıkça bilgileri paylaşırsanız, buradan takip ediyor olacağım.

4. T

Yeni Aldığım 97 Model 5.2 Zj

İyi günlerde kullanın
  5. T

Bu Arac Gercekten Yuruycekmi????

Belli ki bir sıkıntı olmuş, o yüzden kenarda duruyor. Arkadaşların farkettiği gibi şaft takılı değil. O kadar kupa yükseltmesi sonucu şaftın boyu diferansiyele yetmemiş olabilir. Sistem değişikliği gerekmiş olabilir, kaydırıcılı şaft filan gibi mesela. Bir deneme yapılmış ve bir yerlerini...

6. T

Pajero Pathfınder Hangisini Tercih Edersiniz.

Maverick karşılığı yanlış hatırlamıyorsam ilk önce Terrano olması lazım. 2000 den sonra Pathfinder'lara Maverick denmiş 2003 e kadar. Sonraki yıllarda gerekli anlaşmalar tamamlanıp Pathfinder olarak devam etmiş sanırım. Bir de 70 li yıllarda sedan spor bir Ford da vardı Amerikan yerli otomobili...

7. T

Pajero Pathfınder Hangisini Tercih Edersiniz.

Bahsi geçen markaların hangi yıl modellerini düşünüyorsunuz? Pathfinder 2,5 Dizel 2005 civarı modelleri ile Pajero 3,2 DID modelleri tüm ihtiyacınızı karşılar. Geriye bu iki modelden hangisinin yd prç ve servis olarak sizi üzmeyeceğine karar vermek kalır. . Nissan 2.5 Dizel otomatik Mitsubishi...
  8. T

Cherokee Xj Lastik Sorunsalı!

Rica ederim.
  9. T

Osman Usta'yı şahsen değil ama oğlu İsmail'i tanırım. İşyerileri,arkadaşlarımın işyeriyle aynı sokakta. Yaptıkları işlerde onlara iş yaptıranların memnuniyetlerini duyuyorum. Eğer sormamı istediğiniz bir şeyler olursa sık sık oralarda oluyorum, sorabilirim. Lastiklerinizin eski olması da kayma...

10. T

1996 Grand Chorekee 5.2 ' Yi Nasıl Bilirsiniz :)

Cherokee ile ilgili çok başlık, konu, sayfa var. Hepsini okuyun, vakit ayırın. Size yapmayı düşündüğünüz işlerde ne kadar yardımcı olacağını, olası arıza durumunda çözümlerinin ne kadara malolacağını tahminen hesaplayın. Bütün bunlardan başka özellikle aile içinden gelecek eleştirilere ne kadar...

11. T

Bu arada makasların elbette eski haline dönmesi veya daha iyi sonuç verecek şekilde dizaynı mümkündür. Makaslardaki küpe kauçukları vs her şeyin kontrolünü de alt takıma bakıldığında yapacaklardır. Mühim olan doğru insanları, tamirci veya ustayı bulabilmek. Makas için hafif ticari araç tamiri...
  12. T

Merhaba, aracınızın yüksekliğinden memnun olup arkadaşların tavsiye ettiği gibi düşürmeyecekseniz eğer, bunlardan daha küçük ebat lastik taktığınızda görüntü sizi hiç memnun etmeyecektir. Hele o dodiklerinizin gösterişli hali ile küçük ebat lastikler sizi aracınızdan soğutacak bile olabilir...

13. T

Suzuki Vitara Almayi Düşünüyorum

Tercihiniz veya düşüncenize en uygun aracı bulmuşsunuz. Temiz, mümkünse pek oynanmamış bir araç bulmaya bakın. İllaki V6 olması şart değil 1.6 ları dahi işinizi görür. Standart haliyle sizi dağa bayıra ve şehirler arası yola götürür. VW 71 den sonra son derece konforlu geleceğinden emin...
  14. T

Grand Vitara 1999 3k Off-road Modifiye 0'dan

Becce 4x4 tüm sorularınıza profesyonelce cevaplar bulabileceğiniz, özellikle Suzuki konusunda uzman bir modifiye şirketidir. Onun dışında Huma ile de bağlantı kurup bilgi alabilirsiniz.

15. T

Radyatör Çatlağı

Jeep ya da Chrysler servisleri yardımcı olabilirler. Offroad araçları tamiriyle uğraşanlara da bakabilirsiniz. Huma Oto ile irtibata geçin yardımcı olabilirler. Kolay gelsin
  16. T

Forester Vs Grand Vitara

Sıradan bakımlar yağ, yağ filtresi, hava filtresi gibi yani rutin bakımlar sorun olmaz. İkinci el değil sıfır araçlarda bile bazen sorunlar olabiliyor. Sorun çıktığında yapacak bir şey yok. Sonuçta alacağınız araç on yaşa yakın bir araç olacak. Eski sahibinin bile bilmediği sırada bekleyen...
  17. T

Radyatör Çatlağı

Tahmin ettiğim gibi plastik üst kazan, tavsiyem iyi bir radyatörcü öğrenin ve mümkünse metal, sanırım bakır olacak bir kazan ile değiştirmeye çalışın. Yok eğer bunu yapamıyorlarsa yeni bir radyatör bulmaya bakın. İşinin ehli bir radyatörcü size zaten bulur, eğer bulamıyorsa Chrysler veya...

18. T

Radyatör Çatlağı

Gördüğüm kadarıyla hortumlarınız pırıl pırıl yani üst kazan çatlamış parmağınızın ucu orası. Bunun çaresi arkadaşların dediği gibi bazı müstahzarlar kullanarak yapıştırma olabilir ancak ne kadar sağlıklı olur emin olamıyorum. Yine de işinin ehli bir radyatörcüye gitmenizde fayda var. Bu çatlak...
  19. T

%100 Kilit "sessizlik" Problemi

Otomatik %100 arka diferansiyel kilidi hiç duymadım ve görmedim. Merakla bekliyorum. Umarım sorununuz çabucak hallolur. Kolay gelsin.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,605
Kayıtlı Üye Sayımız
166,903
Kaydolan Son Üyemiz
ugrcan

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR