Arama sonuçlarınız

1. T

Şaftta Demir Sesi

Bildiğime göre Honda normalde önden çeker. Arkaya doğru bir şaft vardır. Önler patinaja düşerse kaplin vasıtasıyla şaft arka diferansiyele bağlanır ve dört çeker hale gelir. Yavru şanzıman yoktur. Sadece bilemediğim askı rulmanı var mı yok mu? Yoksa sesin kaynağı daha da ciddi olabilir.

2. T

Şaftta Demir Sesi

Honda hakkında pek bilgim yok ancak şafttan bu tür gelen seslerin sebebi genelde şaft askı rulmanının bozulmuş olduğunu gösterir. 35 km/h den sonra sesin kesilmesi ilginç belki daha tiz geldiğinden duymuyorsunuzdur. Kısa zamanda değiştirin rulman sararsa masrafı çok büyütme riskiniz var.
  3. T

Orvis 5.2 95 Model

Mümkündür, bilgi verdiğiniz için teşekkürler.

4. T

Neden Kimse Bu Mevsimde Kamp Yapmıyor :)

Genelde bütün sitelerde aktiflik azaldı. Sosyal medya ne yazık ki kolay haberleşme yöntemleri nedeniyle kullanıcılara haklı olarak daha cazip geliyor. Yine de bu tür forumlar arşiv niteliği taşıyan belgeselliği nedeniyle az da olsa aranılanlar arasında yerini korumaya çalışıyor.
  5. T

98 Pathfinder Silindir Kapağı Bulamadım

Geçmiş olsun diyelim

6. T

Nissan Navara Isınma Sorunu(?)

Mavarada var mı bilmiyorum ama Skystrada vardı sol altta heat diye bir düğme. O düğme açık olduğunda turucu ışığı yanar ve motor rölantideyken devri yüksek tutar. Yani debriyaja basmayınca veya viteste değilken rölantiyi yükseltir. Böylece şehir içinde ışıklarda yada sıkışık trafikte ısınma...

7. T

98 Pathfinder Silindir Kapağı Bulamadım

İkisi birden lazım sanıyorum değil mi?
  8. T

Mitsubishi Pajero Ustası Arıyorum

İzmirde Serhat usta Balçova ve İsmail Ursavaşlar Bornova tarafında arazi araçları konusunda ızmanlaşmışlardır. Yardımcı olacaklarını sanıyorum.
  9. T

Neden Kimse Bu Mevsimde Kamp Yapmıyor :)

Daha geçtiğimiz cumartesi akşamı yedi araçlık bir gurup arkadaş Seferihisar deniz kıyısında bir kamp yaptılar. Ertesi sabah sekiz arkadaşın katılımıyla onbeş araçlık bir pazar offroad gezmesi ile kampı sonlandırdılar. Şu an bu soğukta bir arkadaşımız Yamanlar Karagöl kampında. İki gündür tepeler...

10. T

Orvis 5.2 95 Model

Diferansiyele eklettiğniz yağı tapayı kapamadan önce mi boşalttı? Tapayı kapattıysanız yağı neresinden boşalttı?

11. T

Radyatör Önüne Karton Vs.

Renault 12 ler ilk çıktıklarında ısınma sorunu yaşamışlardı. Daha sonra fabrikadan bagaja kalın kartondan bir aparat koyuyorlardı. Hatta konuyu tam kavrayamayan piknikçiler vay be adamlar mangal yelpazesini bile düşünmüş diyorlardı. Halbuki el tutma yeri olan resmen radyatör önü kapama...
  12. T

Nissan Terrano Ve Hafif Off Road

3.0 Galloper bile V6 motoruyla iyi giderken Terracan 3.5 V6 ile süper gider tahminime göre. İyi günlerde kullanmanız dileklerimizle, şimdiden hayırlı olsun diyelim.

13. T

Nissan Navara Isınma Sorunu(?)

Radyatör kapağı da bir çeşit termostattır. İşini yapamadığı en tehlikeli durum yazın açılmamasıdır. Sizinki hiç kapanmıyor olabilir ki bu da bir sorundur. Hem kapağı hem termostatı bir lere daha kontrol ettirin. Gerekirse değiştirin çok maliyetli işler değil.
  14. T

Güle güle kullanın aracınızı. Şimdiki hedefim 3.0 Terrano. Eğer bütçeyi dengeleyebilirsem hayli de ekonomik 2.7 ye göre.
  15. T

Tahoe 100km Sonrası

Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla hızınız 100 km yi geçince kontrolsuzluk başlıyor. Bu durumda ön düzen, rot balans ayarlarını yaptırdığınız yer pek doğru değil. İri lastiklere bu ayarı normal yerlerde pek sağlılı yapamıyorlar ne yazık ki. Tahminlerinizin hepsi doğru olabilir, lastik, jant...

16. T

Elbette yukarıda yazılan tüm taviyelere göre usta ve servis, yd parç yeterliliği ve alacağınız aracın netleşmesi gerekecek. Bunun sonucunda almak istediğiniz araca yoğunlaştığınızda aynı şehirden olursa araca bakıp baktırmak daha ekonomik olacaktır. Uzak şehir olursa yanınızda usta götürmek...
  17. T

Çok Acil Bilen Bir Göz Atabilir Mi?

Son derece sağlam, kemikli denilen türden bir araç. Geçen yıla kadar 15 civarıylen bu yıl fiyatlar arttı malumunuz Sonuçta 30 yaşlarında bir araçtır almayı düşündüğünüz. Öncelikle usta servis ve yd prç konularında bilgi edininiz Sorun yaşamayacağınıza inanırsanız neden olmasın. Piyasada her tür...
  18. T

Üç kapılı, kısa şase bir Terrano kullanıcısıyım. Almadan önce epey araştırdım. Yaklaşık beş yıldır son derece memnun ve hiç problemsiz kullanmaktayım. Aracımı üçyüz bin km üzerindeyken ilk sahibinden satın aldım. 1998 model hiç kazasız, boyasız ancak epey hor kullanılmış denk geldi. Manuel 2.7...

19. T

5.2 Jel Akü

Merhaba, yıllardır Delphi akü kullanıyorum. Ömür derseniz bir aracımda beş yılı doldurdu. Diğerinde dört yılda ömrünü yedi. Sebep diğer aracım yaklaşık bir yıl hemen hemen hiç kullanılmadı yatan araç durumuna düştü. Bu yüzden ömrü kısa oldu yani. Bu arada üç beş sefer eşimin gündüz vakti...
  20. T

Lastik Çapı Büyümesi Sorunu

Rica ederim, %3 çok normal ve ben bu şekilde artırdım. KM sayacında ya da hızımda herhangi bir değişiklik olmadı. Şanzımanda ve diğer alt aktarma organlarında da bir sıkıntı yok.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,605
Kayıtlı Üye Sayımız
166,903
Kaydolan Son Üyemiz
ugrcan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri