Arama sonuçlarınız

1. Deep

Uyku Tulumu Seçimi

Ynt: Uyku Tulumu Seçimi Ben Marmot'un verdiği değerlere inanmayı tercih ederim. -15 konfor -20 ekstrem değerleri hiç bir ciddi markada verilmez. İmkanınız varsa ürün tercihini görerek yapın. Tulumlar kabardığı kadar hava alır, hava aldığı kadar ısıtır. Hafif olduğu için diğer marka belki de...

2. Deep

Gezenbilir Ercova Kampı (3-4 Kasım 2012)

Ynt: Gezenbilir Ercova Kampı (3-4 Kasım 2012) 1- 2 ) Ender Kurutlu 2 kişi Suzuki Vitara İstanbul Anadolu Yakası 3-4-5) Efe Karaismailoğlu 3 kişi LR Discovery İstanbul Avrupa Yakası 6) Burak Dokur. 1 kisi. LR Discovery. Istanbul Anadolu Yakasi 7-8)...
  3. Deep

Trophy Türk

Ynt: Trophy Türk Forumdan Gokalp arkadasimiz yarismaya secilmis, hem dagci hem offroadcudur, kendisini tebrik ediyor ve basarilar diliyorum :)

4. Deep

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 12. Bölüm Duyurusu (Hanımeli)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 12. Bölüm Duyurusu (Hanımeli) Çok teşekkür ederiz, daha iyilerini yapacağız inşallah :) Doğa sevgisi içinizden eksik olmasın ;)
  5. Deep

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 12. Bölüm Duyurusu (Hanımeli) Biz teşekkür ederiz :) Yeni yayın dönemine az kaldı, bomba gibi bölümler yolda ;)

6. Deep

Range Rover Çelik Vinç Tamponu (Satılık)

Ynt: Range Rover Çelik Vinç Tamponu (Satılık) Kusura bakmayın yazmayı unutmuşum, tampon 2009 senesinde satılmıştı :)

7. Deep

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 12. Bölüm Duyurusu (Hanımeli) Merhaba Bülent Bey, TRT yönetimi programa yaz arası verdiği için şu an yayın yok. Eylül'de tekrar başlaması planlanıyor.
  8. Deep

5. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Görselleri (30 Haziran - 01 Temmuz 2012)

Ynt: 5. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Görselleri (30 Haziran - 01 Temmuz 2012) Cok guzel bir festivaldi, Boloff ekibi bu festival icin cok calisti hepsini tebrik ediyorum. Gorseller de harika! ;)
  9. Deep

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 12. Bölüm Duyurusu (Hanımeli) Selam Baki :) programda mi yollayim selami yoksa? ;D ;D

10. Deep

Kamp Yeri Tavsiyeleriniz Nelerdir?

Pokut en iyisidir ama sis varsa en kotusu :) palovit selalesi en kolay ulasilan yer oldugundan 1. siraya koyun derim.

11. Deep

Diğer konuya yazdığımı aynen kopyalıyorum :) Rize üzerinden Çamlıhemşin'e oradan da Çat yaylasına ulaşabilirsiniz. Bölge pansiyonların ve bakkalın da olduğu su sıkıntısı olmayan bir yerdir. Minibüs her gün çalışıyor diye biliyorum. En kötü ihtimalle Zilkale köyüne çıkılır. Vadi boyunca her yer...
  12. Deep

şişme mat tavsiye

Ynt: şişme mat tavsiye Ne kadar kalın olursa yerdeki engebeli yüzeyden o kadar iyi yalıtır ve izolasyonu da o derece iyi olur. Ben Lafuma Comfort modelini kullanıyorum, kalınlığı 7cm, her türlü zeminde evdeki yatağıma yakın rahatlıkta diyebilirim :) Ancak irileştikçe de sırtta taşımak...

13. Deep

Yürüyeceğinize göre hafif bir çadıra ihtiyacınız var. Çok konfor ve genişlik ararsanız ağır olacaktır. Sadece yazın ve alçak irtifada kamp yapmayacaksanız 0 derece civarı konfor değerine sahip bir tulum tavsiye ederim. Köpük bir mat da iş görür ama havalı matın rahatlığı bulunmaz tabi. Kamp yeri...
  14. Deep

Karadeniz Bölgesinde Kamp Yeri Tavsiyesi Lazım

Ynt: Karadeniz Bölgesinde Kamp Yeri Tavsiyesi Lazım Rize üzerinden Çamlıhemşin'e oradan da Çat yaylasına ulaşabilirsiniz. Bölge pansiyonların ve bakkalın da olduğu su sıkıntısı olmayan bir yerdir. Minibüs her gün çalışıyor diye biliyorum. En kötü ihtimalle Zilkale köyüne çıkılır. Vadi boyunca...
  15. Deep

Dalış Kampı

Ynt: Dalış Kampı Şişme mat da tercih edebilirsiniz, hem çok rahattır hem de bahar aylarında da ısı yalıtımı problemi yaşamadan yatarsınız.

16. Deep

Ohrid gölü hakkında bilgilendirme bekliyorum

Ynt: Ohrid gölü hakkında bilgilendirme bekliyorum Bu konu yardımcı olur sanırım :) http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=68829.msg975068#msg975068
  17. Deep

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 12. Bölüm Duyurusu (Hanımeli) Bayanlar muhteşemdi, tebrik ediyorum hepsini :) Sağlam offroadcu bunlar! ;)
  18. Deep

Tekirova Bükü'nde Kamp Yapamama.

Ynt: Tekirova Bükü'nde Kamp Yapamama. Murat kesinlikle haklı bu tarz magandaları teşhir etme konusunda. Ancak teşhir etsek te ayıplanmaktan öte bir ceza veremeyiz bunlara. Zaten bu ceza da aslında bu tarz tipler için bir "ceza" değil. Keşke etrafı kirletmenin bir cezası olsaydı, biz de duyarlı...

19. Deep

5. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali (30 Haziran - 01 Temmuz 2012)

1. Emrah Artaslan - İstanbul 2. Erkan Okumuş - İstanbul 3. Serkan Efe - 2 kişi - Dacia Duster - İstanbul 4. Fatih Sivişoğlu - Zonguldak 5. Barış Avcı ve 01 Off Road Grubu - Adana 6. Ahmet 53 - ...... 7. Özgür Şenyurt - Ankara 8. Kılıç78 - Karabük 9. Burak Akkan - İstanbul 10. Mserdemir - Ankara...
  20. Deep

5. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali (30 Haziran - 01 Temmuz 2012)

Rica ederim Çağrı'cım :) Sıcak şarap bir kamp klasiğidir olmazsa olmaz ;)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,609
Kayıtlı Üye Sayımız
166,905
Kaydolan Son Üyemiz
ofroadcamping

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri