Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Güzel bir festival olacak gibi :) Emek veren tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Biz de Kadıköy Adrenalin olarak standımızla festival alanında olacağız.
Ynt: Gezenbilir Uludağ Zirve Tırmanışı
Ancak taşın ve zirve defterinin yer aldığı yer zirve değil :) 2541m ölçüm aldık oradan, 500m kadar ilerisindeki tepeden ise 2546m ölçüm aldık. Google earth de zaten zirve ikonunu 2546 lık diğer tepeye koymuş :) Bu sırada GPS 2-3 m civarı hassasiyetle Was...
Ynt: 2011 Yılının En İyilerini Seçiyoruz Sonuçları...!
Ödül alan arkadaslari, organizasyonda emegi gecen Levent abi ve Erdal abiyi tebrik ederim. Festival de cok guzeldi umarim karavan sayisi her sene katlanarak artar :)
Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 5. Bölüm Duyurusu (Uçan Adamlar)
Programın konsepti daha önce de yazdığım gibi offroad ve doğa sporları. Bize ayrılan süre içerisinde hem bir doğa sporunu işlemek hem de beklentilerinizi karşılayacak düzeyde ağır offroad yapmak malesef imkansız. Zaten bunu...
Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 4. Bölüm Duyurusu (Rize)
Uğur abi, direksiyon sallayanlardan biri olarak teşekkür ederim iyi bir noktaya değindin :) Her zaman direksiyon başında olmayı sevmişimdir ancak böyle güzel bir proje için daha çok özveriyle direksiyon salladığımı düşünüyorum...
Arkadaşlar, yönetmenimizin de dediği gibi "Yolaçık" programının formatı aslında sitemizin formatına benzerdir. Bu program offroad odaklı doğa sporları programıdır. Ülkemizin değişik yerlerini, zor coğrafyalarını ve oralarda yapılan...
Kamera arkasi fikri guzelmis arkadaslar :) gercekten guzel malzemeler var kamera arkasinda ;)
Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 2. Bölüm Duyurusu
Niyazi bey, sizin oralari iyi bilirim hatta artik beni o koylerden saniyorlar :)
Unal, arac tanitimlari olacak ilerleyen bolumlerde ;)
Ben de herkese tesekkurlerimi sunarim degerli yorumlari icin :)
Bu belgesel gercekten de hic kolay cekilmiyor tahmin ettiginiz uzere. Produksiyon firmamiz Genbar'in sahibi ve yonetmenimiz Serhat Genc'e ve tum ekibe tesekkur ederim boyle...
Yürüyen adam Sadık, bölüm başında gördüğünüz Sedat'ın köyünden Sis dağına yürüyerek bizden önce varmıştı :) Araç yolu çevreden dolandığı için Sadık'a yetişemedik :)
İlk bölüm dolu dolu offroad içerdiği için haliyle o alanda bu bölüm...
Aslında son 1 km de aksiyon vardı bayağı, kar kalınlığı yer yer 50-60cm di yolda ama malesef bölüm süresi kısa olduğu için hem offroad hem yol hikayesi hem de lazboard yarım saate sıkışmıyor :-\
TRT bir hata yaptı, programı erken başlattı, ben de kaçırdım ilk 15 dakikayı :-\ yoksa yine 30 dakika değişiklik yok.