Arama sonuçlarınız

1. Deep

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 01. Bölüm Duyurusu (Belgrad Ormanları)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 1. Bölüm Duyurusu Bilgilendirme bölümleri de olacak, bu bölüm görsel aksiyon bölümüydü :) Ayrıca ilk bölüm sizi aldatmasın, program sadece offroad programı değildir, tüm doğa sporlarını konu alıyoruz ;)

2. Deep

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 1. Bölüm Duyurusu Valla süper olurdu ama program çok dolu malesef :( yani board yapmak için yetişemeyebiliriz.
  3. Deep

Tur Kayağı (Dağcılığın zirve keyfini taçlandırması)

Ynt: Tur Kayağı (Dağcılığın zirve keyfini taçlandırması) Onu tanıyamadım ama dağcılık kulüp başkanı Yiğit var, eski başkan Murat var tanıdığım hatta belki katılırlar muhabbete birazdan ;) Fırtına vadisi tarafında ciddi bir gezi yapmak lazım tur kayağı ile :)

4. Deep

Ynt: Tur Kayağı (Dağcılığın zirve keyfini taçlandırması) KATÜ den kim var? belki tanırım :)
  5. Deep

Vurgun Tartışması

Ynt: Vurgun Tartışması Mesela kademeli bir dalış planlayalım, bir reef üzerindeyiz, reef çevresinde dönücez ve dipte 30m de yatan gemiye de bir göz atıcaz. 30m ye verilen sıfır limiti 14 dakika, bilgisayar olmazsa kitaba göre dalışın çoğunda 10-20m arası gezinsek bile çıkışa başlayana dek dipte...

6. Deep

Vurgun Tartışması

Ynt: Vurgun Tartışması Dikkat ettiyseniz ben "plansız programsız dalın" diye bir şey yazmadım ;) Benim asıl doğrum dalış tablosunda aklımda olan değerlerdir bunu da belirttim ancak bu değerlere çok aykırı bir şey görürsem ekranda bilgisayardan şüphelenirim dedim bunun dışında güvenmekte problem...

7. Deep

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 1. Bölüm Duyurusu Teşekkür ederiz arkadaşlar :) Sıkılmadan izleyeceğiniz bir program olduğuna inanıyorum ;) Çok iyi bir produksiyon ekibi ile çalışıyoruz, memleketimiz de oldukça zorlu bir coğrafyaya sahip olduğuna göre daha çok güzel bölümler izletiriz...
  8. Deep

Ynt: Tur Kayağı (Dağcılığın zirve keyfini taçlandırması) Sportive mağazalarında var diye duydum tur kayağı, bir göz atmak gerek ;) Bu arada bu tur kayağı ekibi kurma projesi ne oldu? Ben varım ;)
  9. Deep

Yosun Dalış Merkezi İçin Uyarı

Ynt: Yosun Dalış Merkezi İçin Uyarı Kıvılcım hanım, belki bir iftiraya uğramış olabilirsiniz, mağduriyet söz konusu olabilir. Ancak ayda binlerce konunun açıldığı sitemizde üyelerin bulunduğu ithamların doğruluğunu araştıracak bir kurulumuz malesef yok, bu iş için gerçekten çok fazla zaman...

10. Deep

Gore-tex Bot Su Geçirmezliği Hakkında

Ynt: Gore-tex Bot Su Geçirmezliği Hakkında Botunuzun içine gazete kağıdı koyun ve su dolu leğene daldırın, en az 15 dakika bekletin, su geçiriyorsa astarda veya dikişlerde bir problem vardır. Bu ürünü satıcı firmanın kesinlikle geri alması gerekir. Yani gore-tex veya diğer su geçirmez astarlar...

11. Deep

Vurgun Tartışması

Ynt: Vurgun Tartışması Bence "dalış bilgisayarına bile güvenmeyin" diyerek dalış sporunu 3 bilinmeyenli denkleme de dönüştürmemek gerek. Kesinlikle riskler içerir ama iyi marka dalış bilgisayarları zaten tüm riskleri bertaraf edecek şekilde verir sıfır limitlerinizi. Zaten 30m lik sportif dalış...
  12. Deep

Land Rover'ın V8 Motorları

Ynt: Land Rover'ın V8 Motorları LPG 2,67 TL olmuş :o :o Muhtemelen 1-2 sene kullandıktan sonra 300TDI veya Puma'ya dönersin ;) Ancak V8 bir hastalık, virüs gibi, tedavisi de belli bir süreliğine de olsa sahip olmak :)

13. Deep

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Şu anda Adrenalin mağazalarında Lafuma botlarda %25 indirim var, bilginize ;) Lafuma botlar hafif trekking ve şehir koşullarında gayet iyi iş görmektedir, climactive astarında terleme ve su geçirme gibi şikayetler yaşanmamaktadır.
  14. Deep

Gezenbilir Bolu Abant Kış Kampı Raporu: 28 - 29 Ocak 2012

Ynt: Gezenbilir Bolu Abant Kış Kampı Raporu: 28 - 29 Ocak 2012 Adnan abi, mezeler ve muhteşem yemekler için çok teşekkür ederim :) Her koşulda kusursuz bir mutfak organizasyonun var :)
  15. Deep

Gezenbilir Bolu Abant Kış Kampı Raporu: 28 - 29 Ocak 2012

Ynt: Gezenbilir Bolu Abant Kış Kampı Raporu: 28 - 29 Ocak 2012 Çağrı'cım ne demek! :) Bir kamp klasiğidir sıcak şarap, olmazsa olmaz ;) Çok güzel bir kamptı, Boloff ekibine, Murat ve Efe abiye çok teşekkür ederiz. En karlı kar kampı oldu gerçekten :)

16. Deep

Gezenbilir; Bolu Kış Kampı Duyurusu (28-29 Ocak 2012)

Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı Duyurusu (28-29 Ocak 2012) Cuma gecesi -5, Ctesi gecesi -10 derece civarında hava sıcaklığı bekleniyor. Uyku tulumunuz bu sıcaklıklara uygun konfor değerlerine sahip olsun, iyi bir matınız olsun olmadı çift mat yapın ;) Ancak sıcaklıklar korkutmasın, ctesi ve...
  17. Deep

Satılık 35" Silverstone MT-117 sport

Ynt: Satılık 35" Silverstone MT-117 sport 35" e denk geliyor, 5 cm daha büyük çap olarak senin lastikten. Diff 2.5 cm yükselir. Sen çamurlukları kestirmiştin di mi?
  18. Deep

Discovery ve Defender İcin 1.22 Oran Arazi Sanzumani

Ynt: Discovery ve Defender İcin 1.22 Oran Arazi Sanzumani Gecikme için kusura bakmayın, malzeme göründüğü gibidir, hiç bir problemi yoktur.

19. Deep

Discovery ve Defender İcin 1.22 Oran Arazi Sanzumani

Ynt: Discovery ve Defender İcin 1.22 Oran Arazi Sanzumani
  20. Deep

Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor

Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor Yavuz abi, araç harika olmuş, güle güle çamurla :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,609
Kayıtlı Üye Sayımız
166,905
Kaydolan Son Üyemiz
ofroadcamping

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri