Arama sonuçlarınız

1. eLf

Milka Çikolata Festivali Mundial Sirki

Ynt: Milka Çikolata Festivali Mundial Sirki

2. eLf

Seyircilerin yarısını Gezenbilir ekibinin oluşturduğu bir gösteri oldu. İlk fotoğraflar benden olsun. :)
  3. eLf

Bosna-Hersek

Ynt: Bosna-Hersek Emeğine sağlık Emrullah, fotoğrafları tek tek görmektense böylesi bir sunumda müzik eşliğinde izlemek daha keyif verici olmuş. :)

4. eLf

Yolcular; Passengers (2008)

[center]
  5. eLf

Mutant Günlükleri; Mutant Chronicles (2008)

[center]

6. eLf

Ege'den Yansımalar... :)

Ynt: Ege'den Yansımalar... :) Esra, emeğine sağlık. Aldığın eğitim meyvelerini vermeye başlamış. :)
  7. eLf

Issız Adam (2008)

Ynt: Issız Adam (2008) "Duygusal bir analiz" değil, "oyunculuk" üzerine bir yorum yaptım ben zaten. ;) Dediğim gibi, konu güzeldi ama istenen anlatılamamış...
  8. eLf

Ynt: Milka Çikolata Festivali Mundial Sirki 01- Emrullah (witkey) 02- Esra Akeroğlu (eftaLYa) 03- Koza Yardımcı (koza) 04- Sedat Açıl (yol) 05- Elif (elf)

9. eLf

Klasik Dahiler Modern Ustalar Bir Arada

[attachment=1] Borusan Kültür ve Sanat'tan, Klasik Dahiler Modern Ustalar Bir Arada. Klasik Müziğin bambaşka tınıları, etkileyici yorumları... 24 Aralık 2008 Çarşamba Caddebostan Kültür Merkezi - Saat: 20:00 25 Aralık 2008 Perşembe Lütfi Kırdar Konser Salonu - Saat: 20:00 Yeni Yılı...

10. eLf

Yalanlar Üstüne; Body of Lies (2008)

[center]
  11. eLf

Sibirya Ekspresi; Transsiberian (2008)

[center]

12. eLf

Sonbahar (2008)

[center]
  13. eLf

Sıcak (2008)

[attachment=1] Yönetmen: Abdullah Oğuz Senaryo: Abdullah Oğuz , İbrahim Altun Yapım: 2008, Türkiye Tür: Dram Oyuncular Niko - Cem Özer Meryem - Ebru Akel Yusuf - Hazım Körmükçü Yusuf, batık gemilerin enkazını çıkaran bir denizcilik firmasında çalışmaktadır. Karısı Meryem'i alarak bir...
  14. eLf

Gezenbilir "Osmanlı Cumhuriyeti" Filmini İzlemeye Gidiyor (18 Aralık 2008)

Ynt: Gezenbilir "Osmanlı Cumhuriyeti" Filmini İzlemeye Gidiyor (18 Aralık 2008) Aslında yeni arkadaşlar da var, ama sensiz ve o gülüşün olmadan tadı çıkmaz Fundacım, başka sefere artık :D

15. eLf

Bayram'da Eskişehir (07-10 Aralık 2008)

Ynt: Bayram'da Eskişehir (07-10 Aralık 2008) Karnım da açken, bu çiğbörek fotoğrafını görmem iyi olmadı :D Anlatım da fotoğraflar da çok iyi. Fırsatı bulup gitmek gerek Eskişehir'e. Ufuk'un dediği gibi elinize, dilinize, gözünüze sağlık. :)
  16. eLf

Issız Adam (2008)

Ynt: Issız Adam (2008) Birçok yorumu okuyup da gittim filme. İyi yorumlar da kötü yorumlar da vardı. Her şeyi atıp kafamdan izlemeye başladım. Konu belki güzeldi ama oyunculuklar çok yüzeysel kalmış. Kız şirindi ama hareketleri yapmacık geldi. Alper karakteri çok daha güzel anlatılabilirdi...
  17. eLf

Gezenbilir; Ordu - Giresun - Samsun Buluşması

Ynt: Gezenbilir; Ordu - Giresun - Samsun Buluşması Bu sabah görüştüm Karadeniz' deki ekiple, çok soğukmuş oralar hatta kar da yağmış ama gezenbilircilerin keyfi yerinde :) Benden de iyi yolculuklar ve selamlar tüm ekibe.

18. eLf

Gezenbilir "Osmanlı Cumhuriyeti" Filmini İzlemeye Gidiyor (18 Aralık 2008)

Ynt: Gezenbilir "Osmanlı Cumhuriyeti" Filmini İzlemeye Gidiyor (18 Aralık 2008) 1-Koza Yardımcı (koza) 2-Esra Akeroğlu (eftaLYa) 3-Serkan Kara(eksperoto) 4- Nilsun Şahin (pebble) 5- Ercan Akgül 6- Elif (eLf)
  19. eLf

Kırmızı Değirmen; Moulin Rouge (2001)

Yönetmen: Baz Luhrmann Senaryo: Baz Luhrmann, Craig Pearce Yapım: 2001, ABD/ Avustralya Tür: Müzikal, Dram, Romantik IMDB Puanı: 7.7/10 - 89,701 oy Oyuncular Satine - Nicole Kidman Christian - Ewan McGregor Zidler - Jim Broadbent The Duke - Richard Roxburgh 1900'lerin Paris'inde geçen bir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,626
Kayıtlı Üye Sayımız
166,924
Kaydolan Son Üyemiz
Medina Azimova

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri