Arama sonuçlarınız

1. irfan57

Kuzey Almanya Gezisi 2018/2019

17 ekim 2018 Sabah hazırlıklarımızı yapıp Bremen e hareket ettik. Saat 12 gibi Bremen de karavanımızı şehre yürüyüş mesafesindeki karavanparka park ettik. Akşama kadar şehirde gezip yorgun bir şekilde aracımıza döndük. Bremen Weser nehri üzerinde kurulu bir liman şehri. Bakliyat limanı, ağaç...

2. irfan57

16 ekim 2018 Bugün çocukları anne babasına bırakıp asıl gezmek istediğimiz Kuzey Denizi bölgesine hareket ettik. Yolculukta hem etrafı görmek hemde daha kısa olduğu için karayolunu tercih ettik. Yolumuz üzerinde güzel bir kasaba olan Nienburg (Weser) da karavan parka aracınızı park edip şehri...
  3. irfan57

15 ekim 2018 Kahvaltıdan sonra torunlar birdaha görmek istediler ve hanım ortalığı toparlayana kadar biz beraber biraz daha gezdik. Bugünkü planımız 15 km mesafedeki Bad Lipspringe de bulunan Westfalentherme. Westfalentherme bir termal havuz ve içeride ve dışarıda yüzülebiliyor. Çocuklar için...

4. irfan57

Merhabalar arkadaşlar. Bu arada kusura bakmayın, baştan yazmayı unuttum. Bazı arkadaşlar soruyor nerede yaşadığımı. Ben Almanya nın Bad Salzuflen kasabasında yaşıyorum.
  5. irfan57

Orada işimiz bitince Horn Bad Meinberg e hareket ettik. Saat 17 gibi gece kalacağımız ve gezeceğimiz Externsteine parkına girdik. Park büyük olduğu için araba parkıda çok büyük. Karavanlada kalınabiliyor fakat karavan altyapısı yok. Extersteine resimlerdede görüldüğü gibi enteresan bir yer...
  6. irfan57

J

7. irfan57

14 ekim 2018 Kahvaltımızı yaptıktan sonra çocuklar kiraladığımız küçük 4 tekerlekli bisiklet türü arabalara biraz bindiler ve 12 gibi campingten çıktık. Bugünkü yolculuğumuz Horn Bad Meinberg e. Giderken Hameln e uğrayacağız ve daha önceden reservasyon yaptığım cam müzesini gezeceğiz ve camdan...

8. irfan57

İlk gün kalacağımız yer Kalletal da camping alanı. Yerimizi daha önce ayırtmıştım. Campingpark Kalletal Stemmer See kenarında çok büyük bir camping. Karavanların yanında karavansız gelenlerin kalabileceği sabit karavan tipi küçük evler de var. Sabit ve seyyar çadır yerleri, kumsalı, deniz...

9. irfan57

Tesekkür ederim. Fotoğraf işini çözeyim, devam edeceğim inşaallah. Selamlar.

10. irfan57

Kuzey Almanya Gezisi Geçen yıl sonbaharda yaptığım gezimin devamını yapacağım için onu bir paylaşayım istedim. Geçen yıl Ekim ayında havaların iyi gitmesini değerlendirelim dedik. Yaz izininden döneli bir ayı geçmişti dinlendik yeterince. Okulların iki hafta tatil olması sebebiyle gezimizin ilk...
  11. irfan57

2017 Karavan Ile Avrupa Gezimiz

Keyifli bir gezi yapmissiniz. Paylasimlariniz da fevkalade yararli. Saglikli nice geziler dilerim.
  12. irfan57

Bosna Ve Hersek'de 13 Gun. 30 Mayis - 12 Haziran 2017

Yazınızı yeni okuyabildim. Bende bu yıl izine gelirken o bölgeyi gezmek istediğim için araştırıyorum. Yazınız onun için çok yararlı olacak. Çok teferruat vermişsiniz. Bravo. Teşekkürler.

13. irfan57

Garip Ve Güçlü 2019

Hayırlı uğurlu olsun karavanınız. Bol eylenceli geziler dilerim.
  14. irfan57

Rusya, Kuzey Kafkasya'da 12 Gun - Haziran 2018

Alışılmış rotaların dışında bir bölgeyi geziyorsunuz. Bazı sıkıntılara rağmen başarılı bir şekilde gezinizi sürdürmüşsünüz. İlgiyle takip ebiyoruz yzınızı.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,632
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri