Arama sonuçlarınız

1. cihanülker

VX 100 Seri Aracım

Ynt: VX 100 Seri Aracım o desen esasında mt dir ama mt ler gibi agresif ve sert desenli değildir ayrıca mt lerin verdiği performansı vermez ama sizide yolda bırakmaz hayırlı olsun

2. cihanülker

Yeni Toyota Land Cruiser VX 100 aracım.

Ynt: Yeni Toyota Land Cruiser VX 100 aracım. erkut tank işini bulamasssan, ankaradan memduh usta var 0533 338 92 57 benim çok çok selamımı söyle halleder
  3. cihanülker

Toyota Land Cruiser HJ 75

Ynt: Toyota Land Cruiser HJ 75 araç çok güzel olmuş elinize sağlık bu aracı ankaradan ilk ben almıştım ,hakan ataman için sonradan istanbula satıldı 2 gün içinde heytem baba aldı ondanda izmite mustafa arkadaşımız almış galiba sizde ondan aldınız gerçekten arkadaşlarımıznda eline sağlık güzel...

4. cihanülker

vx 100 alayım mı?

Ynt: vx 100 alayım mı? erkutçüm benim aracın üzerinde 35-12.50 -17 lastikler var ayna mahruti değişmedi devamlı kullanıyorum bir sıkıntı yok ama kupenden 5 cm ,ayrıca yükseltme kiti ilede 7 cm ,yani toplamda 13-14 cm yükseltme var bilgine :D
  5. cihanülker

vx 100 alayım mı?

Ynt: vx 100 alayım mı? arkadaşlar bu aralar işlerimizin yoğunluğu sebebi ile fazla giremiyorum siteye , malum bu işlerden hafiften anlayan birisi olarak cvp vereyim , disco ile vx 100 karşılaştırmak çok anlamsız olur biz yılladır karşılaştırmaktan bıktık ama söyleyeyim ben disco 2 kullandım...

6. cihanülker

VX 100 Seri Aracım

Ynt: VX 100 Seri Aracım eğer aracınız standart ise yani yükseltme kiti yoksa zaten 35 inç lik stt leri unutun , sizin için en iyi seçenek 275-70-17 st olur kanatındayim ama yok ben duramam taşada çıkarım kayayıda denerim çamurdada arabayı zorlarım derseniz aynı ölçüde kalmak koşulu ile stt...

7. cihanülker

VX 100 diferansiyel kilidi yardım!!!!!!

Ynt: VX 100 diferansiyel kilidi yardım!!!!!! arka kilitinize geden kablo demetiniz , arka sağ davlunbaz üstüt tarafından gider ,bazen yerinden çıkıp şase ile kupa arasına sıkışıyor sonrada kopan ezilen kablo şase yaptırıyor ( bir arkadaşımızn aracında başımıza gelmişti ) ona bakın eğer öyle bir...
  8. cihanülker

VX 100 Seri Aracım

Ynt: VX 100 Seri Aracım ben çok memnunum ayrıca bir takımd 35 inç lastik almıştım cooper stt , hiç çıkarmadan onlarla geziyorum gürültüsüne alıştım ıslakta biraz tehlikli ama zaten max süratım 100-110 dolayısı ile alıştım tavsiye ederim
  9. cihanülker

Discovery 2 TD5 Arızaları (Ağır Off Road Koşullarında)

Ynt: Discovery 2 TD5 Arızaları (Ağır Off Road Koşullarında) mücooo plaj değil ,cafelerdeki büyük boylardan :D

10. cihanülker

Discovery 2 TD5 Arızaları (Ağır Off Road Koşullarında)

Ynt: Discovery 2 TD5 Arızaları (Ağır Off Road Koşullarında) şemmmmmsiyeeee :D

11. cihanülker

TARİK kir-at kardeşimize yardim için acik attirma ile satiş :)

Ynt: TARİK kir-at kardeşimize yardim için acik attirma ile satiş :) müco kim ne verirse benden üstüne 50 tl yaz başkada demem ,en sevdiğim markaya yardımım bir borçtur :D :D :D
  12. cihanülker

Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi aynennn ,zaten vardı ankara gidince satmıştım ,şimdi daha büyüğünü alıp biraz denizlere açılacağım

13. cihanülker

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi ben arkadaşlarımdan neden ayrılayım yahu altan abicim :D
  14. cihanülker

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi abi ailemizde bir tane 100 kasa land cruiser bir tanede 2007 grand wk var yahu
  15. cihanülker

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi arkadaşlar benim arabanın fiyatını 80,000 indirdim , almak isteyen varsa eşe dosta gider grupta kalmasına sevinirim ,bana maliyeti çok daha fazla bilen dostlarım vardır ,bu aralar başka işe merak saldığımdan dolayı 3-5 bakmadan satıyorum...

16. cihanülker

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi yaaa heytem abiiii diyorummm sen anlarsınnn başkada demem :D
  17. cihanülker

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi leynnn kıllı gel burda satarız ne farkederrr :D
  18. cihanülker

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi çok duygusal yazmışım sonradan farkettim :D :D :D :D çağlarımmmm

19. cihanülker

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi birader ankaranın bana göre olmadığının farkına varalı çokkk olmuştu , ama inan bana sana görede değil ,kaç gel buraya geçinir gideriz beraber balıktı ,rakıydı , votkaydı ,dövmeydi, kamptı . zaman geçer durur atla gel :))) çoluk çocuk rahat büyür buralarda...
  20. cihanülker

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi aynen birader ama seninde öyle yaaa eskiden sabah kahvesi içerdik oda bitti yahu sen gelmez oldunn :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,631
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri