kilit SIKISMIS olabilir yada sigortasi atmis olabilir,benim basima da gelmisti aynisiakocan' Alıntı:Arkadaşlar 1999 model vx 100 serisi aracımın arkada diferansiyel kilidini arazide açtım ama kapatamadım off konumuna getirmeme ragmen kilit hala devrede ekranda kilit işareti yanıyor sorun nereden kaynaklanıyor olabilir
akocan' Alıntı:ismail abi hepsini denedim geri gittim ileri gittim bi çok şey denedim ama olmadı
ben Gaziantep de ikamet ediyorum burda gösterecem
sorunu çözemezsem suat ustayı arar bilgi alırım ilginizden dolayı teşekkür ederim .
buarada sizlerle birşey paylaşmak istiyorum araçta bu sorun çıkınca toyota yol yardımı aradım ordaki yetkili gaziantepte bulunan yetkili servis ustasını telefonla bagladı ustaya sorunu anlattım ve dört tekeri kriko ile kaldırdıgımı belki agırlık azalırsa kilidin devreden çıkabilecegi buna ragmen çıkmadıgını söyledim
göstergede yanan ışık varmı diye sordu kilidin devrede oldugundan dolayı ABS ve kilit açık lambasının yandıgı söyledim ustamın cevabı ise aracın tekerlerini kaldırdıgımdan dolayı abs lambasının yandıgını beyinin hata algıladıgı söyledi ısrarla kilid devreye girdigi zaman abs nin otomatik olarak iptal oldugunu söylesemde abs iptal olmaz diyip durdu güzel bir fırça yedim ve sorunu ben hallerim diyim hemen kapatmak zorunda kaldım.