Arama sonuçlarınız

1. ccanlioglu

1982 CJ8 imi "Kötü Yoldan" kurtarmaya çalışıyorum

Ynt: 1982 CJ8 imi "Kötü Yoldan" kurtarmaya çalışıyorum Hiçbir şeyine karışmayan eşim söktürmedi :D :D :D böyle korkunç gözüküyormuş :) :) :) Napcan... Ses çıkarmasın diye bizde ödün veriyoruz bazen :D :D :D

2. ccanlioglu

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye Bu faydalı bir bilgi benimkine de yapmalıyım... Mat beyaz planlamıştım; Audi ibis beyazı oldu :) Malzemenin ismini paylaşırsanız sevinirim. C.C.
  3. ccanlioglu

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye Renk harika ancak arazide çizilirse pasta kurtarır mı? :( C.C.

4. ccanlioglu

Ynt: 1982 CJ8 imi "Kötü Yoldan" kurtarmaya çalışıyorum Teşekkür ederim... Allah herkese daha iyilerini nasip etsin... C.C.
  5. ccanlioglu

Ynt: 1982 CJ8 imi "Kötü Yoldan" kurtarmaya çalışıyorum Bir iki tane de gezilerden...

6. ccanlioglu

Ynt: 1982 CJ8 imi "Kötü Yoldan" kurtarmaya çalışıyorum birkaç resim...

7. ccanlioglu

Ynt: 1982 CJ8 imi "Kötü Yoldan" kurtarmaya çalışıyorum tamamen değil ama bitti sayılır... Tabii ki içime sinmeyen bir sürü şeyle beraber :( Siz ne kadar titizlenirseniz "Murphy" o kadar çok işliyor... Elim gidip dam gibi foto bile çekmek gelmedi içimdem :( Ustalar ne isterse dönüyor dolaşıyor...
  8. ccanlioglu

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye hadi hayırlısı az kaldı... C.C.
  9. ccanlioglu

Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri

Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri Boş verin hızı, arazi performansını; Yok tyt giderdi, pajero yırtardı lastiği olsaydı, lada keçi gibidir... Her aracın kendine göre artısı eksisi var, bu araçlar ucuz, yeterince konforlu ve kullanım olarak acayip ekonomik. Arkasında renault var ne...

10. ccanlioglu

Teşekkür Butonu ve Takip Yazılar Hakkında

Şaka şaka :) Evet gerçekten teşekkür; edene tekrar teşekkür... takip falan, sadece konuyu dağıtmıyor. Aslında bir de sitenin yükünü arttırdığından zırt pırt kilitleniyoruz... Aslında gerçekten konu hakkında ilgisi ya da sorusu olmayanlar, kirletmemeli konuyu... birisinin söylediği söze evinde de...

11. ccanlioglu

Haynes Jeep CJ 1949-1986 Auto Repair Manual

Ynt: Haynes Jeep CJ 1949-1986 Auto Repair Manual Hüseyin Bey gelmiş olması lazım bir kontrol edermisiniz.? C.C.

12. ccanlioglu

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi Simetri hastası olunca böyle oluyor :D :D :D ... aslında worde aldım düzenledim ama burada format tutmadı; hepsi kaydı listedeki bilgilerin... C.C.
  13. ccanlioglu

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi 1- Necmi Çevirme .com 96 ZJ 5.2 Ankara 2- onur Nlb. katenerci 93 ZJ 5.2 Ankara 3- Barış...
  14. ccanlioglu

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi Hayırlı olsun :D C.C.

15. ccanlioglu

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi 1- Necmi Çevirme .com 96 ZJ 5.2 Ankara 2- onur Nlb. katenerci 93 ZJ 5.2 Ankara 3- Barış...
  16. ccanlioglu

Gezenbilir'in CJ' leri

Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri Hayırlı uğurlu olsun; Keyifli günlerde kullanın İnşallah... C.C.
  17. ccanlioglu

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi Sanırım fena olmadı :) C.C.

18. ccanlioglu

Jeep Sahipleri Listesi

19. ccanlioglu

Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri

Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri Boş verin otobanda hızı hiç sağlıklı değil :D :D :D asıl arazide varın keyfine bu aracın :) :) :) Benim hoşuma gitti seyretmek umarım sizde seversiniz... C.C. http://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&NR=1&v=oGHPFpR6oN8

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,631
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR