Teşekkür Butonu ve Takip Yazılar Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yusuf3070 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,029

yusuf3070

Ömür dediğin üç gündür...
Yer
Tekirdağ
Açılan konuların altına teşekkür butonu konulamazmı,Yada veriler her cevabın altınada.bir teşekkür butonu daha,Böylece teşekkür eden kişilerin isimleri görünür ve ayrıca cevap yazmak durumunda kalınmaz
Çok sevecen insanlarız bir şeye teşekkür etmeden duramıyoruz malesef, ama bir konuyada sadece teşekkür ederek sadece sayfaların çoğalmasına ve konunun dağılmasına neden oluyoruz
Buna asıl konudan bahsederken,yada konuyu takip ederken reklam arasıda diyebiliriz :smiley:

Birde konulara yazılan TAKİP kelimesi,ve bugünlerde konulan anlamsız ...,.,..!!! işaretler.
Bir kişi konuyu takip etmek için böyle şeylere başvurmasın aynen teşekkür olayındaki gibi konu altına TAKİP ET butonu konulabilir,Yada teşekkür butonu ile de olabilir
Bunları çözdüğünüz taktirde bir konunun sayfalarca nedensiz yere uzamasınıda önlenmiş olur diye düşünüyorum...

Etiketler
bende katılıyorum size ancak haberdar et butaonuna basıyoruz fakat haberdar etmıyor. konuya yorum yapmadan takıp etmek ıcın de garıp ısratler ve kelımelerı kullanıyoruz mecburen ....

Nokta virgül yada herhangi bir noktalama işareti kullanılmaması daha iyi olur kanısındayim,Bir söz cümle yazmaya bu kadar üşenmemeliyiz :smiley:
Takip ettiğim herhangi bir konudan mail geliyor açıyorum siteyi giriyorum konuya birde bakıyorumki .,!?
Benim gibi onlarca kişiye gidiyor bu mail,buna bir çözüm bulunmalı

evet aslında 1 veya 2 sayfada bitecek forum sırf konudan haber almak için gereksiz yazılan yazılar takipler ve işaretler neticesinde sayfalarca uzuyor ciddi vakit kaybı oluşturuyor. Bu işin çözümü haberdar et butonunun çalışması, yoksa sayfalarca işareti okuruz ....

Şaka şaka :smiley:
Evet gerçekten teşekkür; edene tekrar teşekkür...
takip falan, sadece konuyu dağıtmıyor. Aslında bir de sitenin yükünü arttırdığından zırt pırt kilitleniyoruz...
Aslında gerçekten konu hakkında ilgisi ya da sorusu olmayanlar, kirletmemeli konuyu...
birisinin söylediği söze evinde de gülebilirsin msn ya da face book değil ki bu form :smiley: , :( , :D gibi sembollerle katılım herhalde mesaj sayısı artsında, bilgili bir üye sanılsın diye kullanılıyor...
Saygılar.
C.C.

şimdi bu teşekkür butonu yoruma (yazıya) beğeni içinmi çalışıyor yoksa kişiye beğeni içinmi çalışıyor ? ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Denemesini yapacağım ;D ;D ;D ;D ;D

yavuz-çelikel' Alıntı:
şimdi bu teşekkür butonu yoruma (yazıya) beğeni içinmi çalışıyor yoksa kişiye beğeni içinmi çalışıyor ? ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Denemesini yapacağım ;D ;D ;D ;D ;D

abi sen mi teşekkür etdin sağolasın iki yıldır ilk teşekürüm ;D ;D

yavuz-çelikel' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Evet ben teşekkür ettimde, kimin , ne için teşekkür ettiği falan nasıl anlaşılıyorki?

belli olmuyor abi karşılıklı teşekkurleşiyorsun :D :D :D
senin teşekür butonuda calışıyor denedim ;D ;D

Takip edenler , ilginizden dolayı sizede teşekkür ederim. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Yanlız aşağıdaki sayaçta numaratör değişiyor ama kim teşekkür etti nereden anlaşılıyor benim kafam basmadı. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

teşekkür değilde yorumu beğen olsa daha iyi olur bence adı.ve yorumun altında falanca filanca beğendi, yada beğenmedi denilebilir.Teşekkür etmek ne alaka?

İki defa üstüste teşekkür etmeye (çoook teşekkür ederim demeye) çalışınca ;D
"Üzgünüz fakat 1 saat beklemeden karma düzeneleyemezsiniz." ifadesi çıkıyor.
Bu aydınlatıcı bilgileri paylaştıktan sonra, teşekkürleri itina ile beklerim ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,631
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR