Arama sonuçlarınız

1. S

Cj'min Yeni Cicileri Geldi Amerikadan

Ynt: Cj'min Yeni Cicileri Geldi Amerikadan Kamp çadırından önce benim Willys'in tentesi sırada.İki kapısı kasalarıyla birlikte yenileniyor.İskelet aksamı yapıldı,kapı yüzleri 4mm kompozit malzeme olacak ve sıra onların CNC de kesimine geldi.Bugün gittim kesecek adamın biraz işi var sanırım...

2. S

Ynt: Cj'min Yeni Cicileri Geldi Amerikadan Kesip kısaltmadığın iyi olmuş.Kısa araçlar arazide olmadık yerlere girip çıkmak için avantaj sağlıyor.Arka kısmı kargo alanı olarak kullanıp en fazla bir yolcu ile CJ5 bölge içinde dağ tepe dolaşmak için daha uygun,fakat hem biraz daha kalabalık ve...
  3. S

Ynt: Cj'min Yeni Cicileri Geldi Amerikadan Ercan,hayırlı olsun.Epey bir yol almışsın.İyi bir donanımla güzel bir expedition aracı olur. Ben de CJ5 i satıp birtane bundan alsamda çadır-uyku tulumu vs biraz daha uzun soluklu gezilere mi çıksam acaba?

4. S

Cj 5 Satın Almak İstiyorum

Ynt: Cj 5 Satın Almak İstiyorum Sevgili İsrafil, bizdeki jeep ticareti birbirlerini hiç ama hiç tanımayan,sadece dış görünüşe şöyle bir çarpılıp evlenen ve daha ertesi gün " Ben ne yaptım?" diye pişman olup boşanma telaşına düşen insanların durumuna benziyor.Alıcılar hiç tanımadıkları araçların...
  5. S

Ynt: Cj 5 Satın Almak İstiyorum Bunların tüm jeep alıcıları için çok da önemli faktörler olduğunu sanmıyorum.Ancak çok az sayıda insan tam olarak neye biniyor olduğunu önemsiyor.( "Ne mutlu jeep'e biniyorum" diyebilene)

6. S

Ynt: Cj 5 Satın Almak İstiyorum Ercan,artık ilan verenlerde yavaş yavaş uyandı.Kendilerini ele verecek detayların görülebileceği açılardan pek fotoğraf koymuyorlar.Bu birazda bugüne kadar özellikle bu site üzerinden yapılan eleştirilerden durumu fark etmiş olmalarına dayanıyor.Elbette...

7. S

Ynt: Cj 5 Satın Almak İstiyorum Ercan,bu jeep bana pek orijinal cj7 gibi gelmedi.Sanki cj 5 den uzatma gibi.Arka kısım dahil geriye doğru sonradan yapma detaylar göze çarpıyor.VIN araştırması yapmakta fayda var.Bakarsın '80 de çıkmaz.(Arazi vites koluna dikkat et)
  8. S

İç döşeme koltuk ihtiyacı ve yalitim

Ynt: İç Döşeme Koltuk İhtiyacı Ve Yalitim Ercan'a katılıyorum,iyi bir noktaya temas etmiş.Bu araçlarda kaporta sacının en büyük düşmanı taban döşemeleri." Açık yaraya kurt düşmez" lafını unutmayın.Yaptıracağınız her hangi bir döşeme mutlaka tabanda nemi muhafaza edecek ve sacı çürütecektir.Bir...
  9. S

Abartmanın Sonu

Şanslarını fazla zorladılar.Verdiğim linkte açılan sayfadaki 5. video.Snorkel ve kapalı tip ateşleme tamamda bu meret denizaltı da değil işte. http://www.sojeepdobrasil.com.br/videos/video-offorad.html

10. S

Ustalardan Yardım Bekliyoruz

Ynt: Ustalardan Yardım Bekliyoruz Öncelikle hayırlı olsun. Aracın kaportasına bakınca 1969 değil 1964 ve öncesi olduğu anlaşılıyor.Belki '69 model bir araca ait ruhsatın nüfusuna geçti ya da '64 ve öncesi bir araca ait kaporta bu araca aktarıldı.Fakat bu kaporta çok daha değerlidir onu da...

11. S

Bu da benim keyifhanem

Ynt: Bu Da Benim Keyifhanem [quote author=Buggy link= Kedi bile motorda girecek yer bulamadı. Gözünü seveyim CJ ' nin. İlle de Willys!!
  12. S

Bu da benim keyifhanem

Ynt: Bu Da Benim Keyifhanem Emin hayırlı olsun.Sonradan olma değil anadan doğma bir jeep ci daha geliyor.

13. S

İlandaki Cj5'e Bu Para Bağlanır Mı ?

Ynt: İlandaki Cj5'e Bu Para Bağlanır Mı ? 1980 model oluşu çok önemli bir ayrıcalık ve fark oluşturuyor,bunu özellikle dikkate almak gerekir. Geriye kalan araca hangi amaçla binileceğine bağlı.Şayet dağ tepe jeep olarak binilecekse o kozmetik gereksiz ve maliyet artırıcı bir faktör.Ancak bir...
  14. S

Ynt: Cj'min Yeni Cicileri Geldi Amerikadan Hayırlı olsun.
  15. S

Jeep Cj5 Satın Almak İstiyorum

Ynt: Jeep Cj5 Satın Almak İstiyorum Sadece bir-iki resme göz attım,fakat açıklamalar dahil hiç okumadım. İkinci ilandaki mavi olanın kaporta tamamen elde yapılmış.

16. S

10 Bin Tl Ye Kadar Cj 5 Yada Willys Jeep Arıyorum Yardımcı Olursanız Sevinirim...

Ynt: 10 Bin Tl Ye Kadar Cj 5 Yada Willys Jeep Arıyorum Yardımcı Olursanız Sevinirim... Tuzla'da Willys Overland ile yapılan bir lisans anlaşması sonucu önceleri tamamen montaj üzerine çalışan Verdi Limited Ortaklığı kuruldu.Willys den Kaiser'e geçen üretim dönemi boyunca da devam etti.Ancak...
  17. S

10 Bin Tl Ye Kadar Cj 5 Yada Willys Jeep Arıyorum Yardımcı Olursanız Sevinirim...

Ynt: 10 Bin Tl Ye Kadar Cj 5 Yada Willys Jeep Arıyorum Yardımcı Olursanız Sevinirim... Aslında artık bu konuda hiç yazmak istemiyordum ama; Willys 1953 yılında son buldu.O döneme ait modeller: 1. Willys Quad 2.Willys MA 3.Willys MB Slat Grill 4.Willys MB 5.Willys CJ 2 Agri Jeep 6.Willys CJ 2A...
  18. S

Bir 54'ü Daha Kurtardık.

Ynt: Bir 54'ü Daha Kurtardık. Hakkı bey,tebrikler.Söz konusu siteye göndermen durumunda böyle bir ilgi görmesi beklenen bir restorasyondu.

19. S

Jeep Cj Fabrika Çıkartma Seti İsteyen?

Ynt: Jeep Cj Fabrika Çıkartma Seti İsteyen? Emin'ini uyarısını ve yapılan düzeltmeyi fark etmemişim.Bana göndermiş olduğun sticker den biraz geç farkettim.
  20. S

Jeep Cj Fabrika Çıkartma Seti İsteyen?

Ynt: Jeep Cj Fabrika Çıkartma Seti İsteyen? Ercan,merhaba. Stickerlerin birtanesinde bir harf hatası var.Şimdi farkettim.Eklediğim resimde ortada ve sol tarafta kırmızı fon üzerine hazırlanan , yeşil renkli ok işareti ile gösterdiğim yerde " Y " harfi yerine " T " harfi kullanılmış. " BATTERY "...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,631
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri