Cj 5 Satın Almak İstiyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan doktorsihirbaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,795
Ynt: Cj 5 Satın Almak İstiyorum

Abi detayli aciklaman icin tesekkur ederim. Cepten baktigim icin o kadar ince syrintilar gozumden kaciyor sanirim. Mutlaka yakindan bakilmali,bu her cj icin gecerli tabi

Etiketler

ercanaslan' Alıntı:
Abi detayli aciklaman icin tesekkur ederim. Cepten baktigim icin o kadar ince syrintilar gozumden kaciyor sanirim. Mutlaka yakindan bakilmali,bu her cj icin gecerli tabi
Bunların tüm jeep alıcıları için çok da önemli faktörler olduğunu sanmıyorum.Ancak çok az sayıda insan tam olarak neye biniyor olduğunu önemsiyor.( "Ne mutlu jeep'e biniyorum" diyebilene)

Abi o kadar çok kolpa iş dönüyor ki anlatamam. Artık bir çok CJ'den ne çıkacağını ben bile kestiremiyorum. Valla allah CJ alacaklara sabır versin. Satanlara insaf versin. CJ alacaklar kesinlikle burda göstersinler. Seyit ve Ercan abilerimizin yorumları çok değerli bence.

Kırmızı renkli CJ - 7 geldiğimizde, ben 7 olduğundan şüpheliyim. Sahibi ruhsatı gösterse bile , Motor arkasındaki alev sacının fren merkezi altında bulunan şase numarasından sorgulatmakta fayda var.

Gerçek bir CJ sahibi zaten şase nosunu şak diye söyler. Lakin önemli bir ayrıntı. Örnekle anlatmak gerekirse, benim aracım EGM'Ye ait. 13 yıl bir Emniyet Müdürünün makam aracı olmuş. EGM şasenin bir tarafında kendi şase nosunu basmış . Dolayısı ile ruhsatta da o yazıyor. Bunun jeepin gerçek şasesi ile hiç bir ilgisi yok. Ben şase numaramı yukarda bahsettiğim yerden görüp onayladım.Bilgilerinize.

Saygılarımla
İsrafil Önal

Sevgili İsrafil, bizdeki jeep ticareti birbirlerini hiç ama hiç tanımayan,sadece dış görünüşe şöyle bir çarpılıp evlenen ve daha ertesi gün " Ben ne yaptım?" diye pişman olup boşanma telaşına düşen insanların durumuna benziyor.Alıcılar hiç tanımadıkları araçların peşine takılınca kimi satıcılarda piyasaya olmadık araçları sürmekte ve pazarlamakta vakit kaybetmiyorlar.
Bu nedenle Türkiye'de jeep piyasası inanılmaz derecede garipliklerle dolup taşıyor.Bu araçların çok büyük kısmı jeepleri kendi beğenileri doğrultusunda bir takım farklılıklara uğratıp usandıktan sonra ise satmaya kalktıkları araçlar.Diğer bir kısmı ise kullanıcısı olmadıkları halde kesip doğrayıp kendilerince aslından daha iyi !!! araç yapıp daha kolay satacaklarını düşünen simsarlar.Haksız da değiller çünkü ciddi anlamda rağbet görüyorlar.
Çoğunluğun tercihi ve beğenisi bu olduğu sürece yapacak ve söyleyecek fazla söz yok,ancak temennim azınlığın da gönlüne göre jeep bulma şansının hepten yok edilmemesi.

izrafeel' Alıntı:
Abi o kadar çok kolpa iş dönüyor ki anlatamam. Artık bir çok CJ'den ne çıkacağını ben bile kestiremiyorum. Valla allah CJ alacaklara sabır versin. Satanlara insaf versin. CJ alacaklar kesinlikle burda göstersinler. Seyit ve Ercan abilerimizin yorumları çok değerli bence.

Kırmızı renkli CJ - 7 geldiğimizde, ben 7 olduğundan şüpheliyim. Sahibi ruhsatı gösterse bile , Motor arkasındaki alev sacının fren merkezi altında bulunan şase numarasından sorgulatmakta fayda var.

Gerçek bir CJ sahibi zaten şase nosunu şak diye söyler. Lakin önemli bir ayrıntı. Örnekle anlatmak gerekirse, benim aracım EGM'Ye ait. 13 yıl bir Emniyet Müdürünün makam aracı olmuş. EGM şasenin bir tarafında kendi şase nosunu basmış . Dolayısı ile ruhsatta da o yazıyor. Bunun jeepin gerçek şasesi ile hiç bir ilgisi yok. Ben şase numaramı yukarda bahsettiğim yerden görüp onayladım.Bilgilerinize.

Saygılarımla
İsrafil Önal
israfilcim ayni durum bendede var. Zamaninda benim cj d.m.o. dayken sase no tespite gitmis ve sonunda müh yazan bir sase no verilmis şasedede basildigi yere muhur basilmis. Dolayisiyla vin numarasi ile alakasi yok. Vin numarasi sadece silecek motoru muhafazasinin ustune percinlenmis. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.