Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)
Amin abi...Murat' ın unuttuğu bir şey var...Sevinç Hanımla ben komşuyum... ::) ::) Toprakbastıyı hala belirlemedim, benimle iyi geçinmeli. ;) ::) ;D ;D ;D
Eh işte imkanlar elverdiğince çıkmaya çalışıyorum...Çok büyük değişiklik olmadı hayatımda sadece biraz netten uzak durup dolaşmaya verdim kendimi bu aralar....Çok sık girmesemde takip ediyorum ama forumu...
Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle...
.....Zorundayım ben Yapamam, gidemem sandın ki Vazgeçemem Artık yalnız geçmişte Anındayım ben Bu sana veda ederken Son bakış son gülücük Bu sana kalbimden kopan Son öpücük..... :'(
Sadece çaydan bahsediyorsun da yanındakileride say utanma hadi... ;D ;D ;D
Sen gönder kargoyu ben utanmam ;D ;D ;D
Biraz zor gibi görünüyor (Nazardandır nazardan) ama aynı dileklere katılıyorum....Hayret ya Ekinoksla aynı şeyleri düşüneceğim aklıma...
Sığamayacağınızı öngörüyordukta, acaba elin ingilizini kandırabilir miyiz diye düşünüyorduk.. ;D ;D
Birisi bana bu rejimin nasıl bir rejim olduğunu açıklayabilir mi? Açmalar falan, ayrıca diğer taraftan sucuklar... ;D ;D İnsan suya girince çekmez...
Ynt: Denizli Merkez Altındere Köyü Yürüyüşü ( 07 Şubat 2010)
Sucuklar için teşekkürler Ahmet, Asiyeden beklemiyordum zaten.... ;D ;D Fatoşla sana atıyor ya çamur hepsini kendi yutmuştur... ;D ;D ;D
Ynt: Denizli-Teras Karcı Yürüyüşü (14 Şubat 2010 )
Asiye selamlar çok güzel bir gezi olmuş...Hem senin için hem de bizim için, gülmekten katıldım ya....Nazarmış, karnıma ağrılar girdi... ;D ;D ;D
Ynt: Seyyah-34 İle Tarihe Yolculuk Başlıyor
Kemal abi teveccüh göstermişsin ne yapabildim ki..Kesinlikle sonuna kadar imkanlarım elverdiğince yazdıklarını ve görsellerini takip edeceğim..Saygılar abi..
Selamlar...Ohooo gezenbilir olmuş yiyenbilir yokluğumda....Bende İngiltereye gitmişlerdir bunlar demiştim ama Arwinle uğraşmaktan başka bişi yapmamışlar....Noldu almadımı İngiltere sizi ;D ;D ;D
Ynt: Seyyah-34 İle Tarihe Yolculuk Başlıyor
Kemal abi hoşgeldin..
İşlerimin yoğunluğu nedeniyle uzun süredir foruma ara vermiştim...Döndüğünü ve resimlerini ve geziyi paylaşıma açtığını az önce farkettim...Ahhh çekişlerim arasında her satırını tekrar tekrar okuyarak, her resme tekrar tekrar...